היי בנות

היי בנות

יש לי בשורה ... אחת השותפות שלי תדע במרץ עם היא מתקבלת לb.a למצטיינים , אך לפני זה היא צריכה לבוא לראיון אישי עם תווכנית של פרויקט שבזכותו היא תקבל את הביאיי מצטיינים. וכאן אנחנו נכנסות לסיפור . היא רוצה לעשות את הפרויקט שלה אלינו, בנות הטרנר. הפרויקט כולל (עד כמה שאני יודעת) כתבה עיתונאית, הקמת אתר לאותה קבוצה ועוד כל מיני דברים שאני אדע יותר בהמשך.אני כעיקרון הסכמתי להיחשף ולספר את הסיפור שלי והשאלה היא האם לעוד מישהי יש אומץ להיחשף היא מעוניינת להשתתתף בזה. דווקא הדבר יכול להיות חשוב ולהוות בשבילינו קרש קפיצה ענקי . אשמח לתגובות. ערב נעים דלית

דלית

נשמע מעניין רק שקצת בעיה להיחשף . לא כל אחת רוצה לדבר על זה. בכל מקרה, בהצלחה דרומית

elitp

New member
האם בחשיפה יש עניין ציבורי?

כתבה עיתונאית על טרנר זה טוב ויפה,אבל השאלה היא איזה מטרה זה ישרת. אם סתם רוצים לספר על תסמונת אקזוטית ונדירה,אז יש תסמונות אחרות הרבה יותר מענייניות ומוזרות כמו טריצר-קולינס,פרוגריה וכו'. רוב הטרנריות נראות נורמאליות לגמרי,ואף אחד לא מתרגש או נבהל כשהוא רואה בנות כאלו ברחוב. בנוסף לזה,רוב הבנות הן בריאות לגמרי,ולא צריכות עזרה מיוחדת או תרומה בשביל ניתוח בחו"ל. הדבר היחיד שצריך לעניין את הציבור זה הנושא של תרומת הביציות,שעדיין לא חוקי בישראל. אם השותפה שלך רוצה לראיין טרנרית,כדאי לשים את מרכז הכובד של הראיון על הנושא הזה. עדיף לבחור אחת נשואה שעוברת את התהליך. את הטרנר עצמו להזכיר רק בתור הנושא השולי.

yaelluu

New member
נשמע רעיון נחמד

אני חושבת שאם זה יכול לעזור לכן במשהו אז שווה לנסות. בהצלחה

barbushi

New member
בנתיים

שמעתי מדלית שהבחורה הזו ויתרה על העניין של הטרנר כרגע. אני מסכימה שבאמת לא תמיד יש בזה עניין ציבורי בתסמונת נטו אבל אם היה מדובר בחשיפה ממש- אני חושבת שכדאי. רצו פעם לעשות כתבה בידיעות אחרונות והבעיה היתה שאף אחת לא רצתה להחשף וזה מובן. לא מתוך בושה או משהו פשוט לא רוצים להחשף בתמונה ושם וכ"ו. בעניין תרומת הביצית שבו כן יש עניין ,אנחנו צריכות להיות שותפות במאבק, ובנות טרנר כמו רבות אחרות שזקוקות לתרומה יכולות להיות דוגמה מצוינת שממחישה את הצורך.

למעלה