היי,גם אני מחפשת..... גם אני הצטרפתי למעגל מחפשי עבודה מצ"ב קובץ קורות חיי תודה
S saky New member 9/11/03 #1 היי,גם אני מחפשת..... גם אני הצטרפתי למעגל מחפשי עבודה מצ"ב קובץ קורות חיי תודה
G gaash3 New member 9/11/03 #2 לסקאיי היי את האיטלקית אפשר להוסיף תחת סעיף שפות - עברית - שפת אם, אנגלית - שוטפת וכ'ו. לדעתי להרחיב קצת את השירות הצבאי כמו התעסקתי עם , פיקדתי (אם..). אומרים תעסוקה לפני לימודים אבל אצלי זה כמו אצלך, אז??? בהצלחה
לסקאיי היי את האיטלקית אפשר להוסיף תחת סעיף שפות - עברית - שפת אם, אנגלית - שוטפת וכ'ו. לדעתי להרחיב קצת את השירות הצבאי כמו התעסקתי עם , פיקדתי (אם..). אומרים תעסוקה לפני לימודים אבל אצלי זה כמו אצלך, אז??? בהצלחה
O orom New member 9/11/03 #3 לסקי- עוד כמה תוספות את רשיון הנהיגה אפשר להוריד- אין לנתון זה משמעות גם את הלימודים בבית הספר התיכון אפשר להוריד במה את מחפשת עבודה?
לסקי- עוד כמה תוספות את רשיון הנהיגה אפשר להוריד- אין לנתון זה משמעות גם את הלימודים בבית הספר התיכון אפשר להוריד במה את מחפשת עבודה?
S saky New member 16/11/03 #4 שוב היי אני מחפשת עבודה בתחום הנדסה אזרחית,עבדתי 10 שנים במשרד לתכנון כבישים בחיפה
O orom New member 19/11/03 #7 את צודקת במקרה שלך זוהי באמת הדרך הכי טובה לחיפוש עבודה. מה עם חברות השמה?