היי בנות

אולי היא באמת שמעה

כל יום שלישי בבוקר אני מדליקה לאמא שלי ז"ל נר נשמה,ביום שני הייתי בראיון עבודה,אני מחפשת משרה בהנהלת חשבונות חצי משרה וזאת משימה נורא קשה ולכן כאשר אתמול הבחור חזר אליי עם תשובה של כן. גם אני חשבתי לעצמי אולי אמא שמעה אותי.

היי בנות

נורא מציקה לי התחושה שכאשר אני מבקרת את אמא שלי ז"ל בבית הקברות יש לי מן תחושת ריקנות, שאני מדברת אל אבן ולא אל אמא,היא אינה מגיעה יותר בחלומות. אומרים לי שאני צריכה להבין שהיא איננה פה וזה קשה נורא. האם גם אתן מרגישות ככה?

אשבל1

New member
היי אודליה

בתור התחלה אני חושבת שאת צריכה להיות מחוברת לתחושות שלך ולא למה שאומרים, כי זה מאוד אישי, יש מי שמרגישה ליד הקבר שאימה מרגישה אותה, אחרת מרגישה שהיא שומעת אותה, יש מי שמרגישה שהיא שומרת עליה.. לי בהתחלה היה קשה והרגשתי כמוך שאני מדברת לאבן, היום כשאני מגיעה לקבר(הוא די רחוק מממני) זה ההפך, אני מדברת, מספרת ומרגישה שאבן ירדה מליבי, ממש הקלה, אני לא מגיעה לשם הרבה, אבל לפי הצורך שלי.... שיהיה ערב נעים..

MeWithoutU

New member
גם לי זה ככה...

תמיד שאני הולכת לקבר אני מרגישה שאני מדברת אל אבן! שהיא בכלל לא שומעת אותי... אבל באזכרה שלה של ה 11 שנים...לפני פחות מחודש...הלכתי לשם... וכן הרגשתי שהיא מקשיבה לי...יותר מכך...הרגשתי שהיא ריחפה מעלי והסתכלה עלי... אויש זאת הייתה הרגשה מעולה... פעם ראשונה מאז 11 שנים שהרגשתי שהיא מתבוננת בי...

לירי א

New member
מבינה אותך

אך מצד שני בשבילי עצם הידיעה שהגוף שלה נמצא מתחת לאבן מושך אותי לשם. אני מדברת אליה בכל מקום אך בבית העלמין זה קשה יותר.

למעלה