היי, הייתי שמח לדעת

dylan

New member
היי, הייתי שמח לדעת

מה היחס של המפלגה כלפי זכויות בע"ח? אין לזה אזכור במצע שלכם... תודה

DIsrael

New member
כמו כל אזרח שפוי

אנו נגד התעללות מכל סוג שהוא. החוקים הנהוגים היום הינם טובים מאוד. נכון להיום כל התעללות בבעל חיים היא מנוגדת לחוק ואמורה לגרור עונשים כבדים. היוצא מן הכלל היחיד הינו במחקר - גם בנושא זה קיימים כללים ברורים, ואסור לבצע מחקר ללא אישור של ועדה מיוחדת המוסמכת לכך. במצב הנוכחי קיימות טענות כי הועדה מאשרת מחקרים ללא הבחנה, זהו כמובן מצב לא תקין, אך זהו מצב שאינו זקוק לאיזכור מפורש במצע או בכל מקום אחר. אם אנשי הועדה אכן מועלים בתפקידם, אזי אנו נפעל להחיליף אותם, בדיוק כפי שנפעל להחליף כל עובד ו/או נבחר ציבור שאינו ממלא את תפקידו.

Neta558

New member
אתה עושה צחוק?

"נכון להיום כל התעללות בבעל חיים היא מנוגדת לחוק ואמורה לגרור עונשים כבדים". הלוואי וזה היה המצב. אני יכולה לתת רשימה של התעללויות בבע"ח שמעוגנות בחוק מכאן עד הודעה חדשה. שלא לדבר על חוקים רבים שלא נעשה דבר וחצי דבר בכדי לאכוף אותם, וגם כשזה קורה מספר ההרשעות הוא מזערי והענישה מגוחכת. הזילות של המדינה בחיי בעלי החיים היא מחרידה, יש לתקן זאת מהיסוד. המצב הקיים היום אינו קרוב אפילו לאידיאלי.

DIsrael

New member
OK רונן

אתה מתחיל לעבור את הגבול. אני לא רואה מפלגות אחרות עושות יותר. זה שאתה אישית מאמין בשינוי בראשות טומי לפיד זה נחמד ואני מאחל לך כל טוב. אני מאוד מקווה ששינוי אכן תצליח בבחירות כפי שצופים לה, למרות שאני חושב שיש, לצערי הרב, הבדל גדול בין מה ששינוי אומרת לבין מה שהיא עושה. יכול להיות שאנחנו אופטימים חסרי תקנה, ויכול להיות שאנחנו סתם חולמים, אבל לפחות אנחנו מנסים לשנות ולא רק צועקים ועושים רעש, ובטח לא משמיצים סתם בלי לדעת כלום על הנפשות הפעילות. קוראים לנו "בנים של מליונרים" ו "אנשי העשירון העליון". אני יודע שאני עובד עשרות שעות בחודש כדי לממן את שכר הלימוד ואת שכר הדירה, בנוסף על כל ההלואות שכבר לקחתי. ההשמצות שאתה זורק כלפינו כבר עברו כל גבול של טעם טוב, מטרת הפורום היא לדבר על נושאים פוליטיים הקשורים למפלגה ועל המפלגה עצמה. חוץ מזה - תראה לי חבר כנסת אחד שנכון להיום אינו מהעשירון העליון, כולל כל רשימת שינוי - ואז נדבר.

ronen1981

New member
ידידי אם תראה כמה שינוי פועלת

למען הציבור הסטודנטים (יותר מכל מפלגה אחרת,וגם נהנת מתמיכה רחבה בקרב הסטודנטים.) היית מבין למה חשוב לך להצביע עבורה.

ronen1981

New member
אני מאחל לישראל אחרת לקבל 20 מנדטים

ואת כולם מהעבודה. אבל לצערי זה לא יקרה ומה שסביר שיקרה זה שתקחו כמה אלפי קולות טובים משינוי (גם מהעבודה נכון.) ולא תעברו אחוז החסימה וכתוצאה מכך אולי תקטינו כוחינו במנדט.

DIsrael

New member
אי אכיפת חוקים היא לא חוקית

ואנו נדאג שהחוקים הללו יאכפו כמו שצריך. כמו כן, את מוזמנת להגיע למשרדי המפלגה בת"א, ברחוב כיכר הבימה 2, ולפעול למען זכויות בעלי החיים. אם לדעתך לא נתנו על כך מספיק את הדעת, את מוזמנת לבוא ולשנות. כל אחד יכול לשנות, אם הוא רק מאמין.

למעלה