היי... וידויי קטן...

Reshef 914

New member
היי... וידויי קטן...

טוב אז אני רשף (רועי) אבל כולם קוראים לי רשף... גר באזור המרכז... אממממ מישה גדולה ממני ב 4 חודשים, 3 חודשים ו 29 יום, אם אני לא טועה תורה ב 24 לינואר? סבבה אני במאי
חייל ביחידה לוחמת של חיל הים. אמממ זה הקטע המוזר פה, בטח לא יצא לכם להיתקל בהרבה חיילים במיוחד לוחמים שממש אוהבים את הסדרה ויזה להם זמן אליה... נו טוב, אני אוהב. תמיד טענתי שיש בי משהו מיוחד
סתם... אז זהו שהסדרה היא גדולה, ממש אהבתי אותה, אבל לצערי לא יוצא לי לראות אותה יותר מדיי, עכשיו אני ברגילה אז אמרתי נשתדל ברגילה לראות כמה שיותר אבל זאת עוד בעיה, בבית יש לי הוט, לא יס ככה שדרך יס אין מצב לראות, והבנתי שיש בערוץ 10 פרקים? אבל אני לא יודע מתי... יצא לי לראות רק פרק אחד בערוץ 10, הפרק שהם רקדו בסוף לצלילים של Wonderwall של אואזיס, או במקרה ההוא ריאן אדאמס... את שאר הפרקים שיצא לי לראות ראיתי בבסיס, בשבתות שהיו פנויות תמיד ידעו שיש לי את השלושת רבעי השעה שלי לראות OC... אבל מס' השבתות הפנויות מועטות... אז מכאן באה ההורדה דרך ביטורננט, אני בעצם מוריד עכשיו את כל העונה הראשונה שזה 9.5 ג'יגה אבל זה מוריד לאט, אז התחלתי להוריד פרקים ראשונים אחד אחד שיהיה בנתיים אבל מסתבר שזה באיטלקית... בעעע... מחפש באנגלית, אם יהיה תרגום זה טוב אבל לא קריטי... אז עם מישהו\מישהי יוכל\תוכל לעזור לי בזה אני מאוווווד יודה לה... אם למישהו פה יש את זה בדיוידי והוא גר באזור המרכז זה מאוד יועיל, יחסוך לי שעות של הורדה ואני פשוט אראה את זה בדיוידי... אז אני מבין שזה לא חוקים בפורום אז אם מישהו פה יכול לעזור אני אשמח למסר
טוב אז אחרי שהסברתי קצת על אהבתי לסדרה, לא יודע איך להסביר לכם חוץ מזה, אחרי כל פרק (מהמעט שיצא לי לראות) אני מרגיש שלמדתי משהו על החיים, זה קרה לי גם מסדרה אחרת שאני מאאאאאאוד אוהב, משמרת שלישית, כנראה שהדרמות האמריקאיות מחלחלות עמוק?
טוב, אז אני כבר אציג את עצמי, כמו שאמרתי רועי, בן 20 עוד מעט, אוהב את הסדרה, גר במרכז, ובין צבא לעוד צבא צונח, צולל, סנפלינג, מטפס הרים, אופניים, קיצר הבנתם, ספורט אקסטרים למינו ואהבה הגדולה בחיי, לא חברה אין, אלא רכבי ספורט, אין מה לעשות, שיפור רכבים זה קודש... אז זה פחות או יותר מי שאני ומה שאני עושה... הספקתי גם לקנות את כל הדיסקים של הפסקול משמע MIX,1,2,4,5, את מס' 3 אין לי כי אלה שירי כריסטמס, יצא לי לשמוע אותו ולא ממש אהבתי, ככה שאם אתם רוצים רשימה של כל השירים מהפסקולים זה לא בעיה לכתוב, כמו כן יש לי גם איזה אתר שאני לא ממש זוכר את הכתובת (הוא במועדפים) שמופיעים פה כל השירים מכל הפרקים וליד תיאור של מתי בפרק היה השיר... אם זה יועיל לכם ואין לכם את זה פה כבר אז אני אעלה לכם. רק תגידו. וזהו, אשמח אם תציגו את עצמכם, צר לי על ההודעה הארוכה, לא ציפיתי שתהיה כזאאאאת ארוכה. או! עוד דבר ששכחתי, אם יש דמות אהובה עלי זאת מישה, לא בגלל שהיא כוסית, והיא לא כוסית, היא יפה, יפייפיה, שזה הרבה מעבר לכוסית, היא פשוט מדהימה, וטוב לדעת שעוד יש כאלה בעולם, פשוט יש בה משהו פאנקי, משהו מגניב, גם בסדרה וגם אפשר לראות בה עצמה, לפי הלבוש שלה, הסגנון דיבור שלה...

