אני אספר לך סיפור קטן
(היי דרור, אגב) לפני יותר משנה אני התחלתי ללמוד נהיגה וכמה שיעורים אחרי התחיל עוד מישהו אצל המורה שלי. בעוד שאני תפסתי די מהר את הפרנציפ (חוץ מ"את לא מסתכללתת" ו"לא לטוס, לא לעבור את המהירות המותרת" שליוו אותי עד אחרון 60 השיעורים שעשיתי) הבחור השני היה פשוט חסר קורדינציה לחלוטין לרמה כזאת שהוא היה חייב ללמוד על אוטומטי כי הוא פשוט לא הסתדר עם הגיר. ו... תנחשי מי עבר קודם טסט? לא, לא אני. בנוסף לכך מאחר ולמדתי נהיגה במשך תקופה ארוכה מאוד (למעשה למדתי רק חודשיים, הייתי עושה שניים-שלושה שיעורים בין טסט לטסט ב7 החודשים שלאחר מכן... כן כן עברו 9 חודשים ו9 ימים מהיום בו התחלתי ללמוד עד ליום בו עברתי טסט) ראיתי הרבה תלמידים אחרים שגם הם בהתחלה הסתדרו הרבה פחות טוב ממני עם הרכב ועדיין הם התחלפו ורק אני נשארתי (דוגמא נוספת יהיה עוד אחד שפשוט היה מכבה את הרכב בכל פעם שהיה עוצר ברמזור... שלא נדבר בכלל על להחליף הילוכים וללחוץ על הקלאץ' באותו הזמן)... עד שגם אני עברתי (אחרי 60 שיעורים ו7 טסטים... מזעזע אני יודעת) ככה שאל תתייאשי, לאט לאט, מי שתופס מהר לא בהכרח עובר טסט מהר... בכלל, במה זה מתבטא שאת מסתבכת?