היי בננות!

sarita19

New member
היי בננות!

מה שלומכן? אני מקווה שהכל בסדר!
אז ככה, קוראים לי שרית ואני בת 22 עוד מעט, אני לא מעריצה של הגיים בויז אבל יש לי משהו שהייה חשוב לי להגיד לכן כשהייתי בגילכן פחות או יותר הייתי מעריצה של היי פייב, להקת הבנים הראשונה בארץ, עוד בתקופה ההיא שמעתי המון אנטי להקות בנים, שהם הומואים קוקסינלים ומה לא, התקשורת לא הכי פירגנה וזה לא הייה קל הדבר היחיד שהחזיק אותם והביא להם את הכוח להמשיך הלאה ולהלחם התעשיה המאוד לא קלה הזאת אלה היו המעריצים והמעריצות. כאן מגיע התפקיד שלכן, להוכיח שאתן מעריצות אמיתיות, שאתן תומכות במה שהם עושים ולא רק במראה שלהם, שאתם עם המוזיקה שהם עושים ומעריכים אותם בתור בני אדם, ובכל מקום שהם מופיעים תתנהגו כמו בני אדם ולא כמו בנות שרוצות לטרוף, כי מהצד זה לא נראה טוב וזה רק עושה לכן שם רע. אני אישית מעריצה את היי פייב עד היום, למרות שאין להקה כבר, אני ממשיכה לשמוע לפעמים את השירים והולכת איתם כל אחד בדרכו שלו, תהיו מאוחדות, אתן קבוצה ולכולכן מטרה משותפת! שיהייה לכן ולגיים בויז המון המון בהצלחה! שלכן, שרית

את מדהימה את יודעת!?

באמת תודה רבה שאת מפגרנת.. חח דרך רגב יש פה גם בנים ... לא רק בנות... אמממ ברור שאני נמשיך לתמוך בהם ולא ניתן לתקשורת לפגוע בהם... אננחנו איתם עד סוף הדרך!! תודה רבה!!!

sarita19

New member
התקשורת נורא אכזרית

וככה גם האנשים אבל ככל שתהיו יותר חזקים זה רק לטובת הבויז! ואין בעד מה, אני מבינה את זה באמת מקרוב

היי שרית..

את צודקת לא צריכים להקשיב למה שהתקשורת אומרת! ואני נמשכת למה שהם לשירים לקול.. וזהו אז ברוכה הבאהה!

איזה מתוקההההה

שריתו'ש את מקסימההה!!! באמת! ובאמת התקשורת לפעמים ממש אכזריתתת =\ ואנחנו ממשיכים להעריץ תבויז בכל מצב

yafit93

New member
תודה על הפרגון שרית

כל זה שהתקשורת אכזרית שום דבר לא ימנע מאיתנו להעריץ אותם ובאמת תודה שאת מפרגנת ועוזרת

איזה חמודה!!

הייתי חייבת להגיב לה על זה! את ממש חמודה!! תודה על התמיכה אין לי מילים..!! את הראשונה שנכנסת לחזק אותנו ולפרגן לנו מכל השאר שנכנסו רק בשביל לרדת עלינו ולהציק..
תודה רבה רבה מותק!!

sarita19

New member
אין בעד מה

ואל תתיחסו לכל אותם האנשים הרעים שבאים להציק ולהרוס, ברגע שאתם מראים שאתם נפגעים הם יעשו את זה יותר תלמדו להתעלם מכל אותם האנשים שלא שוים יחס, ואני כאן בשבילכם אם תרצו.

איזהה מאמיייי

אנחנו ימשיך לעריץ אותם עד סוף יומי האחרון... חחחח מישהי פה פליזז ואיי מרוב שיעמום קראתי את כול הסיפור של זאתי שרצה בקניון ואיי איזה כיף לה אני עוד לא פגשתי אותם.... יאללה דברו איתי נשמוותתת..

נאכוןןן...ושום דבר לא יעצור אותנו

והתיקשורת?!ממש ממש לא..!! אנחנו אוהבים ואוהבות אותם ולא רק בגלל היופי שלהם בגלל הכל כי הם פשוט מ-ו-ש-ל-מ-י-ם בהכל..!! חח סוף סוף מישהי שבאמת תומכת.... ולא כמו השאר שבאו להציק..

למעלה