היי גברברים! אני חדש בפורם :) שמי רן, בן 25 מת"א. סטודנט לקולנוע. אשמח להכיר אותכם
R Rani89 New member 20/3/13 #1 היי גברברים! אני חדש בפורם שמי רן, בן 25 מת"א. סטודנט לקולנוע. אשמח להכיר אותכם
A aשרון New member 21/3/13 #5 היי רן... אני שרון, בן 34 מעמק הירדן (במקור מרמת הגולן). גם אני סטודנט לקולנוע (שנה א') .
R Rani89 New member 23/3/13 #8 שלום לכולם! תודה על הקבלת פנים מצטער שלא כתבתי קודם, היה לי שבוע עמוס. אז מתי יצא לנו להכיר? אולי נעשה איזה מפגש פורום? שיהיה חג שמח לכולם
שלום לכולם! תודה על הקבלת פנים מצטער שלא כתבתי קודם, היה לי שבוע עמוס. אז מתי יצא לנו להכיר? אולי נעשה איזה מפגש פורום? שיהיה חג שמח לכולם
M Mr Fahrenheit New member 23/3/13 #9 רציתי לארגן מפגש פורום בסוף פברואר/תחילת מרץ אבל אז חיי נעשו עמוסים טיפה (מועדי ב', הכרתי מישהו, משחק חדש של Tomb Raider ) אבל מפגש אחרי פסח נשמע לי מתאים.. אם תהיה הענות - אני אשמח
רציתי לארגן מפגש פורום בסוף פברואר/תחילת מרץ אבל אז חיי נעשו עמוסים טיפה (מועדי ב', הכרתי מישהו, משחק חדש של Tomb Raider ) אבל מפגש אחרי פסח נשמע לי מתאים.. אם תהיה הענות - אני אשמח
R Rani89 New member 23/3/13 #10 יאללה אז יאללה בואו נארגן לקראת סוף השבוע אני בחופש מניח שיש פה עוד כמה.