היי בננות!!!!!!!!!

שורצמן

New member
היי בננות!!!!!!!!!../images/Emo25.gif

בין גירוד לגירוד אני מוצאת זמן לנוח..... החום מתיש ואין ממש חשק להסתובב בחוץ, מזל שהבנות שלי גדולות ולא צריך לקחת אותן לגינה או משהו כזה כי זה ממש בילתי אפשרי במזג אויר שכזה. אני מחכה בקוצר רוח ל 30.7 אני חושבת שאפילו יותר מהאמא... אני רוצה לדעת מה קורה .... מה יש לי שם בפנים....ושהכל בסדר!!! זהו בנות, שיהיה לכן אחלה סופ"ש!!!!!!!! בייי סיגל

סיגליייייייייי בהצלחה בשלושים לחודש

מתוקה ומי יתן ותוכלי להעניק שוב איזה שנים לזוג, זה יהיה נחמד, אמצע הלילה כמעט התעוררתי משינה הגב שלי גמור יש לי לחצים כמו של מחזור אני לא מבינה למה? פעם קודמת לא הרגשתי ככה, הג שלי גמור, החזה שלי כואב מאוד ואני ממש חסרת מנוחה ארפי ממש משתגע ממני ממצבי הרוח המשתנים שלי בבית, ממש רגישות יתר. מישהי כאן יכולה להבין מה קורה לי מה אני עוברת ולהסביר לי בבקשה כי אני ממש לא מבינה, והאם עלי לפנות לרופא??? אני די מודאגת מזה, לא מדממת חס ושלום אבל כאבי גב של מחזור מעיקים כאלה מוזרים. מה דעתכן?????

מירבי*

New member
דרדסית, אי אפשר לדעת בשלב הזה

התופעות שאת מתארת יכולות להתאים לשני המצבים, להריון וגם חו"ח לאי קליטה של ההריון. אני יודעת היטב כמה זה קשה להרגיש ככה ולא לדעת למה לשייך את זה, מתי את מוזמנת לבדיקת דם? לדעתי אין מה לצלצל לרופא בשלב הזה, שום דבר לא חריג כרגע. בהצלחה

יום שישי ה26.7...ודברתי איתו היום

בטלפון, והוא אמר זה שהפעם אני מרגישה את זה , זה סימן לטוב אולי כי פעם קודמת לא הרגשתי כלום, הוא המליץ על נורופן אם הגב ממש כואב ולגבי החזה והרחם הוא אמר שאין הרבה מה לעשות או שזה הריון או שזה ההורמונים שמשפיעים לקראת קריסת קיר הרחם, אני כל כך מקווה שזה בגלל הריון. מה שנותר הוא לשבת בשקט ולסבול ולשתות נורופן. זה מה שהרפא אמר לי בטלפון היום...אז אמתין.

שורצמן

New member
דרדי !!!!!

אני רואה שעובר עליך משהו..... יכול להיות שהגב שלך כואב מהשכיבה המרובה בימים האחרונים מאז ההחזרה, גם לי כאב הגב וזה היה מהשכיבה. והלחצים זה כמו שהרופא אמר או מזה או מזה....אני מקווה שזה בגלל שאת נקלטת אמן אמן אמן!!!!!!!!!!!!! אין לך מה להיות מודאגת, תנסי להעסיק את עצמך בכל מיני דברים שיסבו את תשומת הלב מהעניין הזה...( נשמע בלתי אפשרי אבל שווה לנסות !) והכי חשוב להיות רגועים....(תראי מי מדברת....) תדעי שאני איתך!!!! בייייי סיגל

שורצמן

New member
דרדי !!!!!

אני רואה שעובר עליך משהו..... יכול להיות שהגב שלך כואב מהשכיבה המרובה בימים האחרונים מאז ההחזרה, גם לי כאב הגב וזה היה מהשכיבה. והלחצים זה כמו שהרופא אמר או מזה או מזה....אני מקווה שזה בגלל שאת נקלטת אמן אמן אמן!!!!!!!!!!!!! אין לך מה להיות מודאגת, תנסי להעסיק את עצמך בכל מיני דברים שיסבו את תשומת הלב מהעניין הזה...( נשמע בלתי אפשרי אבל שווה לנסות !) והכי חשוב להיות רגועים....(תראי מי מדברת....) תדעי שאני איתך!!!! בייייי סיגל

מרב.

New member
הי סיגל!!!!!!!!!!!!!

נעדרתי שבוע (חו"ל)- ואני רואה שהיה שווה.... איזו הפתעה ואיזה יופי לקרוא שאת בהריון!!!!! מאחלת קודם כל שהימים עד האולטראסאונד יעברו מהר- הם לפעמים מתארכים יותר מימי ההמתנה לבטא
ושזה יהיה הריון מושלם ומדהים- אני בטוחה שעם יכולת הנתינה ושימחת החיים הטבעית שלך הוא אכן יהיה כזה (ומאושרים ההורים המיועדים..) ומאחלת גם מזגן לימי הקיץ הבלתי נסבלים
- איך אפשר בלי מזגן בארצינו??? אז מכל הלב- שמחה גדולה ומתפרצת על ההריון- מרב

למעלה