היי ג´ס

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
היי ג´ס

את יודעת אני מנסה לעודד פה את כולם, אבל אני מרגישה בתוך תוכי שאני ממש לפני רגע שבירה, אני פשוט לא רוצה להתקשר אליו, אבל אני מפחדת שזה יקרה בקרוב ! אוףףףף ממש נמאס לי עם המלחמה הזאת שאני מנהלת עם עצמי. אוהבת ריקי

golem

New member
הבטחת לי ולעצמך......

ריקי..זה קשה בטירוף...אני יודע ומכיר את ההרגשה (גם בשלב זה של חיי) אבל את יודעת בעצמך שאת לא רוצה לעשות את זה ולא צריכה... אז תחזיקי מעמד..וכשבא לך ממש להתקשר אליו אז פשוט תתקשרי לכל אחד אחר (לא משנה מה..משפחה..ידידים..חברות...אנשים מהפורום...אי-טי מכוכב אחר..) העיקר לדעתי לא כדאי לך לעשות את זה... תחשבי על זה... קבלי
גדול גדול עזרא

@@

New member
הבטחות, הבטחות,

עזרא, מה אני אעשה? להבטיח כולנו יכולים ! לקיים זה קצת קשה. אני ממש מנסה ואני יודעת שהבטחתי ואני חייבת לעמוד בזה, אני אשתדל, תמיד יש מוצא אחר כמו שאתה אומר להתקשר לאנשים אחרים. אבל מה לעשות שאני רוצה לשמוע את הקול שלו ! אבל אל תדאג אני חזקה (מקווה). קבל גם אתה ממני
תודה מתוק

golem

New member
יודע יודע...

ריקי תאמיני לי שאני לא מדבר ממצב שאני לא נמצא בו. אני מת להתקשר למישהי עכשיו אבל אני יודע שאסור לי לעשות את זה - כי זה יהיה לא נכון מבחינתי. ותהיי חזקה כמו שאמרת אגב...הוא מנסה להתקשר אלייך????

@@

New member
טוב שאנחנו מודעים למעשים שלנו

אתה צודק עזרא וזהו, סתם רגע של חולשה, היום אני יוצאת לקרוע את העיר, אמנם בקור אבל אני יוצאת לבלות, אני חייבת להתנקות מהשבוע שעבר עלי. מאחלת לי ולך המון הצלחה ושנהיה חזקים. אוהבת ריקי

@@

New member
שכחתי לענות לך

הוא ניסה כמה פעמים, אבל לא עניתי, אז מאז הוא לא מנסה להתקשר. מצד אחד זה טוב אבל מצד שני.....אתה יודע. תחזיק מעמד. אוהבת ריקי

golem

New member
אני חושב שזה לטובה...

אני יודע שזה טוב ומצד שני באאסה שהוא לא מנסה - לדעתי זה יותר לטובה...תמשיכי הלאה...לכי לקרוע את העיר כמו שאמרת!! ובטוח שתהני בסופ השבוע המתקרב (עם כזאת גישה אין סיבה שלא..
באהבה עזרא

jess ועוד

New member
ריקי אין מה להגיד אני מתה עליך

העידוד הזה שאת נותנת לכולם תחזק אותך עם הזמן אני יודעת שקשה ולעודד אחרים עושים לי אישית טוב בגלל זה אני פה ובשביל זה הפורום כדי לתמוך אחד בשני ממאוכזב אחד לשני .... אין לי בעיה שתציפי לי את המסרים בכל מה שיש לך בראש אפילו סתם לשאול מה השעה ... בשביל זה אני פה בשבילך תמיד ובשביל כולם ... אני מתאמנת בלהיות אמא ... את מבינה נכון ???

@@

New member
את כ"כ צודקת ואת ממש מקסימהההה

נכון, העידוד הזה באמת חיזק אותי בשבועות האחרונים. ודרך אגב מה התאריך המשוער ללידה, אני ממש מתרגשת בשבילך, את לא יודעת מה מצפה לך, איך החיים שלך ישתנו לטובה כמובן, איזה אושר מצפה לך ! ואני פשוט חולה עלייך
ריקי

@@

New member
בוקר טוב מקסימה ../images/Emo39.gif

ביום ראשון אחרי סקירת המערכות את מדווחת מה יש לך בבטן, אבל מה זה כ"כ משנה העיקר שהוא בריא. דרך אגב על הבוקר קיבלתי דו"ח 750 ש"ח כל דיברתי
, מגיע לי, כי אני כל הזמן מדברת בנייד בלי דיבורית, התחננתי לשוטרת אבל זה לא עזר, לא נורא, הבוקר התחיל מבאס, אבל שאני נכנסת לפורום זה עושה לי טוב על ה-
. אוהבת ריקי

mariana

New member
שלום שלום!

