היי-התיעצות חשובה...

talia162

New member
היי-התיעצות חשובה...

אני לומדת נהיגה כבר אני בשיעור משהו בסביבות ה 20-23 אני לא סופרת:) והאמת שאני פשוט לא נוהגת טוב.. גם אמא שלי אמרה לי את זה שהיא באה איתי לשיעור... גם חברות שלי שהיה להן שיעור לפני או אחרי... אני פשוט לא נוהגת טוב... אני מסתבכת.. לא עושה כל כך מה שצריך.. אני רואה אנשים בשיעורים הרבה פחות ממני שנוהגים הרבה יותר טוב ממני מה לעשות???????????

Superdror

New member
להמשיך ללמוד נהיגה ולעשות

כל שאת יכולה, להשתדל להיות רגועה ולהקשיב לביקורת של המורה לנהיגה הלוא היא ביקורת בונה. יש אנשים שמסתגלים לנהיגה ולרכב במהירות ויש כאלו שזה לוקח להם קצת יותר זמן, אין הרבה מה לעשות חוץ מלהמשיך לקחת שיעורי נהיגה, להאמין בעצמך והכי חשוב, לא להתייאש. דרור. בהצלחה.

miss_t

New member
אולי להחליף מורה?

אם בשיעורים מתקדמים היא לא מרגישה בטוחה כשהיא נוהגת עם המורה שלה, אז זה לא משהו.... או שפשוט את יותר מידי לחוצה ומפחדת... תיהי חופשייה! אל תדאגי יותר מידי!!!

תירגול ורק תירגול

יש אנשים שיותר קל להם לנהוג ויש כאלה שיותר קשה להם. הכל עניין של תרגול. כשאת מתָרגלת את מִתרגלת ורגילה לנהוג. אם את נוהגת על ידני תשקלי אפשרות של מעבר לאוטומט כי אז רוב הריכוז הוא על הכביש ובתמרורים ופחות ברכב עצמו. בהצלחה

לא חושבת

לי כל הזמן אמרו "תחליפי מורה" בתקופת הטסטים בחיי ולא ראיתי אפילו תלמיד אחד שנכשל ביותר מטסט אחד אצל המורה שלי חוץ ממני שנכשלתי בשישה (כן כן... אני יודעת)...

אני אספר לך סיפור קטן

(היי דרור, אגב) לפני יותר משנה אני התחלתי ללמוד נהיגה וכמה שיעורים אחרי התחיל עוד מישהו אצל המורה שלי. בעוד שאני תפסתי די מהר את הפרנציפ (חוץ מ"את לא מסתכללתת" ו"לא לטוס, לא לעבור את המהירות המותרת" שליוו אותי עד אחרון 60 השיעורים שעשיתי) הבחור השני היה פשוט חסר קורדינציה לחלוטין לרמה כזאת שהוא היה חייב ללמוד על אוטומטי כי הוא פשוט לא הסתדר עם הגיר. ו... תנחשי מי עבר קודם טסט? לא, לא אני. בנוסף לכך מאחר ולמדתי נהיגה במשך תקופה ארוכה מאוד (למעשה למדתי רק חודשיים, הייתי עושה שניים-שלושה שיעורים בין טסט לטסט ב7 החודשים שלאחר מכן... כן כן עברו 9 חודשים ו9 ימים מהיום בו התחלתי ללמוד עד ליום בו עברתי טסט) ראיתי הרבה תלמידים אחרים שגם הם בהתחלה הסתדרו הרבה פחות טוב ממני עם הרכב ועדיין הם התחלפו ורק אני נשארתי (דוגמא נוספת יהיה עוד אחד שפשוט היה מכבה את הרכב בכל פעם שהיה עוצר ברמזור... שלא נדבר בכלל על להחליף הילוכים וללחוץ על הקלאץ' באותו הזמן)... עד שגם אני עברתי (אחרי 60 שיעורים ו7 טסטים... מזעזע אני יודעת) ככה שאל תתייאשי, לאט לאט, מי שתופס מהר לא בהכרח עובר טסט מהר... בכלל, במה זה מתבטא שאת מסתבכת?

למעלה