היי היי

מקטובי

New member
היי היי

חזרתי, מה חדש הייתי קצת בחול הבן בגבול הצפון ואני בדיוק כרגע מכינה לא חבילה "עסיסית" וקצת בגדים חמים ממצב

oshiko

New member
התגעגענו לשמוע מה עם הצנחן

מקווה שהצפון יישמור על השקט היחסי שלו, שלא תהיינה בעיות מעבר לקור המקפיא שצפוי שם בחורף.

מקטובי

New member
אפרופו צפון שקט

הצפון אולי שקט אבלללל בדיוק אתמול הייתה שם תקרית מפחידה

oshiko

New member
ממה שהבנתי ...

מידיעה מאוחרת יותר שפורסמה, הידיעה הראשונית בתקשורת קצת ניפחה את העניין. היתה תרגולת עקב חוסר וודאות בזיהוי דמויות, התרגולת בוצעה כמו שצריך לפי הספר, לא קרה שום דבר.

מקטובי

New member
תקלות זיהוי

נפוח או לא תקלות זיהוי היו לנו מספיק בעבר ולא נותר לי אלא לסמוך רק על אלוהים ועל החברה שלנו שינהגו בזהירות ומוכנות ולא יתפסו לשאננות למרות שהם מאוד צעירים וירוקים

אימשל2

New member
גיזרת הר דוב לא כ"כ שקטה

אולי רק מין שקט מוסווה תקשורתית, שלפני הסערה.

מקטובי

New member
מזה שקט

זה שקט מוסווה תקשורתי זה שקט להתארגנות אנו תקווה שחיילינו כולל בני היקר ישכילו ולא חלילה יכנסו לשאננות, אנו בכל אופן בקושי מדברת איתו כי אין מצב של טלפון פתוח רק ממש מידי פעם עפ"י תיאום ועפ"י מה שהבנתי רק במקומות מסויימים אז מה שנותר לי זה התמיכה כאן ואלוהים שבשמיים קשה קשה לי מאוד

מקטובי

New member
לעטוף באהבה

אני לא רק עוטפת אלא חונקת אותו אותו באהבה אתמול אפיתי לא חצי לילה את כל העוגות שהוא אוהב והכנתי לו חבילה של 15 ק"ג שכבר בשעות אלה עושה דרכה לצפון הרחוק עם כל המטעמים בתוספת כל הבקשות המיוחדות שלו וזה בינתיים מנחם אותי מיציאה ליציאה שאגב הוא מגיע בקושי אחת לחודש לשלושה ארבעה ימים

אממאא

New member
אני מתנחמת בשמחות שלכן של ליסוע

אל ולבקר... או לשלוח חבילות... שני הבנים שלי במקומות בהם לא ניתן לבקר אותם או לשלוח חבילות... אז אני עוטפת אותם באהבה כשהם מגיעים הביתה כמו זומבונים ורק ישנים....אם אני אחנוק עוד ירביצו לי כי יחשבו שאני לא מכוחותינו...

מקטובי

New member
תודה תודה

הבן שלי קורע את התחת ואני זוכה לתהילה כייף לי שאתם קוראים האמא של הצנחן אגב היום דיברתי איתו וקבעתי איתו שיתקשר אלי ממש בחצות בתום המשמרת שלו אני מקווה שיעמוד בזה ואולי אוכל סופסוף לישון לילה אחד רצוץ אזמה אצלך פולי55

poli55

New member
אצלנו איך אומרים הכל בסדר

תודה על השאלה הבן עובד קשה ומידי פעם יוצאים "לילות אדומים " אצל אושיקו "לילות לבנים " אני מחכה שיצא לאיזה קורס אולי ??

למעלה