קודם כל ברוכה הבאה!
דבר שני גם אני מעריצה גם את ג'וני וגם את אורלנדו
ג'וני השחקן הכי טוב שיש לדעתי! ואני מעריצה עוד 2 אנשים... את יכולה לראות החתימה שלי דבר שלישי ראיתי שהצטרפת גם לפורום של אורלנדו
דבר רביעי הנה רשימת הסרטים של ג'וני סיוט ברחוב אלם 1- הסרט הקראשון שלו סרט חביב ביותר לדעתי
אמור להיות סרט אימה אבל הוא לא מפחיד
ג'וני ממש מתוק ויפה שם
יש לי מוקלט
פלאטון- סרט מלחמה משעמם ג'וני מופיע שם ממש טיפה טוב אבל אני לא אוהבת סרטי מלחמה אולי את תאהבי את הסרט נער השוליים- סרט גדוווווווול!!!!!! מצחיק ודפוק בטירוף
ג'וני ממש מתווווק שם אבל משחק בצורה מאוד מאולצת שאני כמעט בטוחה שזה בכוונה כי כל השחקנים משחקים שם בצורה מאולצת
סיוט ברחוב אלם 6- לא יודעת עליו לא ראיתי חלום אריזוננה-לא ראיתי
בני וג'ון-לא ראיתי
אבל אמרו שזה סרט טוווווב!
מה עובר על גילברט\החיים על פי גילברט גראפ-לא ראיתי אבל שמעתי עליו טובות אד ווד- לא ראיתי אבל משעתי שזה סרט מדהים! דון גו'אן דהמרקו-לא ראיתי אבל שמעתי טובות איש מת-לא ראיתי אבל גם שמעתי טובות תשעים דקות לרצח-סרט מתח מעולה!!! ג'וני כל כך חמוווווד שם
האמיץ\דחף אמיץ-לא ראיתי פחד ותיעוב בלאס וגאס-לא ראיתי אבל שמעתי שזה אחלה סרט וג'וני מסומם שם בטירוף
אשת האסטרונאוט-לא ראיתי סליפי הולו-לא ראיתי שמעתי שזה סרט אימה טוב
האיש שבכה- לא ראיתי שמעתי שזה סרט לא ממש טוב חוץ מזה שג'וני סקסי שם בטירוף ואת זה אני ראיתי בטריילר+תמונות
לפני שהלילה יורד- לא ראיתי שמעתי שזה סרט טוב וג'וני (שאת זה ראיתי גם בטריילר וגם בתמונות) בסרט הזה הוא משהו כמו קוקסינל
שוקולד- סרט מדהייים ג'וני סקסי בטירוף
הכייייי סקסי!!!! כלללל פעם מחדש שאני רואה את הסרט אני רוצה לאנוס אותו
יש לי מוקלט:- חברה שלי הקליטה לי:-
זה היה לפני שהיה לי יס!P שאיפות- סרט מאוד יפה ועמוק! ממש אהבתי זה סרט מדהים! ג'וני כזה דורש אניסה שם
יש לי מוקלט
ממעמקי הגהינום- סרט דיי מזעזע אבל חזק וטוב!
אהבתי...
ג'וני כל כךךךךךךך סקסיייייייייי שם אלוהים
היו זמנים במקסיקו-לא ראיתי אבל שמעתי שהסרט לא הכי טוב חלון סודי- סרט משעמם חוץ מזה שג'וני יפה שם בטירוף הסרט לא שווה צפייה
למצוא את ארץ לעולם לא- סרט במילה אחת פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! כל כך אהבתי אלוהים
להתמצא בלוס אנג'לס-לא ראיתי... אבל אמרו שלג'וני יש שם תפקיד קטן ואין עוד סרטים שאני יודעת את השם שלהם בעברית שהגיעו לארץ
אולי האחרות יוכלו לעזור לך
... בקרוב מגיע סרט חדש שלו צ'ארלי והשוקולדה
קראתי את הספר והוא מדהים אני כבר מחכה לסרט