היי בנות!

youngG

New member
היי בנות!

ידוע אם לג'קו יש חברה או בת זוג מכל סוג שהוא?

a d i d a s 2 1

New member
מכל סוג שהוא? !

מכל סוג שהוא אומרת... היא מעורבת חצי אמסטף חצי רוטווילר... כן, יש לו חברה, נראית חמודה מאוד, קוראים לה הילה עובד ושיהיה להם כל טוב... מקורות אומרים, שהיא עוטפת אותו ותומכת בו מאוד... (מכל סוג שהוא ..חחח)

youngG

New member
שברת לי את הלב עכשיו../images/Emo7.gif

חברה שלו מלפני ימי הפירסום או טריה?

Nova5

New member
זה בכלל לא חשוב, איפה אנחנו ראינו

חשוב שג'קו רואה אותה כחברה שלו, אז שימי דבק מגע על הלב השבור שלך

a d i d a s 2 1

New member
חחחחח מסכנה...

למי מפה באמת היה פעם לב שבור? לא צוחקים על אדם בשעת משברו!

Nova5

New member
אם בזמן המשברים שלי

מישהו היה מציע לי פתרון, כמו רבק מגע, הייתי משתמשת בו בשמחה, למשל, להדביק משווו על סיבת המשבר אפציות פתוחות טליטל, יש לי רושם שהולך להיות כאן

a d i d a s 2 1

New member
תאמיני לי.... את תותחית!

אני לא פונקציה בזמן המשברים שלי, מקורות נוספים אומרים שאני באמצע כאלה גם עכשיו ואני לא עושה רושם כזה..נו מילא... ולשבורת הלב..הזמן עושה את שלו! בדר"כ... ומה שלא עושה הזמן, עושה היובש...!

Nova5

New member
זמן ויובש עושים את שלו...

זה יכול להיות התלחה של שיר לב נשבר ואין לי דבק... אין גם זמן, הכל יבש..

a d i d a s 2 1

New member
גם לחן יש... לי

לבי נשבר ואין לי דבק אין גם זמן, הכל יבש --------------------- נדדתי בין כל האופציות כשאין כיוון, הולכים לאש... ------------------------ פזמון כולםםםםםםםםםםםםםם

talytal

New member
נובה, תני לבחורה להתאבל...

לא כל יום מאבדים אופציה לג'קו...

a d i d a s 2 1

New member
מה לא אמיתי נובה?

מה שאמרתי קודם בפורום אחר? אמיתי מאוד, אני לא צחקתי בכלל....

rootteem1

New member
קראקאר!!!!!!!

תתחבריוש!!!!!!!! אניוש גמוש מתגעגעתוש מאודוש!!!! היומוש ישוש ליוש זמנוש!!! ישוש!!!

את קורעת את! אם לא הייתי יודעת

הייתי חושבת שאת מדברת על חברה של..... אודי
וטוב שיש אנשים לא מעודכנים.. כמו השלומפי הזו מקשת שבפעם האחרונה שנכנסתי וזה היה מזמן היא עדיין חיה שם לבדה מפנטזת שהיא חברה שלו ושהם חוגגים יחד יומולדת ושהיא בגילו בני 27
מילא העברית שלה בקאנטים אבל גם חשבון לא יודעת,זה לא עולמי, לחבר 20+6 , מה זה??? אבל בלי קשר חברה שלו באמת נראית עדינה וחמודה ושיהיה להם המון

למעלה