היי, גם אני חדש פה

yoavr10

New member
היי, גם אני חדש פה

כמה שאלות: קודם כל, האם כל נוער מרץ מעל גיל 17 מתפקדים? דבר שני, אילו מסגרות פעילות יש לתנועה? נפגשים? יש פעולות? מפגינים? בקיצור מה עושים יחד? שלישית, עד כמה נוער מרץ מעורבים במה שקורה במפלגה? יש לנוער SAY? אשמח מאוד אם תוכלו להנחות אותי, כי אני מאוד מעוניין להתחיל להיות פעיל! תודה, רסקין.

tooly111

New member
שלום שלום!

סליחה על האיחור, פשוט היינו בסמינר של הנוער. אז התשובות לשאלותיך: למפלגת מרצ יכול להתפקד כל מי שנולד בשנת 1990 או לפני, כמובן. לפעולה יש כמה סניפים ובכל סניף יש פעולות שבועיות, בנוסף לכך הנוער יוצא לעתים להפגנות, סמינרים ושאר פעילויות למיניהן. וכן, לנוער יש ייצוג בועידה, שהיא הגוף שמקבל את ההחלטות במפלגה. אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואני אפנה אותך לסניף הקרוב אליך. המסנג'ר שלי: [email protected]

ל שכזו

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif

מבול של פעילים ביומיים שלא הייתי בפורום
אוריה ענה לך כמעט על הכל, אני רק אוסיף שיש גם פעולות שטח (חלוקת פלאיירים, צמתים, דוכנים..), לפעמים אנחנו עושים פעילויות התנדבותיות (תרומת בגדים לפליטים, לדוגמא) ויש גם סמינרים ופן חינוכי. לנוער יש השפעה גם מחוץ לוועידה. לפעמים ח"כים מהמפלגה באים לבקר בהפגנות וסמינרים, ובאופן כללי אנחנו פועלים בשיתוף פעולה עם המפלגה. כמוב שרוב ההשפעה בוועידה, אבל זה לא שתהיה חניך של נוער מרצ ולא תראה קשר למרצ. אם אתה רוצה להצטרף לנוער אתה מוזמן לשלוח לי מסר עם מסנג'ר או טלפון (או שאוריה כבר ידבר איתך לפניי
), ונתקשר אלייך בקרוב. אני באמת ממליצה להצטרף

למעלה