מגיב
קודם כל זה טוב שבחרת סגנון לדק אבל יש כאן מהון מה לשפץ. זה שהדק הינו דק משין לא אומר שכל משין מקומו כאן. אני רוצה לעשות שינוי די רציני.. אבל אני הולך להכניס רק קלפים שאמרת לי שיש לך כבר או קומונים (או מרשמלון שהוא סיקרט של PP ~~) cyber phonixX3 exild force sangan +מרשמלון +ריפר +דקוצי הקטר מכושף הקרבX3(כי אמרת שיש לך כבר 2) +סייבר דרגוןX2(אמרת שאתה משיג בטורניר) +טריבורן פרוג *מונרכים!-5 (אפשר להשיג 3 מונרכי אש ו2 של מים.. הם קומונים.. או אפילו אחד של אדמה שישמש כמחסל מפלצות הפוכות) +סנייפ הנטר(לא אוהב אותו בכלל,אבל יתכן ותזדקק לו כאן) זה 19,אם שכחתי משהו זה כבר יבוא לי.. מבחינת קסמים mask of darkness cyber phonixX3 kuriboh exild force submarinroidX2 drillroidX2 cyber tech aligatorX2 green gadget elemetal hero wild hart yellow gadget ufo turtle marie the fallen one gemini elf sangan spell cards: lightning vortex fisure primture burial brain control mystical space typoon smashing ground enemy controller heavy storm book of moon scapgoat swords of raviling light +מונסטר ריבורן(תנצל אותו.. מי יודע כמה זמן ישאר מחוץ לבאן) +קרוסאאוט(צריך לחסל דברים הפוכים מציקים) משאיר לנו מקום ל8 מלכודות? האמת היא שזה נראה לי טיפה מטורף בבאן שמריץ 3 גינזו.. חבל שאין כאן גינזו TT mask of darkness cyber phonixX3 kuriboh exild force submarinroidX2 drillroidX2 cyber tech aligatorX2 green gadget elemetal hero wild hart yellow gadget ufo turtle marie the fallen one gemini elf sangan spell cards: hammer shot ekibo darkmord monster reincarnation weapon change malevolent nuzzler lightning vortex fisure primture burial brain control mystical space typoon smashing ground mystic wok enemy controller limiter removel creature swap heavy storm book of moon scapgoat swords of raviling light מבחינת מלכודות: sakuretsu armorX3 +טורנטיאל טריביוט +בוטמלס טרהפ הולX2 (אפשר טרהפ הולים רגילים אבל עדיף בוטמלסים) +דסט שוט (אם בא לך ללכת על משחקי זכרון אפשר להכניס מיינד קראש במקום סקאם אחד.) +גראנד מול !!!!!!!! (20 מפלצות XD) (ו3 פולינגים לסייד לא יזיקו בכלל) ככה אני חושב שזה יציב בהרבההההההה. אני יודע שהשינוי הזה רציני (ויש עוד לאן לשפר.. דימנשונל פריזון במקום סקאם,מירור גינזו וכדומה) אבל מדובר כאן על קלפים שגם ככה יש לך וקלפים שהם קומונים (מלבד מרשמלון ומול שאמרת שכבר היו לך בעבר..) אניח ושב שזה כבר קונטרול נחמד מאוד.