היי, זאת רוני אתם רואים כמה אני פסדר?! לא מרגישה טוב ובכל זאת מתחברת איתכם לפורום
ע ע ג ו ר ן משרד פרסום New member 28/5/04 #1 היי, זאת רוני אתם רואים כמה אני פסדר?! לא מרגישה טוב ובכל זאת מתחברת איתכם לפורום
ש ש ס ק פרסום New member 28/5/04 #3 תגובה לרוני אנחנו בתהליך גילוי (אלכס, וסתיו) מה עושה הקבוצה עם הרעיון הכי יצירתי לדיברי עידו!
ז זרקורי0 New member 28/5/04 #9 אוהלן חחחחחחחחחחחחחח הכי יצירתי לדברי עידו?! תהיו גאים מה אתם מתחבאים מאחורי הדברים שלו
ז זרקורי0 New member 28/5/04 #6 היי רוני.....! רוני בשביל תובת הקבוצה תחזרי למיטה שלא תתחילי להציע שטויות.... לא סתם.... איך את מרגישה? אוהבים אותך..... -זרקורים- (מעין, חן, עומרי,טל).
היי רוני.....! רוני בשביל תובת הקבוצה תחזרי למיטה שלא תתחילי להציע שטויות.... לא סתם.... איך את מרגישה? אוהבים אותך..... -זרקורים- (מעין, חן, עומרי,טל).
ע ע ג ו ר ן משרד פרסום New member 28/5/04 #8 ../images/Emo51.gifאיזה חמודים!!! תודה... איזה חמודים... אני מרגישה קצת יותר טוב... עדיין יש קצת חום.. אבל יעבור.
../images/Emo51.gifאיזה חמודים!!! תודה... איזה חמודים... אני מרגישה קצת יותר טוב... עדיין יש קצת חום.. אבל יעבור.