היי דני!

anat80

New member
היי דני! ../images/Emo24.gif

תודה על התגובה הנחמדה! :) אתה אולי לא זוכר... יצא לי רק היום להסתכל שוב בפורום, אחרי שכתבתי כאן את הודעתי הראשונה לפני יותר משבוע. ענית לי אבל כיוון שההודעה ישנה לא יכולתי לשרשר,
בכל מקרה, כמו שאמרתי אני לא רוכבת, בעבר למדתי קצת אבל הפסקתי מחוסר זמן ומפחד שתקף אותי. אני מקווה לחזור לזה ברגע שיהיה לי קצת יותר כסף (היום אני מוציאה אותו על רשיון לאופנוע) ובתקווה שיעבור לי הפחד. מקווה למצוא בפורום עידוד ותמיכה!
ותודה על התשובה בנוגע לקוליג, קראתי קצת הודעות בנושא והחכמתי מעט.. ענת :)

לבי

New member
אופנוע????

על כמה סמ"ק את מוציאה? זה קשה? אני גם חוסכת כסף אבל אמרו לי שהטסט מאוד קשה אז אני מפחדת לנסות!! בקשר לפחד שתקף אותך.... גם אותי תקף פחד כזה אחרי שסוס העיף אותי גבוה..גבוה..גבוה.. ונפלתי על הגב עם קשיי נשימה,,ובית חולים..הקיצר..הרבה בעיות! עד עכשיו נותר בי פחד כזה אבל אני מנסה להתגבר עליו וזה יקרה רק עם אני ירכב הרבה ויעלה את הביטחון שלי. אני מקווה שעזרתי לך... ליבי

anat80

New member
זה לא קשה בכלל זה דווקא (לא) קל

(זה מבלי סודות אם מישהו זיהה..) אופנוע זה לא קשה, הבעיה היא הפחד. שוב אני עם הפחד, אני מודה - אני פחדנית (בדברים מסוימים). אני מפחדת כי אחרי יותר מ - 4 שנים על הכביש במכונית אני מודעת לחוסר הזהירות של הנהגים הישראלים וכשאתה על אופנוע זה מסוכן מאוד, אבל זה פרקטי.. בכל מקרה, ברגע שמתגברים על הפחד (שאני עוד לא התגברתי עליו, אגב, אז עוד יקח לי זמן. מה גם שאני ירושלמית אבל לומדת בר"ג, וזה כבר סיפור ארוך, ולכן קצת קשה לי לקבוע שיעורים אז זה גם לא מתקדם ממש). ושוב, כשמתגברים על הפחד אז לא נראה לי שזה קשה במיוחד, אם יש לך רשיון לרכב הילוכים? אה, אני עושה רשיון עד 500 סמ"ק הילוכים (יש גם רשיון עד 500 סמ"ק אוטומטי, שזה בעצם קטנוע). אז אני התחלתי לפחד עוד לפני שהיתה לי אפילו מעידה קטנה, הסוס אפילו לא ממש דהר לי בלי כוונה, אולי חוץ מפעם אחת משהו לא רציני. בתקופה שבה הפסקתי היה סיפור על איזו בחורה צעירה שעבדה עם סוסים שנים וסוס בעט לה בבטן והיא מתה, וזה עזר לפחד שלי. היום אני מפחדת גם להתקרב לסוסים כדי שלא יבעטו בי!!! כך שבעיית הפחד אצלי חמורה..

אבו-דני

New member
ענת, אופנועים וסוסים דוהרים

--- ענת הרי לך כמה טיפים לפחדים .. נתחיל באופנועים מנסיוני הקצר א. אל תסתכלי על הרכב אלא ען הנהג בעת שאת עוקפת או חולפת ליד רכב כל רכב אפילו שבא ממול...אם הנהג מפנה את ראשו שמאלה (הוא לא שמאלני חלילה)הוא פשוט שכח לאותת וגם לא ראה אותך מאחור..מבחינתך זיהית כבר את כוונתו. לעולם לעולם להדליק אורות בכדי להראות חורף קיץ סתו אביב האופנוע הוא כשליש מהמכונית אורות גבוהים בכל מזג אויר עוזרים.. קפל קרקע- כאשר את מגיע לגבעה קפל קרקע ואינך רואה את הדרך הלאה מבחינת מעבר לקפל חונה משאית ויש להאיט מיידית.. לא רואים לא נוסעים כמו שבצבא לא רואים לא יורים עד כאן לעכשו... רק דעי לך שזה מה שעזר לי להשאר בחיים... כמעט ללא שריטה.... על R750 ורק שניהיה בריאים... סוסים= אני מציע לך להתחיל לרכב על סוס חטייאר להפיג את הפחדים

*Trinity*

New member
אופנועים וסוסים

במקרה יש לי אופנוע שטח DR350. אז הדיון עכשיו הוא, מה יותר "שווה" אופנוע או סוס... וחוץ מזה לכל מי שמתעניין, יש כאן גם פורום אופנועים פעיל מאוד, אתם מוזמנים.

אבו-דני

New member
אופנועים או סוסים?..למה צריך לבחור?

--- ואם צריך לבחור עבורי זו בחירה אכזרית. אצל הסוס יש את המרגוע את המרחבים,את הירוק, את החיות,(יש באיזור שלנו צבאים) והציפורים (צפייה בדאיות והבזים מתל גזר בעת הריחוף והצלילה בצייד ארנבות/עכברים) שמאופנוע לא ניתן להבחין... לעומת דהירה מהירה בשיוט של 180 קמ´ש שמי שחווה זאת =זה פשוט מדהים.. אבל כאן זה לא פורום אופנועים אזי לא נכביר מילים... שמה יכעסו העמיתים...

אופנועים סוסים ומה שבניהם

לדעתי לפחות אין מקום להשוות ולנסות להחליט מה כדאי יותר. בין סוסים ואופנועים יש לא מעט מן המשותף. שני התחומים מספקים לא מעט הנאה ובכלל לא חשוב אם רוכבים שטח/כביש, אינגליש/ווסטרן.

anat80

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo8.gif

(שימו לב שאני כאן כל כמה ימים ועד שאני באה אז ההודעה שאני מגיבה אליה כבר ישנה מדי כדי להיות מוקפצת. לא נורא). תודה על הטיפים, הנוגעים בעיקר לאופנועים :) אגב, מישהו כאן יודע אם בקיבוץ שער הגולן או באיזור יש חוות רכיבה?

למעלה