../images/Emo131.gif
הנה ככה עושים את זה אחרי שתהיה מיומן בזה נוכל להמשיך הלאה אגב אם יש שאלות (אולי משהו לא מובן) אז אנחנו פה מלא מומחים ומומחיות לעניין כדי לעזור לך הוספתי שאלות נפוצות 1) שאלה: בתמונה הבחור מאונן ביד שמאל ואני ימני.מה עושים? עזרההההההההה בבקשהההה !!! 1)תשובה: באמת בעיה.תתאפק עד שנפיק סרטון שבו מאוננים עם יד ימין. 2) שאלה: אני מנסה לעשות מה שראיתי אבל לא מרגיש כלום.? מה קורה לי?מה אני עושה לא נכון? 2)תשובה: שים בכף ידך נייר לטש עשוי בד מספר אפס עד ארבע.ולעבודה.תהנה. 3) שאלה:אני בן 40 ועשיתי מה שאמרתם ופתאום נהייה לי כזה קשה,אפילו כואב.ואחר כך יצא לי משם משהו כזה לבן,נורא נבהלתי.אולי אני צריך לפנות לרופא?אני ממש לא יודע מה לעשות..HELP !! 3)תשובה: אל תדאג זה נורמלי לגמרי לאנשים בגילך. 4) שאלה:אני בן 10 ועשיתי מה שאמרתם!!! היה נורא כיף.אבל בסוף לא יצא משהו לבן כמו למספר 3. במקום זה הז**
שלי התחיל להשתולל וראיתי בקצה שלו הוא כאילו ניסה להגיד לי משהו... נשבע לכם הוא דיבר אלי!!! כמו פה של דג ..מדבר..יכול להיות??? בבקשההה עזרה דחןףףףףףף!!! אני משתגעעעעע פה 4)תשובה: אולי אתה בפורום הלא נכון.עבור לפורום לכבדי שמיעה (ולפורום תפקוד בלחץ).אגב גם אנחנו לא אמרנו לעשות שום דבר. חג שמיח