Reshef 914

New member
BTW

באחד העמודים הקודמים מישהי הציגה פה תוכנה של תמונות לווין (במקרה היה של האולפנים שלהם) ששייכת לגוגל נראה לי... איפה אפשר להוריד אותה?

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אנוכי [כבודדד ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif]

חחח כנס לגוגל ושמה יש איזה קישור שבו יש כל מיני תוספות של גוגל חפש google earth

Reshef 914

New member
עוד BTW קטן...

שמתי לב לפה שפתחתם פה על החבר של מישה... הוא מכוער... סו? זה שהבחורה מצליחה זה אומר שהוא צריך להיות דוגמן? להיפך אני מאוד אהבתי, כמו שיש את התמונה שלה עם המכנסיים בלבן וכתמי דם מהמחזור והיא ממשיכה כאילו כלום לא קרה מול כל צלמי הפפארצ'י והיו פה כמה הודעות שהביעו תמיהה, ככה צריך! טוב מאוד, היא לא צריכה להתאים את החיים שלה לכתבים, טוב מאוד שהיא המשיכה מבלי שיזיז לה בכלל, הריי אם זה היה קורה לכל בנאדם אחר הוא היה עושה אותו דבר, מחליף מכנס וממשיך כאילו שום דבר אחר לא קרה... מה ההבדל איתה? וחבר שלה, אולי הוא מכוער אבל זה לא משנה, אם היא אוהבת אותו? אם יש לו כישרון? להקה טובה? מישהו פעם שמע את הלהקה? מישהו פה מכיר את חבר שלה שיש לו משהו נגדו? אז הוא לא דוגמן סו וואט, אם היא אוהבת אותו לבריאות, העיקר שתהיה מאושרת וזה ממש לא משנה לאיך הבנאדם נראה או לא ואם הם מתחתנים(עד כמה שאני מקנא
) שיהיה להם המון אושר... דווקא היום הייתה לי שיחה על זה עם ידידה שלי, לראות שאפשר להצליח בלי שום מסחור, שזה לא הכל רק יופי ופנים, נכון, אז 90 אחוז מהשחקנים בהוליווד הם אנשים שכל בחור או בחורה היה מתחיל איתה או איתו ברחוב, אבל תראו למשל את ניקולס קייג', אחד השחקנים המכוערים שקיימים בהוליווד אבל הבן אדם מצליח, יש לו עשרות סרטים והוא לא מפסיק, הנה, רק עכשיו יצא לו סרט חדש, שר המלחמה, שחקן מכוער אבל מצליח, כישרון נטו! אני רק מקווה שגם מישה כזאת, שלא תיכנס למיטה עם מישהו בסרטים או תצטלם בלי שום בגד עליה בשביל לעשות כסף, ואם היא כבר עשתה את זה אז חבל, אם היא לא מכבדת את עצמה זה עצוב מאוד, לדוגמא ג'סיקה אלבה, יצאה בהצהרה שלא תצטלם בעירום ועד היום סרבה לכל מגזין, והיא מאווווד מצליחה. קראתי גם באחד הלינקים שהיו פה לנענע לכתבה על זה שמישה מתחתנת והיה רשום שמה שהסוכן שלה המליץ לה לשכב עם לאונרדו די קפריו בשביל לקדם את היחסי ציבור שלה, היא סירבה ובצדק, מקווה שהמסחור לא משפיע גם עליה.

BinNs

New member
וואי חפרת אחי....

