היי דחוף בבקשה

מירוש29

New member
היי דחוף בבקשה

מעונינים להיתגרש מה עושים בעלי כבר הודיע שדיבר עם הרבנות ומה צריך אנחנו חיים בשכירות יש לי ילדבן שנתיים וילדה בת חצי שנה מה הזכויות שלי?? האם אני צריכה עורך דין וכמה כסף צריך??? וכמה דמי מזונות לילד והכי מתסכל שהוריי עוד לא יודעים הם חושבים ש כול ווורוד בבקשה תיעצו לי תודה

יערית

New member
שלום לך

כרגע כולם עסוקים עם שר התעסוקה והרווחה.מקווה ששר הפנים יתפנה בקרוב לשאלותייך:)

קודם כל.....

תגשי לתבוע אותו על מזונות לילדים ולך כשתביני שהוא אכן רציני, שאכן פנה לרבנות תחפשי לך עורך דין משלך כולי תקווה שתעדיפו פירוק ללא מלחמות ויותר שיחזור בו ותגשרו את הפער אז הבנת מה את צריכה קודם לעשות? לדאוג לילדיך ולך לביטחון כלכלי עד שיתחיל התהליך או חזרה שלו בכוונותיו. חיזקי ואימצי

מירוש29

New member
היי

עורך דין עולה כסף או שיש מהמדינה איך זה עובד?,האם כול מי שמיתגרש לוקח עורך דין ??

עורך דין....

יש אפשרות דרך ויצו או סיוע משפטי אם את בבעיות כלכליות אבל בדרך כלל לוקחים באופן פרטי כי חשוב לכל אחד לקחת את הטוב אם אין רכוש ואתם יכולים להסתדר לבד וליצור הסכם גירושים - אז אין צורך בעורך דין אבל מאחר ובדרך כלל אין כזו הצלחה רצוי כן לקחת.

קודם כל תירגעי , הכי חשוב בלי פאניקה .

השאלה הכי חשובה אולי , את יודעת למה בעלך רוצה להתגרש ממך ?

אייבורי

New member
איזה זכויות את בדיוק רוצה ?

כאשר מתגרשים יש כמה אופציות 1. לקבל משמורת מלאה על הילדים + מזונות 2. לעשות משמורת משותפת + מזונות מופחתים 3. לתת לאבא את המשמורת במקרה ותבחרי באופציה 1, המינימום מזונות הוא 1300 שח לילד + מדור (40% במקרה של שני ילדים) כלומר בערך מינימום מזונות של 3000 ש"ח לשני הילדים. הכי נכון וקל זה ללכת לגישור, קרי עו"ד המשמש בעצם את שניכם ועוזר לכם להגיע להסכמות בנוגע לפרידה לרוב מחיר של גישור נמוך משמעותית מאשר מלחמה מלאה שיהיה בהצלחה

למעלה