היי....בעיונת.

jDaNiELLE

New member
היי....בעיונת.

ככה- השתחררתי לפני חצי שנה, מיד אח"כ עברתי ללונדון וחזרתי לארץ לפני שבועיים בגלל משהו לא נעים שקרה...(לא רציתי לחזור כל כך מהר) עכשיו אני מתכננת עוד חצי שנה לטוס לתאילנד, לי כבר יש כסף אני רק מחכה לחברה שלי שתסיים את המועדפת שלה ואז היא תוכל לבוא איתי לתאילנד... מה הבעיה? שלפני שבוע התחלתי לעבוד איתה בעבודה, (שתינו מלצריות) ואני לא שונאת את העבודה, אלא יותר לא מחבבת אותה ב-כ-ל-ל... למה? אנשים מעפנים, שחושבים שמגיע להם שאני אלקק להם את הסוליה, והכסף בכלל לא משו... עכשיו זה לא שבגלל שעבדתי בלונדון האף שלי למעלה, ממש לא, אלא להיפך מכיתה ח' יצא לי לעבור המון עבודות ובכולן ממש נהנתי...פשוט שהעבודה הזאת שווה לתחת. מה עושים במצב כזה? יש לי חצי שנה לשרוף, ואני כן צריכה כסף סתם לבזבוזים... עכשיו אני יוצאת מנק' הנחה שאם כבר חברה שלי עושה מועדפת, עדיף גם לי, כי אני גם ככה מחכה לה.... מה נחשב מועדפת חוץ מתחנות דלק ובתי מלון? מה הייתם עושים במקומי? תודה!

JamicaniT

New member
אישית,

כבר נמאס לי ממלצרות. [למרות שיש בזה אחלה טיפים]. הייתי עושה את המועדפת. עובדת בתחנת דלק חצי שנה, מקבלת מענק ויאללה תאילנד.

sapirchu

New member
../images/Emo8.gif

מלצרות זאת אחת העבודות הכי קשות ומרגיזות בעיקר עם הקהל הישראלי שחושב שאם ממלצרים אותו אז את העבד שלו או משהו כזה.... ואולי עדיף לך כבר לעבוד בעבודה אחרת יותר נעימה או שאת יותר תסתדרי בה. ולגבי העבודה המועדפת, יש לך מגוון של עבודות מועדפות אבל זה תמיד מעורבב במודעות הדרושים... יש גם כל מיני מעסיקים שהעבודה שהם מציעים מוכרת כעבודה מועדפת, בכל אופן, יש לוח חדש לויי נט שפעם עלה כסף ומאתמול הוא בחינם אז תנסי לבדוק שם במודעות הדרושים, שלחתי לך לינק, אני יודעת שזה מוצף עכשיו בגולשים מאז שזה חינם... שווה לנסות.

Jan22

New member
מה הייתי עושה במקומך ...

אם באמת אין לך מה לעשות חוץ מלעבוד ,הייתי עובד בעבודה אחת שמוגדרת מועדפת ועובד בעוד עבודה שלא מוגדרת מועדפת ,ועושה טונות של כסף! מלונות מצד אחד זה מצויין (עבור מועדפת) / תחנת דלק זה גם לא רע בכלל (עבדתי בזה ודווקא נהנתי) / מפעלים גם נחשבים מועדפת (א-ב-ל ,ללכת רק למפעלים שדוגלים ב125/150/200 % , ויש כאלה הרבה) / בנייה ,אבל לא נראה לי שאת בחורילה ...

all about eve

New member
חקלאות ובניין

אבל לא נראה לי שזה רלוונטי. יש גם על מענק מופחת על חלק מהעבודות בתחום התעשייה (בקיצור מפעלים), איזה חלק? רק לביטוח לאומי פיתרונות.

Soya5

New member
עזבי אותך ממועדפת...

זה גם עבודות מגעילות וגם לא בטוח שתספיקי לעשות את כל הימים בחצי שנה. קחי בחשבון שבתות וחגים. קייטרינג למשל זה לא כמו מלצרות בבית קפה. יש פחות אינטראקציה עם האנשים, וגם כשיש אז זה לא כזה נורא, כי זה אירוע וכולם שמחים. זו אומנם עבודה קשה, אבל זה כסף טוב ושחור!

אם עבדת מכיתה ח'

אז כנראה שיש לך ניסיון בכמה עבודות שונות. מה לעשות עם זה? לחפש עבודה שמתאימה לך, להתקבל! להתפטר מהמלצרות ו...נגמר הסיפור. אבל תתפטרי רק אחריי שתמצאי עבודה.

למעלה