היי בננות!!!!!!!!

היי בננות!!!!!!!!

עברנו את ראש השנה בלי לעלות גרם במשקל ...שזה כבר נצחון!!!! היום אני בבית ,חטפתי כנראה איזה וירוס היה לי חום והרגשה כללית של חולשה .. אני שונאת להיות בבית , אני לא יודעת להיות חולה..... אני מסתובבת כמו איזה אריה בכלוב...... יאאלה שיעבור כבר........ ומשעמם לי נורא!!!!!!!! ביי בנות יום טוב סיגל

מירבי*

New member
סיגל יקירה, קחי לך ספר טוב...

אני לפעמים מפנטת על להיות חולה, רק כי נורא בא לי להיות במצב שאוכל לשכב במיטה ולקרוא..ולקרוא.. כל הכבוד שלא עלית במשקל, את בשלב שאין תיאבון? יקירה..נשיקות ותרגישי טוב

מירבוש!

אכן אני בשלב שאין ממש תיאבון ואוכלים כי צריך להתקיים........ ולא נראה לי שאני הולכת להיעלם....(כי יש לי מספיק עודפים) אין לי סבלנות לקרוא ספר בקושי אני מעלעלת בעיתון... שטויות לא נורא אני סופרת מרצפות..... בייי נשיקות סיגל

אוסוששששששששששששששש

מה שלומכם????? אני מקווה שהכל הולך בסדר!!!!!!! אני די בסדר..... שתהיה לכם שנה טובה טובה ופוריה!!!!!!!! בייי סיגל

אוסוש

New member
סיגלוששששששש../images/Emo6.gif

אנחנו בסדר גמור!! מקווים שיאשרו את הפונדי שלנו בוועדה של ה18.9, לצערנו פספסנו את הוועדה אחרונה כי האבחון פסיכולוגי לא היה מוכן..... ומאד מקווים שהפונדי "תחזיק מעמד" עד הםוף! אנו שמחים שהכל בסדר איתך ומאד הינו רוצים לפגוש אותך שוב!!! תרגישי טוב!!! אוסוש

למעלה