היי היום גיליתי את הפורום
כבר הספקתי לסקור ולסרוק (כואבות לי העיניים כבר...) והמסקנה היא: שאני מאוד אוהבת את הפורום- הוא גם מהיר יש!! ואני מתכננת להשאר כאן, תקבלו אותי? כמו שאפשר להבין מהכינוי, אני חולה על לורליי ועוד יותר על לורן גרהאם ה... אין מילים (ולא, המילה שאני מחפשת היא לא בהכרח "יפה" ברור שהיא המממת אבל לא רק....) ואני מתה על הסדרה ולא מפספסת פרק לעולם!! מיד אחרי שמסתיים פרק (הם כ"כ קצרים לעזאזל) אני ישר מריצה להתחלה ורואה שוב. אגב, אחרי קראיה אחורנית יש כמה דברים.... אז ככה לרורי קוראים לורליי ליי (בכל זאת יש הבדל בין כל ה"לורלליות"...) ובקשר למי יותר יפה... זו לורליי..
ואחרון חביב לורליי ומקס!!! אני כ"כ מבואסת שהיא עזבה אותו וגם היא מבואסת "אני יודעת את מי לזרוק"... מה שבטוח שזה לא צריך להיות כריס, זה יהפוך את כל העסק לבורגני מידי, אבא אמא והילדה החנונה הקטנה איכככ לוק הוא אופציה אבל אני בעד מקס ואני מקווה שזה יקרה... האמת היא שאני, וזה לא אמרתי קודם, בכלל מעדיפה אותה רווקה כאילו שיהיה חבר אבל לא נשואה וזה יהיה ענק זוכרים את הקטע בעונה הקודמת עם מקס והאספה של העיר "אתה מפרנס טוב" והעונה הזו עם השיחה שדין עשה למקס מה זה אהבתי. אה, ודבר אחרון אזהרת
זה רעיון ענק אני שונאת את ערוץ 3 שהוא דוחף את הקדימונים שלו בלי להזהיר זה יכול להרוס בטרוף
תגידו להם שאני אמרתי להפסיק ומיד.... בנות גילמור (לור) שולטות
כבר הספקתי לסקור ולסרוק (כואבות לי העיניים כבר...) והמסקנה היא: שאני מאוד אוהבת את הפורום- הוא גם מהיר יש!! ואני מתכננת להשאר כאן, תקבלו אותי? כמו שאפשר להבין מהכינוי, אני חולה על לורליי ועוד יותר על לורן גרהאם ה... אין מילים (ולא, המילה שאני מחפשת היא לא בהכרח "יפה" ברור שהיא המממת אבל לא רק....) ואני מתה על הסדרה ולא מפספסת פרק לעולם!! מיד אחרי שמסתיים פרק (הם כ"כ קצרים לעזאזל) אני ישר מריצה להתחלה ורואה שוב. אגב, אחרי קראיה אחורנית יש כמה דברים.... אז ככה לרורי קוראים לורליי ליי (בכל זאת יש הבדל בין כל ה"לורלליות"...) ובקשר למי יותר יפה... זו לורליי..