Reshef 914
New member
היי... וידויי קטן...
טוב אז אני רשף (רועי) אבל כולם קוראים לי רשף... גר באזור המרכז... אממממ מישה גדולה ממני ב 4 חודשים, 3 חודשים ו 29 יום, אם אני לא טועה תורה ב 24 לינואר? סבבה אני במאי
חייל ביחידה לוחמת של חיל הים. אמממ זה הקטע המוזר פה, בטח לא יצא לכם להיתקל בהרבה חיילים במיוחד לוחמים שממש אוהבים את הסדרה ויזה להם זמן אליה... נו טוב, אני אוהב. תמיד טענתי שיש בי משהו מיוחד
סתם... אז זהו שהסדרה היא גדולה, ממש אהבתי אותה, אבל לצערי לא יוצא לי לראות אותה יותר מדיי, עכשיו אני ברגילה אז אמרתי נשתדל ברגילה לראות כמה שיותר אבל זאת עוד בעיה, בבית יש לי הוט, לא יס ככה שדרך יס אין מצב לראות, והבנתי שיש בערוץ 10 פרקים? אבל אני לא יודע מתי... יצא לי לראות רק פרק אחד בערוץ 10, הפרק שהם רקדו בסוף לצלילים של Wonderwall של אואזיס, או במקרה ההוא ריאן אדאמס... את שאר הפרקים שיצא לי לראות ראיתי בבסיס, בשבתות שהיו פנויות תמיד ידעו שיש לי את השלושת רבעי השעה שלי לראות OC... אבל מס' השבתות הפנויות מועטות... אז מכאן באה ההורדה דרך ביטורננט, אני בעצם מוריד עכשיו את כל העונה הראשונה שזה 9.5 ג'יגה אבל זה מוריד לאט, אז התחלתי להוריד פרקים ראשונים אחד אחד שיהיה בנתיים אבל מסתבר שזה באיטלקית... בעעע... מחפש באנגלית, אם יהיה תרגום זה טוב אבל לא קריטי... אז עם מישהו\מישהי יוכל\תוכל לעזור לי בזה אני מאוווווד יודה לה... אם למישהו פה יש את זה בדיוידי והוא גר באזור המרכז זה מאוד יועיל, יחסוך לי שעות של הורדה ואני פשוט אראה את זה בדיוידי... אז אני מבין שזה לא חוקים בפורום אז אם מישהו פה יכול לעזור אני אשמח למסר
טוב אז אחרי שהסברתי קצת על אהבתי לסדרה, לא יודע איך להסביר לכם חוץ מזה, אחרי כל פרק (מהמעט שיצא לי לראות) אני מרגיש שלמדתי משהו על החיים, זה קרה לי גם מסדרה אחרת שאני מאאאאאאוד אוהב, משמרת שלישית, כנראה שהדרמות האמריקאיות מחלחלות עמוק?
טוב, אז אני כבר אציג את עצמי, כמו שאמרתי רועי, בן 20 עוד מעט, אוהב את הסדרה, גר במרכז, ובין צבא לעוד צבא צונח, צולל, סנפלינג, מטפס הרים, אופניים, קיצר הבנתם, ספורט אקסטרים למינו ואהבה הגדולה בחיי, לא חברה אין, אלא רכבי ספורט, אין מה לעשות, שיפור רכבים זה קודש... אז זה פחות או יותר מי שאני ומה שאני עושה... הספקתי גם לקנות את כל הדיסקים של הפסקול משמע MIX,1,2,4,5, את מס' 3 אין לי כי אלה שירי כריסטמס, יצא לי לשמוע אותו ולא ממש אהבתי, ככה שאם אתם רוצים רשימה של כל השירים מהפסקולים זה לא בעיה לכתוב, כמו כן יש לי גם איזה אתר שאני לא ממש זוכר את הכתובת (הוא במועדפים) שמופיעים פה כל השירים מכל הפרקים וליד תיאור של מתי בפרק היה השיר... אם זה יועיל לכם ואין לכם את זה פה כבר אז אני אעלה לכם. רק תגידו. וזהו, אשמח אם תציגו את עצמכם, צר לי על ההודעה הארוכה, לא ציפיתי שתהיה כזאאאאת ארוכה. או! עוד דבר ששכחתי, אם יש דמות אהובה עלי זאת מישה, לא בגלל שהיא כוסית, והיא לא כוסית, היא יפה, יפייפיה, שזה הרבה מעבר לכוסית, היא פשוט מדהימה, וטוב לדעת שעוד יש כאלה בעולם, פשוט יש בה משהו פאנקי, משהו מגניב, גם בסדרה וגם אפשר לראות בה עצמה, לפי הלבוש שלה, הסגנון דיבור שלה...
טוב אז אני רשף (רועי) אבל כולם קוראים לי רשף... גר באזור המרכז... אממממ מישה גדולה ממני ב 4 חודשים, 3 חודשים ו 29 יום, אם אני לא טועה תורה ב 24 לינואר? סבבה אני במאי