היי בעיה!!!

שמפו10

New member
היי בעיה!!!

כננסתי לבלוגTV מבוגרים פתחתי תוכנית הפעלתי מצלמה. ועכשיו אני רוצה לאונן ואין לי מושג איך עושים את זה תודה למי שיעזור לפתור ת'בעיה..!

soofgania

New member
../images/Emo12.gif

מה השאלה?אתה לא יודע איך מאוננים??? קבל הדרכה

שומילו

New member
../images/Emo131.gif

הנה ככה עושים את זה אחרי שתהיה מיומן בזה נוכל להמשיך הלאה אגב אם יש שאלות (אולי משהו לא מובן) אז אנחנו פה מלא מומחים ומומחיות לעניין כדי לעזור לך הוספתי שאלות נפוצות 1) שאלה: בתמונה הבחור מאונן ביד שמאל ואני ימני.מה עושים? עזרההההההההה בבקשהההה !!! 1)תשובה: באמת בעיה.תתאפק עד שנפיק סרטון שבו מאוננים עם יד ימין. 2) שאלה: אני מנסה לעשות מה שראיתי אבל לא מרגיש כלום.? מה קורה לי?מה אני עושה לא נכון? 2)תשובה: שים בכף ידך נייר לטש עשוי בד מספר אפס עד ארבע.ולעבודה.תהנה. 3) שאלה:אני בן 40 ועשיתי מה שאמרתם ופתאום נהייה לי כזה קשה,אפילו כואב.ואחר כך יצא לי משם משהו כזה לבן,נורא נבהלתי.אולי אני צריך לפנות לרופא?אני ממש לא יודע מה לעשות..HELP !! 3)תשובה: אל תדאג זה נורמלי לגמרי לאנשים בגילך. 4) שאלה:אני בן 10 ועשיתי מה שאמרתם!!! היה נורא כיף.אבל בסוף לא יצא משהו לבן כמו למספר 3. במקום זה הז**
שלי התחיל להשתולל וראיתי בקצה שלו הוא כאילו ניסה להגיד לי משהו... נשבע לכם הוא דיבר אלי!!! כמו פה של דג ..מדבר..יכול להיות??? בבקשההה עזרה דחןףףףףףף!!! אני משתגעעעעע פה 4)תשובה: אולי אתה בפורום הלא נכון.עבור לפורום לכבדי שמיעה (ולפורום תפקוד בלחץ).אגב גם אנחנו לא אמרנו לעשות שום דבר. חג שמיח

soofgania

New member
לא יפה לצחוק עליו

אלוהים נתן לכם איבר מין ללא הוראות שימוש

soofgania

New member
זה ברור שהוא יודע

אוננות באה באופן טיבעי..זרמתי עם ההומור שלו כמו שזרמתי עם ההוא שחושש לשכוח איך ניראה כוס
ובכלל אני בחורה זורמת

0SUPERBOY0

New member
סופגניה את זורמת כפרה?

זה טוב ליזרום:p אני אוהב בחורות זורמות

arieshor

New member
שמפו 10

שמפו 10 יש לך שתי אפשרויות אתה יכול להיסתכל לגברים שמאוננים ולעשות כמו שהם עושים אתה לוקח האצבעות שלך משפשף בזין .אתה נוגע בזין עד שהיה זיקפה אתה נוגע בו עד שיהיה גדול אתה נוגע בזין שלך איך שאתה רוצה עדיף להסתיר הפנים שלו יזהו אותך

שמפו10

New member
היי!!!!

רציתי להגיד תודה לכולם על זה שעזרתם לי!!! אני בהמשך יישאל עוד הרבה שאלות.! ושוב תודה!!! אבל זה היה מאוד מעליב שכולם כתבו לי " איזה זין קטן" " מה אתה ילד בן 10 " היה ממש מעליב!!! אבל בכל זאת הצלחתי לגמור!! רק חבל שאחרי השפריץ הלכה המצלמה :\

למעלה