היי היי היפו

כמעט25

New member
לילה לילה מסתתרת הלבנה.....

טוב, אני מבינה שאני הפרפר לילה היחידה בפורום הזה.... אוקיי! אז עכשיו כללל הפורווווםםם שלייייי לבלבל לכם ת'מוח. איזה כיף! אז למשכימי קום.. א- איזה באסה לכם ב- שיהייה לכם בוקר מדהים ומקסים. ג- זהו..אין לי מה לומר לכם יותר חוץ מהעובדה....שאחרי שנה וחצי דיי מייסרות, זכיתי לאושר ושקט נפשי... מעניין עד מתי זה יחזיק? זהו, עכשיו רק צריך למצוא איזה אשכנזי אינטיליגנט, ילד טוב ירושליים להתחתן איתו, לסיים ת'תואר, להקים עסק, להביא כמה ילדים, לגדל אותם, לשלוח אותם בבגרותם לחיים עצמאיים, לצאת לפנסיה ולנוח עם בעלי שיזכה לחיים ארוכים זה הכל... המשך שבוע סבבה נתי.

Cobe Anan

New member
חה!

גם את אוהבת לזיין ת`מוח כשהפורום מת...? הכי כיף בעולם! אפשר להתחיל לדבר שטויות ולצבוע את הקיר של הפורום בצבעים פסיכודליים, ואז כשהפרסומת משמאל נהיית רק נקודה קטנה באופק את מרגישה שאין אדמה מתחת לרגליים, ובין עננים סגולים של חוסר הבנה למספרים של חופש אי אפשר לגעת בך ואת מתנועעת על ספינה גדולה כמו דגל החירות המתנופף ללא תורן לעבר האינסוף.. וכאשר נעלם לך העולם המוכר ואת מאבדת את דרכך, את לא מרגישה אבודה, אלא חפשייה.. ורק אז, רק אם מישהו נכנס לפורום, השמיים מתנקים מכל הצבעים של סגול וירוק ומתוק, הגלים מפסיקים להכות במספרים הקטנים, והופכים לקרקע מוצקה; התווים של שירת המלאכים מצמיחים כנפיים ונוצות, חוזרים להיות ציפורים; הפורום חוזר לצבעי "חלונות"; ואת, את מוצאת את עצמך מחברת עוד שאלון, סקר, או סיפור על מעשה שהיה, ואיננו.. הכי כיף כשהפורום ריק!

כמעט25

New member
וואי קובי!!!!

אתה יותר זיין שכל ממני!!!
אבל אהבתי ת'רעיון...... איזה ממי קוביייייי

יש לי יום הולדת היום ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

סתם רציתי להגיד..אתם כולכם קרועים כאן....מקווה בשבילך מותק שתמצאי בעל אשכנטוז
אההה ואפשר לדעת מה קרה שאחרי שנה וחצי הגעת לאושר ולשקט המיוחל?!! גם אני רוצה!

בשלולית

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

תגידו... לא כואב לכם שככה יש לאנשים יקרים מהפורום יום הולדת ואף אחד לא זוכר? אני בעד שרשור יומולדת!!! למרות שהיו כאלה מלאאאאאאא... *בדרך.......*

כמעט25

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

כן אפשר לדעת: ובכן...טיילתי בעולם, גיליתי מי החברים שלי, התבגרתי (למרות שכאן הדעות חלוקות) והתחלתי להאמין בגורל ושהכל לטובה.

קטרפי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo110.gif

Beyond Time

New member
המון המון מזל-טוב! ../images/Emo49.gif

רק אושר, עושר, בריאות וכושר :) שתזכי לחיים ארוכים...חוצמזה שוב מזל-טוב

מיטללל

New member
היי היי היפו

אני מבקשת - רק שרור אוף אחד בעמוד (או מקסימום שניים) ע"מ שלא יווצר מצב שהפורום יאבד את כיוונו (לטווח הקצר זה נחמד, לטווך הארוך זה "גומר" את הפורום) תודה :)

למעלה