היי בננות

galim29

New member
היי בננות../images/Emo4.gif

כרגע סיימתי שיחה עם אחד מהרופאים המחוזיים של מכבי. אין לי מושג מה שמו. הוא היה מאוד נחמד והקשיב לי אבל תשובתו הסופית הייתה שמכבי לא מוכנה להקצות טופסי 17 למרפאת האנדומטריוזיס. הם לא רואים בעצם קיומה כמעט שום חשיבות. הוא אפילו אמר לי שהאמצעים לטפל באנדומטריוזיס כל כך בנאליים כי למעשה זה או דיכוי או משככי כאבים, שאולי אפילו הניתוח שלי לא היה הכרחי. הוא נתן לי הסבר ארוך על המחלה שלי וכמה שהיא מחלה דרקית אבל אין הרבה מה לעשות איתה, זה השלב שעצרתי אותו ואמרתי לו שאני יכולה ללמד אותו ואת שאר הרופאים "המומחים" שלו על המחלה ומה היא גורמת והוא לא מחדש לי כלום. שמעתי אותו ואמרתי לו שהוא חייב לדעת כי היחס של הקופה לדעתי מחפיר כלפי הנשים שמטופלות במחלה. כי הנזק שנגרם לנו כחולות הוא נפשי ולא תמיד הפיזי הכי חושב. כי עד שמצאנו בית שנותן לנו מענה כולל לכל התחושות וכל מה שנלווה למחלה, אז נכון שהיא לא הורגת (הוא אמר, אני אמרתי לו שהיא דווקא כן הורגתקודם כל את איכות החיים ויש מקרים שהאנדו פולש לאיזורים אחרים ועושה נזקים בלתי הפיכים...) אבל היא עושה הרבה יותר מזה. בקיצור מה אגיד לכם? הוא נשאר בדעתו שאני יכולה להפקיד את עצמי בידי הרופאים הנאמנים של מכבי או לשלם פרטי לסוריאנו כי מגיע לי החזר של 80% 3 פעמים בשנה. הבהרתי לו שמה שיקרה זה שאלך ואשלם מכיסי למרפאה וזה מה שהמון בנות עושות וחבל שהם לא מערכים מספיק את המרפאה כדי להבין מה הערך שלה עבור ציבור הנשים עם אנדומטריוזיס. לא יצאתי מעודדת בכלל.

אוי גלגל ../images/Emo201.gif

מעצבן
מעצבן
מעצבן
ניסית לערער למנכ"ל מכבי? אולי תבקשי מסוריאנו מכתב שאת חייבת להיות מטופלת במרפאה בתה"ש? בדר"כ המכתבים הללו עוזרים. סיוט כל הבירוקרטיה הזו והעצבים שרק מתישים אותנו עוד יותר
. אל תוותרי, תמשיכי להילחם.

הי גלים

זה אכן מכעיס ביותר חוסר ההתחשבות של מכבי. אם עדיין הייתי מטופלת של מכבי אלוהים יודע איפה הייתי גומרת. אולי כדי לארגן מכתב מחאה רשמי למנכ"ל מכבי עם העתק למשרד הבריאות ולהחתים את מטופלות מכבי?

galim29

New member
רעיון מצוין. מאיפה מתחילים?

אני יודעת שנציגת קבילות הציהבור במשרד הבריאות היא בחורה בשם אתי סממה שיושבת בירושלים הסיוע משפטי של שיבא עדיין מנסים לעזור לי. אולי כדאי שנפנה לתוכנית כמו עובדה לאורלי וילנאי שתעשה כתבה? או אילנה דיין? אני צריכה לגייס אנרגיות למאבק כזה וכרגע קצת חסרה אותם. מקווה שאאסוף בקרוב. זה מאבק מאוד גדול לעשות אותו אינדווידואלית.

