היי זה DIGIASH [מבית הספר]

zdfgdfzg

New member
היי זה DIGIASH [מבית הספר]

האינטרנט שלי שוב לא עובד אז כותב מכאן... הנה ציור שציירתי אתמול מה דעתכם?

Light woman

New member
יו זה ממש יפה!!!!

גרר... גם אני רוצה סורק... יש לי תמונות מה זה יפות להראות לכם... נ.ב אש, הנעלים שלו נראות קצת כמו גרבים... חחח... אבל הוא חמוד^^ ^~^

jhafgj

New member
זה היה דיי בכוונה ^^;

אני יכול לשנות את זה עם זה מפריע לכם... אה ותודה!

roychu

New member
נחמד, יש כמה בעיות...

קודם כל, הגוף, המותנים צרות מדי, ויש כמה בעיות של פרופורציות. משהו שהפריע לי אישית זה העובדה שאין לו אזניים, ובגלל, השיער של וג'יטה מתחיל מגבוהה יותר. הפנים לא ממש דומות, אבל זה משהו שצריך לראות בגדול בשביל להעיר.

digiash

New member
^^ שמח שאהבתם

קודם כל אתם צריכים להבין שציירתי את זה בזמן שיעור והילד שיושב לידיי הזיז את השולחן כל 5 שניות... את הפנים היה דיי קשה לצייר כי ציירתי אותו קטן (זה הגודל המקורי של הציור) אז אין מה לעשות... לא הבנתי מה הבעיה במותניים... O.ם אני לא מאמין ששכחתי לצייר את האוזניים.. מצטער אני אנסה להוסיף אותם (לא בטוח שאני אצליח למחוק את השער טוב כי לחצתי דיי חזק על הדף) בקשר לשיער- מממ.. אם אתה אומר.... אני אנסה להנמיך את המשולש באמצע לצבוע??? אני לא יודע לצבוע... (לא ברגיל ובהחלט שלא במחשב...)

יפה מאוד, אבל רויצ'ו די צודק

בכל זאת זה מעולה! הלוואי שאני הייתי מצייר אותו ככה! עם אתה גם צובע אני שומר את זה!

roychu

New member
באמת הרבה יותר טוב!

תנסה להצליל קצת את הבגדים, ואז יהיה מצויין, שיפור מעולה של הפנים, ראית כמה האזניים מוסיפות?

digiash

New member
האמת את הפנים מחקתי לגמריי

וציירתי מחדש וגם הצללות אני לא ממש יודע לעשות *מגרד את הראש במבוכה*

גם אני!!!^^

לאוהבי רדיץ ווג'יטה בבשבילכם:)... אתם מוזמנים לשמור ועוד מעט אני גם אצבע את זה.. הנה וג'יטה עצבני... אה כן זה בא בקישור

Kyen

New member
יופי חכם :) חחח בכל מקרה בתמונה של

digiash, יצא ממש מגניב האוזניים קצת קטנות לדעתי והאף גדול אבל זה רק אני :)

למעלה