היי מה שלומך? מזמן לא דיברנו. אגב יש לי שאלה בקשר לאכזבה שלך. את רוצה להיתקשר אליו, השאלה שלי הוא ככה האם הוא מתקשר אלייך? כי אם לא אז את צריכה לאמר לעצמך " אני לא פחות טובה מימנו, אם הוא תופס מעצמו אז כדי שגם אני אעשה כך" ותראי איך המשפט הזה יעזור. מתוקה אל תשכחי שגם לך יש אגו, כי אם לא התקשרת אליו כמה ימים ותיתקשרי אליו היום, אז באופן טבעי הוא יתפוס מעצמו והאגו שלו יתחיל לחגוג!!! אז מאמי תחזיקי מעמד. ופשוט מאוד כשבא לך להיתקשר אז תיתקשרי למישהוא אחר כמו שהמליץ לך הגולם. אז בינתיים קבלי מימני המון
והמון
חולה עלייך מרין

*rinat*

New member
היי ריקי!!!!

קודם כל אני רוצה להגיד לך שכולם פה לעזור לכולם ואם אנחנו נשארים פה סימן שזה עוזר לנו ומעודד אותנו ותמשיכי לייעץ לכולם בדרך הטובה כמו שאת עושה!!! ועכשיו לבעייתך
תיראי אני מייעצת לך כמו כולם פשוט להתאפק עד שהתאפקת עכשיו לא יודעת אם זה מנחם אותך אבל כולם עברו שלב כזה של "לא להתקשר להחזיק מעמד" לפעמים זה מצב מאוד מיותר אבל יש מקרים שצריך פשוט להתאפק מקווה שתצליחי תבלי תפנקי את עצמך כי בטוח מגיע לך ותדווחי לי!!!!!! אוהבת רינת

@@

New member
היי מתוקה ../images/Emo24.gif

אני יודעת שכולכם פה בשביל לעזור ולעודד, ואני מאוד מעריכה את זה. אל תדאגי מתוקה אני מתאפקת, אני לא אתקשר ! אתמול יצאתי לבלות עד אור הבוקר היה פשוט מדהים אין לך מושג כמה זה עוזר, זה ממש התנתקות מחיי היום יום, היה פשוט פיצוץץץץ. אוהבת ריקי

@@

New member
תודה מתוקה קבלי ../images/Emo24.gif ו-../images/Emo25.gif

@@

New member
לאיפה נעלמת ?

לאיפה נעלמת? תתביישי לך אני מחפשת אותך כדי לדבר איתך ואת בשלך, טוב יש לך מזל שאני אוהבת אותך אז אני אוותר לך הפעם. אז ככה מתוקה, הוא התקשר מס´ פעמיים ולא עניתי, אבלללל בשבוע שעבר ביום רביעי, עניתי לו ופשוט הכנסתי לו, ממש כך, ביקשתי ממנו שלא יתקשר ואם הוא רואה אותי שיעבור לצד השני, פשוט כך שאני לא רוצה איתו שום קשר, וכמה בכיתי, והוא מה הוא אומר לי "תירגעי תשטפי את הפנים", זהו ניתקתי איתו כל מגע, אני מרגישה טוב עם זה כך אני לא יודעת עליו כלום, לא דיברנו 9 ימים (אני סופרת) ואני חושבת שאני ממש חזקה, אני אעשה את מעצמי בדיחה אם אני אתקשר עכשיו לא? נשמה, אל תיעלמי ככה לפחות תודיעי לי שאני לא אחפש אותך.
ריקי

ליאן.

New member
כנראה פיתחת לעצמך סוג של התמכרות

כלפיו. פשוט נסי להסתכל צעד קדימה. מה יקרה אם תתקשרי והאם באמת תרגישי יותר טוב אחר כך.. ייתכן שתמצאי את עצמך בוכייה ומאוכזבת, מעצמך וממנו.

@@

New member
בוקר טוב לכל החבר´ה

אל תדאגו אני אהיה בסדר, אני חייבת להתאפק, אני ילדה גדולה. תודה רבה על כל התגובות אתם פשוט מקסימיםםםםםםםםםםם.
ריקי

למעלה