היי היי היי היי היי!!!!

netushit

New member
היי היי היי היי היי!!!!

בזמן האחרון אין לי מושג מה עובר על האינטרנט שלייי!! אוף זה ממש מעצבן ואני ממש מתגעגעת אליכםםם!!! ולא אסףף, זה לא תירוץץץץ חחח הוא באמת לא פועל לי... אני אפילו עכשיו לא מהאינטרנט שלי, אני אצל סבתא וסבא.... אז אתה נרגע ועכשיו! =) כבר שבוע שוב שאין לי אינטרנט... אבל אולי היום יחזירו לי אותו ואני שוב אחזור לבלות בפורום הרבה....!!! מה חדששש???? אני מתגעגעת לכולם, מחכה כבר לחזוררר... אבל גם שאני חוזרת אני מודיעה מעכשיו שאני לא יהיה הרבה בפורום כמו שתמיד הייתי... השנה אני בסטודיו כל יום בשבוע... שימיי חמישי ושני אני נמצאת כל היום בערך בסטודיו... בכל זאת אני אשתדל מאוד כל יום להיכנס ולהגיב לכל מיני דברים! :) אוהבת אתכם מאוד מאוד מאוד ומתגעגעת! נטע... אגב עוד חודש אני נוסעת לפוליןן עם המשלחת ביצפרר ויי אני ממש מחכה ומתרגשת!! ויומיים לפני אני נוסעת עם הלהקה (ג'אז) לקיבוץ נען ליומיים של הופעות וכל מיני שיעורים ודברים ממש כיפיים... ואני מחכה בקוצר רוח!

netushit

New member
נ.ב.

זה "מאוד מאוד נהוג" להגיד לי היי! :) המבין יבין חחח

norco22

New member
מב איתך נהדרת? ..מיוחדת !!!

טוב אז כמובן שאני מגיב.. נטוש זה היה בצחוק כל הקטע שאת לא בפורום (כשדיברנו ב'קודו' שבוע שעבר..), את יודעת את זה נכון?.. חוצמזה אם את לא בפורום לטובת הסטודיו אז אני מרשה !!! אני שמח שכל הקטע של קיבוץ נען הסתדר בסוף. זה צריך להיות ממש כיף (לא לשכוח בזכות מי..). אני איתך לאורך כל הדרך!!!

netushit

New member
אבל עמוס אומר שעדיין לא בטוח שניסע.

הם רוצים את כל הבנות!

julez

New member
רייגע! עצור מהלכים...

נטע, למה לא אמרת לי כלום? ואסף, אתה קשור לנסיעה איכשהוא?

julez

New member
מנסה להקפיץ!

למעלה