היי ובוקר טוב...

היי ובוקר טוב...

ילדתי לפני 9 חודשים ומחודש שישי להריון, גילו אצלי סוכרת חשבתי שתעבור אחרי הלידה, ממש לא! זה משפחתי וזה נפל גם עלי (גנטיקה דפוקה) אני כותבת נפל כי אני ממש מרגישה עם זה רע. מעט מאוד מזונות לא מקפיצים לי את הסוכר, שלא לדבר על הרגשה פיזית רעה אחרי עמילנים ופחממות... מחפשת נואשות תזונאית שמומחית לענייני סוכרת (עד כה לא הייתי אצל מישהי טובה שמבינה עניין) אשמח להמלצה מאזור השרון או מי מכם שיכול לתת לי כמה טיפים "ולהציל" את חיי! אגב, מדובר בערכים של 120 על הבוקר בצום ו 240 בסוף יום...(בלי שום טיפול כרגע) תודה

slightly

New member
לגשת למרפאת סוכרת-ויפה שעה אחת קודם

לא להסתפק ברופא משפחה. בד"כ בכל מרפאת סוכרת יש דיאטנית המתמחה בתחום. יתכן גם שאת זקוקה לטיפול תרופתי. בינתיים - הציצי באתר של מתוקים.

עמית 29

New member
טיפול

על מנת "להציל" את חייך את צריכה לפעול!!! וזה אומר לטפל בעצמך ולהתחיל לאזן את ערכי הסוכר שלך. סוכרת מפתיעה את כל מי שמאובחן וכמעט תמיד מלווה בסוג של הלם ראשוני. לעיתים אף הכחשה! ערכים של 120 על הבוקר אינם נוראים (הנורמה של אדם בריא 70-110) אבל ללא ספק את זקוקה לטיפול בזמן היום. כיום יש בכל קופת חולים מרפאות סוכרת מצויינות הכוללות רופא אנדוקריני, אחות ודיאטיקנית לסוכרת. לא כתבת באיזה קופת חולים את אבל אם תכתבי אולי חברי הפורום יוכלו להמליץ לך על שלהם...אגב אני ממש מזדהה עם תחושת "הבאסה" שיש לך עם המחלה - זה טבעי וגם יחלוף עם הזמן. ההיתרון הגדול של המחלה הזו היא שניתן לשלוט בה- איכות הטיפול שלך תקבע את עתידתך. ביי

אני מטופלת במכון לסוכרת נעורים...

ברמת השרון אבל לפני טופלתי בראשל"צ שזה מרפאה לסוכרת, הרוב שם מבוגרים יחסית (20 ומעלה...) חיפשתי בשבילך טלפון או כתובת אבל לצערי לא מצאתי...
לא נורא...

תודה על התשובות

ואכן החלטתי לטפל ומייד אני בלאומית ואבדוק איך זה עובד אצלינו (ברעננה) אני שמחה שכתבתי כאן, זה נתן לי עידוד לקום ולעשות אם כי מאוד מאוד קשה לי עם זה כמו שכתבתי, העובדה שזה ילווה אותי כל חיי מבאסת ומעציבה אותי (ואני מאלה שרואות את חצי הכוס המלאה בדרך כלל) אתחיל לקרוא אתכם מידי יום ואולי זה מה שיביא לשינוי... בריאות ביי

אני מאוד שמחה שהחלטת כך...

חשוב לטפל ברמות הגבוההות כמה שיותר מהר, ותראי שבסוף הכול יסתדר... קחי אותי לדוגמא: אני בת 15, 9 וחצי שנים עם הסוכרת ואני לא מאוזנת אבל אני יודעת שאם אני באמת רוצה, אני יכולה וזה מה שמעודד אותי. גם אני תמיד משתדלת להסתכל על החצי הכוס המלאה למרות שלפעמים זה לא קל, אבל חייבים לחשוב חיובי!!!
אני מאחלת לך הרבה הצלחה והרבה בריאות, ואת מוזמנת לרשום פה מתי שרק תירצי.

למעלה