היי בננות

היי בננות../images/Emo94.gif

מה קורה?
אני מודעת לזה שנעלמתי שבועיים מהפורום ולא אמרתי למה... אז הסיבה היא פשוטה-נסעתי לחו"ל
חזרתי השבוע, ביום שני. איך שאני באה למחשב כדי להיכנס לפורום ולהתעדכן במה חדש, מסתבר שהאינטרנט לא עבד =/ הנציגת שירות שהתקשרתי אליה אמרה לי ש"בטח המודם הרגיש מוזנח שלא השתמשת בו הרבה זמן ופתח בשביתה"
זה היה הזוי
קיצר, עד שבא טכני וסידר הכל עבר מלא זמן
[כןכן, ארבעה ימים בלי אינטרנט אחרי שחוזרים מחו"ל בלי לדעת כלום על מה שהולך פה זה הרבה זמן! מי היה מאמין שבסוף פול מקרטני באמת בא לארץ?
] בכל מקרה, היה פשוט כיף
זאת הפעם הראשונה שהייתי בחו"ל וממש נהנתי D:

MEyTi L O

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

באמת תהיתי לאן נעלמת
גמני עוד מעט אטוס .. אבל לשלושה שבועות לא ארבעה ימים
( מראש השנה עד סוכות ) יהיה לי עצוב בלי פלאפון ומחשב

esterosh

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

סטלנית,האינטרנט שלה בבית התקלקל לארבעה ימים,היא טסה לשבועים!
ומה את מדברת על פלאפון ומחשב ..את הולכת לטייל זה הרבה יותר מגניב,את יודעת כמה דברים יהיה לך לבוא לספר ,ובטח גם תעשי שופינג מטורף.
אני בטוחה שאת תעשי חיים שם

MEyTi L O

New member
חשבתי שהתרגלתם שאני נעל../images/Emo6.gif

אני הולכת לקניונים ( של הליכות ! ) וזה יהיה מעייף ביותר ! גם דודה של אמא שלי אמרה לי שנבוא ( במיוחד אני כי אני חולה על שופינג ) עם 2 סטים של בגדים כי את הכל נקנה שם !
חחח אמא שלי אמרה לי שנלך לקניונים ( האלו של ההליכות ) ולא הבנתי אז אמרתי לה " נו מה אכפת לי ?! קניון ? מיתר ? הולך ביחד ! יום שלם אני שלך שם מיצידי " וקיצר חפרתי לה .. ואז היא עושה לי " אהה מיתר ? זה קניונים של הליכות .. טוב אבל אחרי מה שאמרת אין לך זכות להתלונן " הוציאה לי לשון והלכה > < חח יהיה טוב

לאן את טסה?

פלאפון ומחשב? מי בכלל חושב על זה כשאתה בחו"ל
ולא נסעתי לאבעה ימים

MEyTi L O

New member
עניתי מעלייך לאן ../images/Emo9.gif

אני לא חייה בלי פלא ומחשב !

esterosh

New member
ואני כבר חשבתי שהלונה פארק חטף אותך../images/Emo8.gif

אילו כתבתי באוף שהלונה פארק בטח עשה עליך קופה
וואי מגניב!!! אז קודם כל מזל טוב על הפעם הראשונה בחו"ל. וכמובן ברוכה השבה. איך היה לטייל בגרמינה? שמעתי שזו ארץ יפה. ואת מתכוונת ללכת להופעה של מקרטני?? כי אם אני זוכרת נכון את אוהבת את השירים של הביטלס. שמחה שנהנת.

esterosh

New member
טוב שלא הגזים!../images/Emo122.gif

לדעתי בגילו הוא כבר סתם שם פלייבק חחח אבל שיהיה. העיקר אומרים שזה הופעה של פעם בחיים. יאללה בואי למסן.

אין לי פה מסן../images/Emo88.gif

אנחנו אצל חברים... (ואין פה מסן!!!!?!?!?) כנראה שנמשיך לדבר פה
והוא באמת הגזים, טוב ממילא אני לא אוהבת אותו אז מה אכפת לי

זאת באמת הופעה של פעם בחיים

לפי שטסתי בערוץ 24 שידרו הופעה שלו. אפשר גם לראות וגם לשמוע שזה כבר לא אותו הקול שהיה לו מתקופת הביטלס והוא דיי הורס חלק מהשירים X:

למעלה