עוד תמונה של הראל מויאל =]
א אדם יוסף החיים שלי New member 14/2/06 #9 כוסס אמקק כלא 6 מקום ראשון ולפי מה שידוע לי אחד מהם העיז לפתוח ת'פה שלו על הבויז!! בושההה!! וההםם עקפוו אותנווווווווווווו בננותת להצביעע
כוסס אמקק כלא 6 מקום ראשון ולפי מה שידוע לי אחד מהם העיז לפתוח ת'פה שלו על הבויז!! בושההה!! וההםם עקפוו אותנווווווווווווו בננותת להצביעע
B Brwonie22 New member 14/2/06 #16 כןן.. הצבעתי היום...כמו כל יום.. 15 SMS ומ-3 שמות משתמש שונים באתר.. (זכויות שמורות למישהי מפורום...חח לא זוכרת מי עשתה את זה אבל רק עם 9 משתמשים!)
כןן.. הצבעתי היום...כמו כל יום.. 15 SMS ומ-3 שמות משתמש שונים באתר.. (זכויות שמורות למישהי מפורום...חח לא זוכרת מי עשתה את זה אבל רק עם 9 משתמשים!)
B Brwonie22 New member 14/2/06 #19 ../images/Emo207.gif כנסוו שמישהי תפרסם את כל הדרכים האפשריות להצביע לבויז ותנעץ!!
ב ברוש הבובעע New member 14/2/06 #13 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני בר..השתלבות נעימה.. אייסי:213062056
א אורטלושיתת New member 14/2/06 #14 ואיי די לא נכון!! גם במצעד מקום שלישי מזהההה!!!!!!!!! איףף כלא שש שימותו!!!
ג גיושש New member 14/2/06 #35 ../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif ברוכה הבאהה .. יש לי שאלה ..???. אז יש לאושרי חברה ..???..<<מקווה שלא >> חחח .. טוב בטוחה שתהני פה.. ושמרי על קשר .. מואעההההה
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif ברוכה הבאהה .. יש לי שאלה ..???. אז יש לאושרי חברה ..???..<<מקווה שלא >> חחח .. טוב בטוחה שתהני פה.. ושמרי על קשר .. מואעההההה
C CaMiLa TqM New member 14/2/06 #38 בקשר לראיון ברדיו דרום... היה הרבה? בערך באיזו שעה זה היה כי הקלטתי דרך הטלוויזיה אז שאני ידע אושרי לא היה?
בקשר לראיון ברדיו דרום... היה הרבה? בערך באיזו שעה זה היה כי הקלטתי דרך הטלוויזיה אז שאני ידע אושרי לא היה?
ג גיושש New member 14/2/06 #42 תיכנסי .. לא הבנתי מה כבתבת לי .. כי אני לא ממש זוכרת מה כתבתי לך לפני...!!
ג גייםבויזית בנשמה New member 14/2/06 #39 ברוכה הבאה ברוכה הבאה מאמוש אם את צ'כה משו את מוזמנת אלי לאיסי247150145