ראסמי אני מקנא בך....!!! לראות תעונה הראשונה בפעם הראשונה?? יואו איזה חלום... פשוט התקופה הכי טובה של הסדרה הזאת!!!!! אמממ... אין לי את הדיוידי אבל הייתי מביא לך אם היה לי... (תנו לו הוא נשמע סבבה!) הייתי מחליף איתך כפיקדון את המיקסים...

Reshef 914

New member
זה העונה הראשונה?

כוס עומו אז כל הסדר נדפק לי כי בהתחלה ראיתי את השניה ביס ועכשיו ראשונה, בעעעעע... כן יש מצב שחפרתי, פשוט בערך עברתי על ה 8 דפים האחרונים של הפורום וניסיתי להגיב על דברים שנראו לי מעניינים רק חבל שבדיעבד לא יצא לי להגיב בעבר
לא יודע אם זאת התקופה הכי טובה אבל ללא ספק אנינהנה ממנה... אין לי בעיה לצרוב עותק של המיקסים (כמובן חוץ מהשלישי שאין) בצמורה לעותק של הדיוידי... אה, ותודה שאני נשמע סבבה
זה מחמיא, בערך...

BinNs

New member
כאילו..

סבבה בקטע של "מסכן כולו חולה אוסי ולא ראה תעונה הראשונה בחייאת..." ד"א יש תתכנית השואה הזאת בערוץ שלוש להתחיל מחדש או משהו כזה ניית'ן ממגרש ביתי ומישה הופיעו ביחד!!!

קודם כל - ברוך הבא ../images/Emo24.gif

גם אני מכורה ללא תקנה לאוסי, הדמות האהובה עליי היא ראיין וכמובן שאני אובססית לחלוטין לבן מקנזי. !!! אני אהבתי את מריסה בעונה הראשונה, תיעבתי אותה בעונה השניה ועכשיו שאני רואה את העונה השלישית, חזרתי לאהוב אותה ובגדול !!! אני כמעט אוהבת אותה ברמה של בן. מריסה וריאן לנצח !!!!!!
לדעתי הם הזוג הכי יפה שקיים היום בטלויזיה. לגבי לינקים לעונה הראשונה- אני אחפש עבורך, אם אני אמצא משהו אני אשלח לך מסר, אבל אני יודעת שאפשר לקנות או להשכיר את העונה הראשונה במחיר דיי סביר בבלוקבאסטר, אז שווה לך לנסות.

Reshef 914

New member
דבר ראשון

Nice to meet you ppl... אם היה לכם פה שרשור תמונות של עצמכם תגידו לי אני אוסיף גם שלי
מה ז"א שילוב נעים?
אממממ בדקתי, לא בבלוקבסטר אלא בענק הוידאו, 29.90 להשכיר דיסק אחד שזה כולה 7 פרקים
אין לי מנוי =\ כל העונה לקנייה בטאוור רקורדס עולה 300 שקל, אם למישהו יש את זה ויש מצב להשאלה אני אשמח... כמו כן יש לי מסנג'ר [email protected]

לו לי

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

מה גרם לך לאהוב את מריסה בעונה 3? היא לא מאוד מתסכלת אותך בהתנהגות שלה? גם כלפי בן (מן הסתם באהבה שלך אליו את אמורה לא לאהוב את מי שמכאיב לו..) וגם בכללי, היא מאוד לא רגישה, עסוקה בעצמה ודי נודניקית.. ממש מעניין אותי מה גרם לך לאהוב אותה (לא בציניות, אני באמת מתעניינת), אולי תשפיעי עלי לאהוב אותה שוב גם..

