היי, גם לי יש קיטור!!

השאלה הייתה

(אני מקווה שלא הולכים לתבוע אותי או משהו על זה שאני חושפת פרטים על תכנית שעוד לא שודרה...)- סדרו את הזוגות הבאים על פי הזמן שבו נפרדו מהמאוחר אל המוקדם: א)רנינט ב)הדצים ג)אביב גפן ואילנה ד)אהוד ונאוה. אני יודעת הכי טוב, כי בזמן ששאר האנשים שהיו איתי בתכנית עסקו בלהיות בני 30 מעט מקריחים עם משקפיים, נשואים+1 עם תואר במדעי המחשב, אני הייתי עסוקה בלפלרטט עם רן דנקר בפעם ההיא שהוא אשכרה בא לארומה.

היי, גם לי יש קיטור!!

לא זכיתי בכלום ב"מי רוצה להיות מליונר", כי לא עניתי מספיק מהר על "דרגו את סדר הפעולות בהכנת כוס קפה מהמוקדמת למאוחרת".

שיואו, איך ש- 30 נשמע אצלך זקן.

מזל שאני לא מקריחה, וגם אין לי משקפיים. לעומת זאת יש לי + 3, ואין לי תואר במדעי המחשב.

מה, 30 זה לא זקן?

אני עוד חודש בת 25, ואני בהכחשה, כי זה היומולדת שאחריו אני אהיה יותר קרובה ל-30 מל-20. כאילו - 30 זה כבר גיל שבו אני רוצה דברים מסוימים שיהיו ולא יהיו בחיים שלי, ובינתיים כל הדברים האלו נראים מאד מאד מאד רחוקים, והגיל הולך ומתקרב.

זה הקטע המוזר בתוכנית

שבחידון עצמו אין שום אלמנט של מהירות או זריזות, למעט במוקדמות. מה זה קשור?

אכן מעצבן

בייחוד זה שהאדם שענה הכי מהר על שאלת הקפה, נזקק לעזרת הקהל כדי לדעת מי היה הנין של אברהם (יעקב, יצחק, יוסף או משה), וטעה בשאלה הבאה כשהיה צריך לבחור מהו סוג של ריקוד שבמסגרתו עוברים תחת מקל מאוזן בגב כפוף (נשארו לו שתי תשובות - לימבו ודמבו, והוא בחר בדמבו). כנראה שזו פשוט דרך שנקבעה בפורמט האמריקאי, אבל זה באמת דפוק, כי עברנו די הרבה מיונים להגיע לעשירייה, ובסופו של דבר זה נופל על מאית שניה שלחצתי יותר לאט. אבל לא נורא, בפעם הבאה.

../images/Emo6.gif האמת היא שלא חשבתי על זה...

כנראה בגלל זה התבלבלתי בשאלה - כי שם התשובות היו "רתיחת המים", "מילוי הקומקום", "לגימה" ו-"מזיגת מים לכוס". באף כוס קפה מהמאות שהכנתי בארומה לא ביצעתי אף אחת מהפעולות האלו (חוץ מלגימה, בעצם).

../images/Emo12.gif ברור!

קוראים לזה בדיקת איכות. אני מתפלאת שלא שמעת על כך.

../images/Emo207.gifבנושא אחר.

אם היה לי סיוט שכלל הוריקן מתקרב ונוכחות של מספר בני משפחה קרובים, אבל לא כולם - זה אומר משהו על מי שהיה ולא היה שם? אני מניחה שזה שפניתי לאבא שלי לעזרה בחלום זה כן אומר משהו, אבל נראה לכם שאני צריכה להרגיש אשמה שאחת מאחיותי לא הייתה שם? וגם -
שונאת סיוטים! זה הכי חוסר אונים שיכול להיות.

ואז אני אשאל אותה:

אפילו כשמדובר על אנשים נורא ספציפיים כמו אבא ואמא? ז"א - נראה לי הרבה יותר הגיוני להסתכל על זה במונחים של מערכות יחסים מאשר פירוק הנפש שלי. או גם וגם, בעצם.

פלגיה

New member
מה שיפה עם חלומות

זה היכולת לפרש אותם איך שאנחנו רוצים. האחות שלך שלא היתה שם - זה כי היא עומדת לזכות בפיס.

מה שגורם לי לשים לב

שבזמן האחרון אין לי בכלל חלומות, או שכנראה אני לא זוכרת אותם. פעם הייתי קמה כל יום עם חלום בראש (ועם ציפור בלב). מעניין מה זה אומר.

פלגיה

New member
כשאת מתעוררת

את קמה מיד או נשארת להתפנק במיטה? החלומות נרשמים בזיכרון לטווח קצר, וכדי לזכור אותם צריך לשחזר אותם ולהעביר לזיכרון לטווח ארוך (וגם ככה חלק נשמט)

זה תלוי.

אם אני מתעוררת מבכי של תינוק - אין לי ברירה אלא לקום מיד. אם אני מתעוררת משעון מעורר (בשנת הלימודים) - אני שמה נונדיק לעוד 10 דקות של נים-לא-נים. ואם אני מתעוררת טבעי - אה, זה לא קרה לי כבר זמן רב.

למעלה