כל השמות שהזכרת

יכולים לעזור לנו מאד. חייבים לגייס את התקשורת למאבק הזה. ואת צודקת בעניין הקושי לעשותו לבד. אין צורך בזה. יש צורך בעמותה. ואני מבינה שאנחנו כבר בדרך הנכונה להקימה. אניש.

ha1231

New member
לצערנו אין הרבה מה לעשות עם הבירוקרטיה

הפיתרון היחיד זה ללכת באופן עצמאי ולשלם עבור הביקור שם. בהצלחה בהמשך ואל תיקחי ללב. עכשיו מילתי טפסים לעבור לקופת מכבי מקווה מאוד לא להתאכזב, אני עוברת מלאומית.

galim29

New member
לא יודעת אם כדאי לך

אני במכבי. בעיקרון כל הקופות חולים אותו הדבר.

ha1231

New member
בעלי במכבי והוא שיגע אותי לעבור

בסך הכל הייתי מאוד מרוצה מלאומית אך באחרונה עשו לי בעיות עם האישור להמשך טיפולים ובעקבות זה החלטתי לעבור גם יש מבצע שמקבלים ישר מכבי זהב ולא צריך לחכות שנתיים. ננסה אם לא יהיה טוב תמיד אפשר לחזור לקופה הקודמת שלי אחרי שנה.

אני מאד מרוצה ממכבי

הסניף שלי תמך בי מאד בכל המלחמות בתקופת הטיפולים,הניתוחים ושות'. גם היום הם מאד מאד קשובים לבקשות שלי. יש לי מילים טובות עד כה. זה מאד מאד תלוי בסניף ואני- אין לי סנטימנטים- עברתי מהכללית למאוחדת ומהמאוחדת למכבי ומאז אני שם. אבל, אם יהיה צורך, אמשיך הלאה
מאחלת לך מעבר קל, בירוקרטיה לא סבוכה ובשורות טובות

ha1231

New member
תודה רבה זה מאוד מעודד../images/Emo24.gif

ואמן לכולנו רק בשורות טובות.

g a l i 2 6

New member
זה תלוי גם ברופא

גם אני במכבי ונראה לי שהבעיה היא יותר ברופאי הנשים במכבי שלא נותנים הפנייה כי אם יש הפנייה אין בעיה לקבל טופס 17 איך אמר לי רופא אחד - "אני שולח לייעוץ כשאני זקוק לייעוץ ואני לא זקוק לייעוץ אני יודע בדיוק מה צריך לעשות" וזו אחת הסיבות שאני שוקלת לעבור לשטוקהיים שעובד גם במכבי וגם בתל השומר ולא תהיה לו בעיה לכתוב הפנייה למרפאה ומשם הדרך מאוד קצרה לטופס 17 - אני מקווה..

lee E

New member
גלים..תנסי לקחת מכתב מסוריאנו.

המכתב שהוא נתן לי בזמנו מאוד עזר לדלג מעל מכשולי מכבי.

galim29

New member
זה לא יעזור../images/Emo24.gif

הטענה שלהם היא שהמרפאה לא נחוצה והרופאים של מכבי מספיקים בהחלט.

lee E

New member
זה גם מה שהם אמרו לי

אבל סוריאנו כתב שם שהמצב שלי בסיכון וזו אחריותם אם אני לא אקבל את הטיפול המתאים-לא במילים האלו בדיוק אבל ברוח הדברים. שווה לנסות.

זואילי

New member
מסכימה מאוד עם בואינג

שהרבה מאוד תלוי בסניף שלך, ומוסיפה - ברופא המשפחה + גינקולוג "רגיל" של הקופה. בכל פעם שעולה שירשור בנושא, תמיד תמיד אני אומרת שצריך להכתיב לרופא מה לרשום. אני מגיעה עם רשימת מכולת כשיש צורך (זה בד"כ לגניקולוגית שלי) + מכתיבה לשניהם כך שתמיד יש לי הפניות משני רופאים על אותם הנושאים, מצרפת מכתב מרופא מתה"ש, מצרפת בדיקות וכו', ומקנחת במכתב פרטי משלי. ואת כל זה מביאה למזכירה שתשלח לאישור. אם זה לא עובד, אני פוצחת במכתבי המלחמה לכל קודקוד בקופה פלאס פניות הציבור. בד"כ מגיעה עד לסמנכ"ל הקופה. טפו טפו, הם שם מתעייפים ומאשרים. בהצלחה במאבקים לכולנו

למעלה