היי דיג'י-פורום

mbarsh

New member
היי דיג'י-פורום

אז ככה, אני נוסעת. יששש ורציתי להגיד לכם המון תודה על היחס שלכם ועל הפירגון ובכלל, אתם החזקתם אותי שפויה בכל אותם שעות אולפן ארוכות ודיג'ימוניות. ידעתי שיש בשביל מי להשקיע ולהתאמץ ואני ממש נהנת לקרוא את התגובות שלכם. ולא רק אני, יש עוד שחקנים שניכנסו לקרוא מה אתם חושבים (ולא הזדהו) וגם הטכנאי של דיג'ימון גבי (גבומון) האליל שבלעדיו הסידרה לא היתה נשמעת כמו שהיא נשמעת, הדיבור לא היה מתאים לשפתיים והדיג'ימונים המפלצתיים היו נשמעים סתם חרטה בלי האפקטים שהוא דואג להכניס. אז כיפאק לגבומון ונישוקים לכם. תודה המון מאיה

Digi Lista

New member
מאיה../images/Emo24.gif4u|

על הכול,מתים(חיים...) עלייך!
שתהיה לך אחלה של נסיעה,תיהני ותחזרי בשלום
חבל שהמדובבים האחרים העדיפו להישאר מאחורי הקלעים,היינו דווקא שמחים אם הם היו מזדהים אבל זה בסדר כרגע יש לנו את אורי כנציג וכמובן אותך שאת איתנו תמיד גם כשאת לא נכנסת וגם כשאת בלאס וגאס
ואל תשכחי לעדכן כשאת חוזרת

Digi Lista

New member
אם גם הפעם פיספסתי את מאיה...

אני חונקת את עצמי!יש גבול למזל הרע שלי איתה בנושא הזה...מאיה
(*מתחננת*) תגידי שאת עוד כאן ולא פיספסת את מה שכתבתי לך
בכול מקרה שתדעי שאנחנו אוהבים אותך ותמיד נעריך אותך על השנה האחרונה ועל בכלל,לא בגלל שאת מדובבת ומביימת סרטים מצוירים אלא בעיקר בזכות זה שאת מקסימה,נחמדה אלינו והוכחת שאין עלייך
בשבילי את תמיד מספר אחת

יאקומו

New member
ביי ביי מאיה!!!

שתהיה לך טיסה+חופשה נעימה!!! אני מקווה שכשתחזרי אלינו תיידעי (ככה כותבים? תתקנו אותי אם לא, בבקשה) אותנו!

mbarsh

New member
תודה תודה

ליסטה, כמובן שראיתי ולא פספסת אותי. ואני איידע כשאחזור

מאיה!!!שלום!!^_^

ולהתראות P: תהני בטיסה שלך!!!^_^ ותודה לך על הכל!!!!!^^ וכשתחזרי אז תבואי ותגידי לנו!ותספרי המון המון חוויות :)

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif ענקית גם לגבי../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

אתמול מרוב לחץ שאני אפספס כהרגלי בקודש את מאיה(אגב זה היה אמור להיות *מתפללת* לא מתחננת,אתמול כתבתי גם פממות במקום פצצות בפורום דוסון,איזו פאידחה
)לא הספקתי לכתוב שגם לגבי מגיע כול הכבוד,מאיה רמזה לנו לפרגן לו וקצת פיספסנו...אז לדעתי מגיע לו שרשור משלו,אתם בעד?(אורי,מתפקידך לידע אותו...
),לא שאני מכירה כול כך אבל לדעתי צריך לפרגן לכול הצוות שעובד על הגירסה העברית(שאני נורא אוהבת,אין כמו עברית בשבילי בסרטים מצוירים
),אולי כמה מהדנידינים שמציצים בפורום יראו שאנחנו אוהבים אותם ויחליטו קצת לצאת מהמחבוא...

CoolBoy14

New member
אני ימסור לו

שייכנס לפורום כשתעשו לו שרשור ובאמת מגיע לו הרבה תודה כמו למאיה כי הוא ממש עושה הרבה בשביל הסדרה הזאת ועובד כל פעם עד מאוחר כדי לגמור את הפרקים!! ונראה לי ממש מוזר מה שמאיה אמרה שהמדובבים נכנסים ולא כותבים...
אני כבר יברר מי זה!

למעלה