היי היי היי

קיפילה

New member
היי היי היי../images/Emo24.gif

אוקיי אני כרגע עובדת בסניף של מסעדת "פאסט פוד" לצערי אני עובדת שם כבר כשנה וחצי בשמחה רבה אני מודיעה שבעוד כחודשיים אני אגיש את פיטורי(כולי אושר)
ומה יש להגיד כשעובדים שנה וחצי בהגשת המבורגרים ללקוחות מכל הסוגים והמינים יש גם צחוקים וגם הרבה קיטורים ועוד המון בין לבין. איזה כיף לפרוש א י ז ה כיף

קיפילה

New member
../images/Emo9.gifבעיקרון

אני מתגייסת עוד חודשיים אז אני מניחה שאני אשאר עוד קצת אקבל את המענק גיוס שלי (כן אני מקבלת מענק גיוס) ואני השאיר לעצמי חצי חודש בשבילי

כשאת אומרת מענק גיוס

את מתכוונת לפיצוי שתקבלי כי את עוזבת את הפאסט פוד? גם אני עבדתי בפאסט פוד כשהייתי בתיכון, ומישהי שעבדה איתי עשתה משהו מאוד מטומטם - היא התפטרה חודשיים לפני הגיוס שלה, וככה בעצם איבדה את הזכאות לפיצוי הפיטורין שניתן למי שמתגייס. אני קיבלתי אותו (עזבתי שבועיים לפני הגיוס) ומדובר בהרבה מאוד כסף...

קיפילה

New member
זה מה שאני מתכוונת לעשות

לעזוב שבועיים (חצי חודש) לפני וככה אני גם אקבל את המענק

אתם יכולים בבקשה לפרט טיפה יותר על

המענק הזה? אני התחלתי לעבוד במלצרות (במקום דיי נחמד למען האמת) ואני מתגייסת בתחילת החופש, ואני דיי בונה על זה שאני אשאר שם עד אז.

המענק ניתן רק אם עובדים מעל שנה

באותו מקום. זה למעשה סוג של פיצויי פיטורין - היות שאת מתגייסת את נאלצת לעזוב את העבודה ככה שלכאורה מפטרים אותך, ומגיע לך פיצוי פיטורין שמותאם למשכורות שהרווחת ולזמן שעבדת. אבל אם את פחות משנה במקום אז עד כמה שידוע לי את לא זכאית לזה. את יכולה לשאול את המעסיק שלך, הם אלו שמטפלים בזה.

זה יצא שעד הגיוס עבדתי 9 חודשים

אבל אם אני אבקש מהמעביד שיגיד שעברדתי שנה לא נראה לי שיזיז לו, זה אפשרי נכון?
איזה סכום בערך המענק הזה יוצא?

קיפילה

New member
המענק לפי מה שאני יודעת

ממוצע משכורת של השלושה חודשים אחרונים שאת עובדת כפול הזמן שעבדת למשל שנה וחצי אז זה יוצא סכום דיי נחמד ( או לפחות אני מקווה )

זה לא הכי הגיוני

כי הוא צריך להגיש תלושי משכורת שלך מיום התחלת העבודה וגם בתלושים כתוב מתי התחלת לעבוד שם. בקיצור - זה לא אפשרי

למעלה