היי בננות !!!!

היי בננות !!!!

מה קורה???? בזמן האחרון אני לא ממש כותבת..אני בשיקום ... אחרי שההריון הזה נגמר ( איך שנגמר...) הבנתי כמה היה לי קשה.. כמה לא הרגשתי טוב , כמה הוא היה שונה מכל הריון שהכרתי. אפילו עם התאומים לא היה לי כל כך קשה..כל הדימומים ממש מתחילת ההריון , הראש שלי היה כל הזמן עסוק בדאגה מתמדת. היום אני מבינה כמה אנרגיות זה שאב ממני. שלא תבינו לא נכון, אין בליבי חרטה או משהו דומה, פשוט כאילו נחתה עלי ההכרה של מה שהיה... הרי אני אמשיך , ואתחיל טיפולים שוב..אבל בתקווה גדולה שיהיה לי יותר קל.... עכשיו אני ממלאה מצברים מחדש, יקח כמה זמן שיקח .... טוב בנות סתם קישקשתי לכן... נשיקות סיגל

בנדה1

New member
איזה כייף זה למלא מצברים

אני כבר לא יודעת מה יכול למלא לי אותם... אין הרבה חדש בפורום, נראה לי שכולנו תקועים בנקודה זו או אחרת. אנחנו מחכים שה"דודה" תגיע להתחיל טיפול, ודווקא עכשיו היא לוקחת את הזמן שלה. בכל אופן אנחנו מקפיאים עוד 2 מבחנות עם 3 עוברים בכל אחת וכולי תקווה שהן תשארנה מוקפאות בשנים הקרובות. וזהו. סופ"ש נעים לכווווולם.

מירבי*

New member
בנדה, לדעתי הפורום הזה הולך להיות

בהריון ביחד..אתם ודניאל ואילי וענת ומירי, כולכם מכינות הריון.. תארו לך כמה זה יהיה נפלא....

מירבי*

New member
סיגל אהובה, את עושה בדיוק מה

שאת צריכה לעשות, לשקם את עצמך, עברת חתיכת סיפור עם ההריון הזה, תני לעצמך את הזמן הדרוש לחזור לעצמך. הגוף חוזר לעצמו הרבה יותר מהר מהנפש... אוהבת אותך יקירה...איזה כיף היה לפגוש אותך פתאום באמצע תל אביב..איזו הפתעה נעימה..

מירבוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פתאום באמצע תל אביב אני רואה את....בעלך.... לקח לי זמן לשייך אותו ל"מאיפה הוא מוכר לי"... ראיתי עגלה ופתאום התינוקת בתוכה נראתה לי גדולה מידי...ואז חיפשתי אותך.........ומצאתי!!!!!!! גם לי היה מה זה כיף לראות אתכם!!!!!!!!!!! בזמן האחרון חזרתי לצעדות שלי...אני הולכת המון ברגל, זה מרגיע ומנקה את הראש בצורה הכי טובה והכי יעילה...וגם מוריד צלוליטיס.... המון נשיקות וחיבוקים!!!!!! מתה עליך !!!! סיגל

מירבי

ליבי ממש גדלה
ואת פשוט
(הכוונה יפיפיה) אני מבינה שזה בבריתה! יו אם ליבי היתה לידי,הייתי נותנת לה כזה ביס
,היא מתוקה

אורית ג.

New member
יפהפיה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

רק שתדעי שיש לליבי מעריצים גם בפורומים אחרים
(וכל הכבוד גם לסלי שדגרה לכם על הדובשנית הזו)

מירבי*

New member
תודה אורית...לשמחתי הרבה

לא נדרשתי להתחבט בברית מילה כן או לא...איזה מזל. תודה על הפרגון יקירה..

זוג חתיכות מדהימות!! ../images/Emo57.gif

מאחלת לכולכן להצטרף למירבי, ושבמהרה תהיה כאן גלריה של תמונות כאלה...

מירבי*

New member
אמא אומרת שזה בטיפול....

אוטוטו ויהיו תמונות נוספות..הבטחה שלה.

למעלה