היי! ושאלה:

שטותלי

New member
היי! ושאלה:

אולי מישהו יודע את הכתובת/ אימייל/ דרך אחרת להתקשר עם דני רובס? *מתחייב לא להציף, להציק, לשלוח וירוסים וכו'. רק שאלה חשובה. *שואל בשביל אחותי, זה חשוב לה מאוד, ואם תוכלו תשלחו לה לאימייל את התשובה: [email protected] (כי אותי זה לא ממש מעניין..) *ההתחייבות היא גם בשם אחותי, היא ביקשה ממני לכתוב אותה. תודה

שטותלי

New member
אין תגובה ואין תגובה..

ועל זה אני שואל: ל מ ה ? ? ?

טחחחחח...

אין אפ'חד כמעט בפורום השומם הזה... ומצטערת- אני אישית לא יכולה לעזור לך בקטע של דני רובס.. ולמה אתה צריך את האי-מייל שלו?..

שטותלי

New member
אחותי רוצה

לשאול אותו איזה שאלה.. ממש לא יודע מה. היא רק אמרה לי שזה מאוד חשוב לה, ואני מנסה לעזור

TANTZ

New member
אני יכולה להציע לך דרך אחת....

ללכת בעקרון ולצעוק" דני....." דני...." בסופו של דבר יענו לך בעקיר אין צורך בטלפונים הם פשוט צועקים.... אהההה ואניקדוטה קצרה שקשורה ללדני רובס.... בעודי יושבת במעבדת כימיה בבית סיפרי (ע"ש עמוס דה שליט) ומתוך שיעמום טוטאלי ויאוש גמור מתחילה לחפש עיסוקים אני פותחת את המגרה בשולחן העתיק שבמעבדה ובתוך המגיירה אני מגלה כל מיני חתימות משנים קודמות ואלת מהן הייתה נוסח "דני רובס " 1972 (בליינד טעיתי בשנה) בקיצור אני בהתרגשות ובשיככה גמורה שאני באמצע שיעור כימיה מתחילה לצעוק "דני רובס חתם פה... יש פה חתימה שלו...." ואז כל הכיתה כולל המורה באים ומסתכלים לי בתוך המגירה והסיפור הסתכם בכך שהמורה שלנונ נשאה תפילה שנצא משהו קצת יותר מדני רובס....

הדאפי

New member
סליחה?!?!?!?!

דני רובס הוא זמר ע נ ק ובן אדם עוד יותר מזה.. ורק חבל שהוא לא מוערך כמו שצריך.. אין לי עוד הרבה מה להגיד, רק רציתי ל... ד נ י ר ו ב ס ! ! (הוא צריך לדעת שעוד יש מי שמחפשת הופעות..) נכון שקודם נשמעתי כמו איזה מעריצה אובססיבית בטירוף? טוב, אז האמת היא שאני באמת מעריצה ומעריכה אותו מאוד, אבל לא באובססיביות ולא בטירוף, וד"א: אני רציתי את האימייל/ טלפון וכו'. ואם בכל זאת יש לכם.. בבקשה... *מתחייבת לא להציף, להציק או לשלוח וירוסים/ דברים לא נעימים אחרים, רק משהו קטן.. ואישי.

למעלה