היי היי לכם!

stars blanket

New member
היי היי לכם!

זוכרים אותי?! וואו כמה זמן לא הייתי כאן וכמה כיף לחזור! טוב ששוב יש לי אינטרנט זמין..נו אז מלח, שפרד ושאר החברים איפה אתם?? מצפה לשמוע מכם בקוצר רוח!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב כוכב../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif אכן הרבה זמן יקרה

אבל מצויין שחזרת
אצלנו הכל טוב אך כמו שאת רואה זוהי תקופת הביזנסים והלימודים של הרבה מהחברים חחח והם אינם ממש בנוכחות מלאה פה לאחרונה..אז.. שוב וילקום באק ו..מה לקח אותך מאיתנו?

stars blanket

New member
לא היה לי אינטרנט

...זמין. חח כן כן גם אצלי התקופה הזו של הבחינות בגרות. בכל זאת י``ב חח אבל עכשיו חופש למרות שיש לי להתכונן למגנים שהם מיד אחרי החופשה ואוף זה קצת מייאש אבל לא נורא אני אצליח כי בסך הכל אני בקצב טוב. ומה איתך? איך עובר השבוע בינתיים?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifעבר באיזי לא מתלוננת../images/Emo9.gifשבח לאל../images/Emo20.gif

אבל מחכה לי סופשבוע מופרע קצת..עד שיעבור יום ראשון חג השעניני, ואחזור לחיפה אירגע!

stars blanket

New member
אכן

נשמע שכל ישראל באווירה של חג, בין אם זה אצלינו, הנוצרים ובין אם אצל היהודים. יש איזה לחץ באוויר אבל עם זאת גם איזה דינמיות מרעננת אחרי החורף הקר. לי אישית זה עושה שמחה בלב! אין כמו האביב...

salt of earth

New member
ברוכה השווה והשבה ../images/Emo24.gif

מה נשמע? אצלי הכל בסדר, גם אני קצת נעלמתי להם כי כעת יש לי עומס בלימודים ובעבודה אבל אני תמיד אתגעגע ואחזור בשמחה לפורום המדהים הזה

למעלה