../images/Emo58.gifעונה 3

מצטערת שלא עניתי, פשוט אתמול היה בעיות עם האתר של תפוז (וגם היום יש קצת בעיות), ולא יכלתי להכנס. לגבי ראיין ומריסה - בעונה השניה ממש חיבבתי את ראיין ולינדזי דווקא. וממש רציתי שהיא לא תעזוב והם ישארו זוג, אבל אחרי שהם נפרדו וראיין ומריסה התחילו להתקרב אחד לשני, התחלתי קצת להתחמם אל ראיין ומריסה, מה שעוד יותר גרם לי לרצות לראות את ראיין ומריסה ביחד היה העובדה שלקח להם הרבה הרבה זמן עד שהם חזרו רישמית (בעונה השנייה), ואז שהם חזרו קרה כל מה שקרה עם טריי,ולא ממש יצא לנו לראות אותם ממש כזוג. כל זה גרם לי ממש להתגעגע אליהם כזוג, כי בעונה השניה לא קיבלנו כלום מהם, (ולעומת זאת קיבלנו מנה עודפת של סת' וסאמר), אז שהתחילה העונה השלישית כמובן שממש רציתי לראות את ראיין ומריסה ביחד ואיך הם מתמודדים עם כל מה שקרה עם טריי, ובכלל רק לראות אותם ביחד, אחרי תקפה ארוכה שהם היו כמו זרים. העונה השלישית, עד פרק 7 לא איכזבה אותי מבחינת העלילה שניתנה לראיין ומריסה, כמובן שהיו עליות ומורדות, אבל בגדול, הם הפכו לזוג חזק ואוהב, שיעשו הכול אחד עבור השני, יש לי הרגשה שהאהבה שלהם היא כל כך עצומה וגדולה ומיוחדת ומלאה בדרמה (בניגוד לסת' וסאמר שקצת משעממים אותי). נכון שמפרק 8 ועד עכשיו, ראיין ומריסה לא בדיוק במצב אידאלי, שנובע בעיקר מהנוכחות של ג'וני, ולמרות שלפעמיים אני ממש מתוסכלת מההתנהגות של מריסה ובאיך שהיא מזלזלת בחבר שלה ובחברים הכי טובים שלה, אני באיזה שהוא מקום גם מבינה אותה, כל ה"חברות" הזאת עם ג'וני היא בעצם מעיין פורקן בשבילה, היא עברה מאורע מאוד טראמטי במהלך הקיץ, והיא צריכה לדבר על זה, ויותר מכך היא צריכה לדבר על זה עם מישהו שעבר משהו דומה, מישהו שיכול להבין אותה. באותה מידה אני מבינה את חוסר היכולת של ראיין לדבר על זה, פשוט כל אחד מהם מתמודד עם ההשלכות של הסיפור עם טריי באופן שונה ואז נכנס לסיפור ג'וני ומסבך את כל העניין. אז נכון, אני מתוסכלת לפעמיים מקו העלילה שנראה שראיין ומריסה הולכים לכיוונו, ונכון שהם לא הזוג האידאלי שכול היום מתחבקים ומתנשקים וקוראים אחד לשני קוצ'י ומוצ'י, אבל ראיין ומריסה עדיין עושים לי את זה, אני עדיין מרגישה את החיבור העמוק בינהם. ולומר את האמת אני מעדיפה את הדרמה הבלתי פוסקת שמספקים ראיין ומריסה, גם אם הם יתפסו על ידי מעריצי הסדרה כזוג הפחות טוב והפחות חזק. לעומת השיעמום וחוסר העלילה שמספקים סת' וסאמר שנחשבים לזוג היותר חזק.

elena20

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני ילנה בת 20,השתלבות נעימה
הדמות שאני הכי אוהבת זה ראייייןןןן מתה על בן מקנזי!!! ומישה גם מדהימה

talussh

New member
תשובה

אל תוריד בביטורנט....הורדה מאוד איטית......תבדוק באתר הזה...http://dcplanet.hosol.net/index.php יש שם את העונה הראשנונה השניה והשלישית...אני הורדתי בלילה 1 אחד עשרה פרקים של העונה השלישית....זה מוריד עם תוכנה חדשה...תבדוק באתר הם מסבירים איך להוריד.....

גרמס

New member
אני חייבת עזרה דחופה!!!

נכנסתי לאתר הזה, והורדתי שלושה פרקים, אבל מאז ניסיתי להכנס שוב והאתר לא עולה! מישהו יכול לבדוק אם זו רק בעיה במחשב שלי או שמשהו קרה לאתר הזה ואם משהו קרה לו - יש למישהו מושג על קישורים דרך התוכנה הזו ממקום אחר??? (הפרקים יורדים ממש מהר...)

למעלה