מידיעה מאוחרת יותר שפורסמה, הידיעה הראשונית בתקשורת קצת ניפחה את העניין. היתה תרגולת עקב חוסר וודאות בזיהוי דמויות, התרגולת בוצעה כמו שצריך לפי הספר, לא קרה שום דבר.
נפוח או לא תקלות זיהוי היו לנו מספיק בעבר ולא נותר לי אלא לסמוך רק על אלוהים ועל החברה שלנו שינהגו בזהירות ומוכנות ולא יתפסו לשאננות למרות שהם מאוד צעירים וירוקים
זה שקט מוסווה תקשורתי זה שקט להתארגנות אנו תקווה שחיילינו כולל בני היקר ישכילו ולא חלילה יכנסו לשאננות, אנו בכל אופן בקושי מדברת איתו כי אין מצב של טלפון פתוח רק ממש מידי פעם עפ"י תיאום ועפ"י מה שהבנתי רק במקומות מסויימים אז מה שנותר לי זה התמיכה כאן ואלוהים שבשמיים קשה קשה לי מאוד
אני לא רק עוטפת אלא חונקת אותו אותו באהבה אתמול אפיתי לא חצי לילה את כל העוגות שהוא אוהב והכנתי לו חבילה של 15 ק"ג שכבר בשעות אלה עושה דרכה לצפון הרחוק עם כל המטעמים בתוספת כל הבקשות המיוחדות שלו וזה בינתיים מנחם אותי מיציאה ליציאה שאגב הוא מגיע בקושי אחת לחודש לשלושה ארבעה ימים
אל ולבקר... או לשלוח חבילות... שני הבנים שלי במקומות בהם לא ניתן לבקר אותם או לשלוח חבילות... אז אני עוטפת אותם באהבה כשהם מגיעים הביתה כמו זומבונים ורק ישנים....אם אני אחנוק עוד ירביצו לי כי יחשבו שאני לא מכוחותינו...
הבן שלי קורע את התחת ואני זוכה לתהילה כייף לי שאתם קוראים האמא של הצנחן אגב היום דיברתי איתו וקבעתי איתו שיתקשר אלי ממש בחצות בתום המשמרת שלו אני מקווה שיעמוד בזה ואולי אוכל סופסוף לישון לילה אחד רצוץ אזמה אצלך פולי55