היי דוק

talsa9

New member
היי דוק

מה שלומך? אחרי השיחה שכן צלחה ביניכן בשבוע שעבר, אני מתחילה טיפול תרופתי מינורי מחר. מקווה שזה יתן את הסטארטר המיוחל (אנחנו בענייני מכוניות השבוע, לא??). בכל מקרה, אמא שלי בדרך אליך (יש לה תור עוד שבועיים בערך), והיא אמנם בעניינים, אבל פרט לשיחה הזו ותוצאותיה. לפחות לבינתיים. אז בואי נשאיר את זה בינינו... (ולא, אני ממש לא דואגת, רק מעדכנת...). מקווה שאת שורדת בכבוד ובחדווה את העומס של הימים האלה, ולא שוכחת את הפרוייקט שלנו. מחכה שתקראי לי...

מה אגיד ומא אומר?

יש לי הרגשה שאני בחלום רע, ואוטוטו אני אתעורר. זה ועוד הנסיעה של הבת שלי, ועוד כל מיני דברים, בקיצור אני ינשה מה זה רע! מהחפירות הארכיאולוגיות שלי חשפתי את תוכניות הבינוי (המגילה אצלי בארון מגולגלת). אני מחכה להצעת המחיר שהתלוותה לכך ואז אומר לך. יש לו בכלל פנאי לדברים האלה? מאחלת לך המון הצלחה עם הטיפול. מקווה באמת שזה יעשה את זה. אני אל יודעת מה תקבלי, אבל יש כאלה שפועלים יותר מהר וכאלה שלוקחים 4 ו-6 שבועות עד שבאמת מתבטאים. אני מקווה שנתנו לך משהו שעובד מהר יחסית. אם זה זה, את תרגישי. יש לי פציינטים שללא ספק זה שינה להם את החיים. באמת, זה מרשים. לא אומר מילה לאמא'לה, אל דאגה! כמו שאומרים אצלנו בפריס (מה רק לך מותר עם הביטויים בבולגרית?) Motus et bouche cousue? את רוה שגם אני יודעת?

talsa9

New member
אפשר לעזור?

אולי סיפורים טובים לפני השינה?? זה סיוט, אני יודעת, יש לי הרבה לילות כאלה בזמן האחרון, או לילות של עילפון במקום שינה, ואני כבר לא יודעת מה עדיף. סחתיין על החפירות הארכיאולוגיות, כולי שמחה שבימים טרופים אלו מצאת לך זמן לנבור ולמצוא. אף פעם אין לו זמן, אבל אם כבר יש זמן טוב יחסי הוא עכשיו. בקיץ. למרות שאם המלחמה הזו תימשך גם את זה יחרבו לנו (זה כמעט קרה היום שוב). חוץ מזה, אל תטרידי את עצמך בזה, זו בעיה שלי, ונקווה לטוב. בכל מקרה, כשהוא נותן, זה מכל הלב. (היום דווקא כיסחתי אותו, אבל באהבה. הגיע לו, וקבענו מכות בקרוב). קיבלתי ציפרלקס (זה נשמע כמו שם של מחלה בכלל..). מתחילה מחר.

טל, את לא תאמיני אבל

יש לי את כל המסמכים. החפירות הארכיאולוגיות המעודכנות הסתיימו והממצאים מחכים לך. צרי קשר.

talsa9

New member
ה-י-י-ד-ה !!!

איפה את מחר בבוקר?? איכילוב?? מעולה. אני קופצת.

talsa9

New member
בוודאי שבטח

בטווח האפל שבין עשר לעשר וחצי, אני אופיע, ואדחף בלי בושה ברגע שתפתחי את הדלת..
היכוני, היכוני.

באיו

New member
אם אפשר להתערב רגע סליחה

חברה שלי קיבלה גם את זה והייתה ממש מרוצה זה עזר לה בתקופה מאוד קצרה והיא גם לקחה רק באופן זמני בלי תלות והתמכרות ארוכה או משהו אני לעומת זאת לקחתי כל דבר כמעט שיש בספר וכלום לא ממש עזר... אבל ציפרלקס לא לקחתי ואני גם לא ממש דוגמא טובה לעומת זאת לגבי כדורי הרגעה וכדורי שינה אני יכולה מאוד להמליץ על לוריוון להרגעה ובונדורמין לשינה ידוע לי שלרופאים יש נטייה להתנגד לשניהם בגלל שהם עלולים להיות מאוד ממכרים אבל בכמויות הקטנות שאני לקחתי (קופסא החזיקה לי גם 3 חודשים) ממש לא היה לי סיכוי להתמכר- ככה שאם זה לא יום יומי נראה לי שזה די בסדר ולמה אני ממליצה עליהם? הלוריוון- כי הוא באמת מרגיע, עובד תוך זמן מאוד קצר והכי חשוב- לא מרדים, אלא רק מרגיע ככה שהצלחתי בכיף לתפקד איתו בלימודים ובמשך היום הבונדורמין- גם הוא עובד מהר מאוד ומה שהיה לי מאוד משמעותי לעומת כדורי שינה אחרים זה שקמתי רעננה בבוקר וללא קושי! כדורים אחרים היו מפילים אותי ולא רק שהייתי נרדמת אלא גם לא הייתי מצליחה לקום... הבונדורמין לא גרם לזה כמובן שתגובות לתרופות והשפעות על האדם שלוקח אותן משתנות מאחד לאחד ככה שמה שאני אומרת זה מה שהיה נכון לגבי- אך אני מדברת רק מנסיוני קחי את זה בחשבון- אולי עלייך זה ישפיע אחרת אבל עבורי זה היה מאוד מוצלח ושוב- אני מזכירה שרופאים נוטים לייחס להם סכנת התמכרות יותר מלאחרים... אני לא יודעת כי לא התמכרתי והם היו מעולים עבורי ככה שנראה לי שכדור או שניים בשבוע זה לא ממש נורא מצד שני- גם נרקומנים בטח התחילו מג'וינט אחד בשבוע... אז לא יודעת אני לא התמכרתי והאמת גם שאני כבר לא לוקחת אותם גם כבר חודשיים לפחות- ככה שכנראה כן אפשר להפסיק

talsa9

New member
תודה אבל

לקח כמה שבועות טובים לשכנע אותי להסכים אפילו לזה. אני אפילו לא נגד באופן עקרוני, רק מעדיפה להיות בפוקוס על התחושות שלי. כאלה אנחנו, הקונטרול-פריקים....

באיו

New member
מבינה אותך לגמרי

לקח למעלה משנה לשכנע אותי אבל אח"כ נורא הצטערתי שלא עשיתי את זה לפני כן זה באמת עוזר ובאמת אפשר לחיות אחרת אז למה לא? אני הייתי נגד כל דבר החל מכדורי אקמול אפילו אח"כ כבר לא הבנתי למה נלחמתי כל כך במקום להקל על עצמי כל הזמן הזה סתם הקשתי על עצמי ביודעין אבל כל אחד והשיקולים שלו

talsa9

New member
אני דווקא חושבת

שאין שום סיבה לסבול. בגלל זה כשכואב הראש אני לוקחת אקמול (או אדוויל, לא חשוב) ואין לי התנגדות עקרונית. הפעם רציתי להיות בפוקוס על מה שקורה, וקיוויתי כל פעם שעוד קצת וזה חולף. לא משנה. אני בידיים טובות.

באיו

New member
אני בטוחה

והלוואי שזה באמת יעזור לך וגם שתוכלי להיפטר מזה ממש מהר

למעלה