היי ושלום

mayamoreno2001

New member
היי ושלום../images/Emo151.gif

היי אני חדשה בפורום הזה ונורא רציתי להגיד שלום ולדבר קצת אז בתור התחלה אני גם מחולון אני גרה במשה דיין ולומדת בקציר

שלום

מה שלומך ???? אני עידו יהוה טל ואני לומד בגולדה לצערי אז ספרי על עצמך משהו ! כמו כמה אשכים יש לך ?? באהבהב עידו יהוה טל

אוי אתה לומד בגולדה ?!?

איזה מסכן ! שם כל הפרחות לא ?! ~שירע~
נ.ב. איזה קטעים היום אמרתי לאלירן שאני בערך מכירה אחד בשם עידו טל מהפורום והוא אמר כזה: "אה ! אז עלייך הוא דיבר ואמר שאת מכירה אותי" חח.. לא משנה בלעע... טא טא...

דודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

איששששש אשךךךךךך ממצב?????????? אווי היום ואתמול בעצם זה היה גם היום וגם אתמול באותו מקום ששקוראים לו רוק העצמאות ראיתי אותךךךךךך איזה היתרגשות!!!! מי זה אלירן מאיפה??

mayamoreno2001

New member
רציתי לשאול?????

מה אתה רוצה ממני יהוה שאני יגיד לך כמה אשכים יש לי אז בוא ואני יגיד לך אין לי ולא יהיה לא אף פעם אשך או אשכיםמבין

tofy

New member
רגע רגע.....אז בקציר אין טונה פרחות

מתוק....אני ברחתי משם למקווה כדאי לא להיות עם הפרחות האלה! גם בגולה וגם בקציר וגם בנבון יש מליוניות!!!! (איכס מגעיל!) לא שבמקווה גם אין..הן שורצות בכל מקום אפשרי!! ובקשר לאשכים...זה צומח מחדש מותק....עוד יהיו לך יהוה שלי!!!איך היה אתמול??? למה לא הלכת לים?...מקווה שלא עשית שטויות... -טופי-

mayamoreno2001

New member
אז אני התקן אותך

אין מלינים אצלינו ואנחנו לא מי יודע מה פרחות אולי יש פה ושם אבל מה אכפת לי אני לא אחת כזאת אוקי אז אם אפשר באתי לפורום ברוח טובה אני מבקשת אם אפשר לקבל בן אדם נרמלי בנורמליות בבקשה אם אתם פשוט לא רוצים עוד חברה לפורום אז תגידו לי ואני יזרוק את עצמי מפה תודה.
ויום עצמאות שמח אני הולכת לעשות על ה-

דודה רותם !!!!!!!

וואיייייייי היה בן זונה אתמול הופעות חבל על הזמן חבל שלא באת !! והכי חשוב פגשתי ילדה שאני מדבר איתה שנתיים באיי סייקיו ואני מת עליה!!!!!!!!!! אבל אני לא ישכח אותך אף פעם מתוקה שלי .11

למעלה