היי בנות

היי בנות

החלטתי לכתוב על משהו שמאוד מציק לי היה נדמה לי שהפורום מתחיל לקבל חיים לפני כמה חודשים אך לצערי התבדתי. ארבעת האימהות שכתבו כאן פשוט נעלמו וכך גם כמה בנות חדשות שכתבו פעם או פעמים ולא כתבו יותר. במשך חודש או חודשים נכנסו רק מספר בנות מועט שלא תבינו אותי לא נכון . יכול להיות שזה אופי הפורום שלפעמים אין כל כך על מה לשתף , אבל תאכלס זה לא נכון כי לכולנו קורים דברים במהלך השבוע שחלקם קשורים לטרנר וחלקם לא שווה לדבר עליהם. זה חורה לי מאוד שהפורום יבש כל כך ואין לו חיים . אני מכירה למשל לפחות כמה בנות עם טרנר שנכנסו להריון בעבר או שעכשיו בהריון והם לא מספרות פה כלום וחבל כי הסיפורים האלה יכולים להוסיף המון . והדבר שהכי חורה לי הוא שדרומית כתבה פה לא מזמן על מפגש פורום ופשוט אף אחת לא שירשרה כלום. והיו פה כמה בנות שדווקא אמרו שהן מחכות למפגש פורום ולהיפגש ולהכיר. אני חס וחלילה לא מטיפה פה לאף אחת וכל אחת תעשה מה שהיא מוצאת לנכון. אני פשוט רואה את הפורום הזה כציון דרך להיכרות עם בנות טרנר והושטת עזרה כדיי שהן לא יהיו לבד בסיפור כמו שאני הייתי. אז ככה, גם אני לא כתבתי פה שבועיים ואני רוצה לעדכן . דבר ראשון אני עמוסה בעבודות מפה ועד להודעה חדשה ווחוץ מהלימודים לא נראה לי שיש לי חיים . אני שמחה לבשר לכם שבמסגרת סדנה לכתיבה עיתונאית מתקדמת שאני לוקחת השנה יצא לי לכתוב כתבה על תסמונת טרנר (כמובן שאף אחד לא יודע שיש לי אותה). צירפתי אליה לינק כדיי שתוכלו לקרוא. חוץ מיזה אחי התחתן ביום שני האחרון והייתה חתונה יפה ומרגשת אז שהיה לכולנו לילה טוב שלכם דלית

תודה על הביקורת

בסדנת כתיבה עיתונאית לימדו אותנו לבחור זוית לכל דבר. איך אני רוצה להציג את הדברים ומאיזו נקודת מבט . חשבתי לעצמי שהקורא הממוצע בכלל אל מודע לתופעה הזאת שנקראת טרנר, אז התמקדתי יותר בלהסביר מהי התופעה בשילוב של סיפור אישי קצת כי אסור שהיא תהיה יבשה מידי כי אנשים לא יקראו אותה אני מודה לכם על הביקורת חשוב לי לקבל פידבאקים כי אני כל כך חסרת ביטחון בקשר לכתיבה שלי בזמן האחרון. אני כותבת לעיתון של המכללה ואני לא מסוגלת לכתוב פיסקה אחת ושאני יהיה מרוצה ממנה והכל מתחרבש לי.

elitp

New member
מותר לתת קצת ביקורת בונה על הכתבה?

בהנחה שעדיין לא הגשת אותה למרצה. אמנם התחום שלי הוא לא עיתונאות,אבל מאד חסרה בכתבה הזווית האישית. ממה שהבנתי,כתבת על עצמך בגוף שלישי. אז למה לא ללכת עד הסוף ולכתוב בגוף ראשון? ציינת את כל העובדות היבשות על התסמונת, אבל איך זה מרגיש להיות טרנרית? אם אני הייתי כותבת,הייתי מספרת כמה חוויות אישיות. למשל,איך יומיים אחרי שהוציאו לי את השחלות,כשכבר יכולתי ללכת,לקחו אותי לפגיה לראות תינוקות (קולטים את האירוניה שבסיפור).הייתי משתפת את הקורא בהתלבטות שלי לגבי הזהות המינית (בת עם כרומוזום y). ואני בטוחה שגם לך יש כמה סיפורים מעניינים שימשכו את הקורא. ומזל טוב על החתונה של אח שלך. אני עברתי את זה פעמיים עם שתי אחיות צעירות,ולא היה נעים במיוחד בתור אחות בכורה.

צודקת , אני גם חושבת כמוך

הוצאת לי את המילים מהפה . אבל שוב הכל עניין של איך מקבל הקורא את מה שהוא קורא. לכן מקווה שעוד בנות יקראו ויגיבו . אבל מה שכן רציתי להעיר לך זה את התגובה בסוף שכתבת . לא היה נעים בתור אחות בכורה ...? שתי האחיות שלך התחתנו מצאו בן זוג ואין שום צורך להרגיש ככה או לחשוב ככה . אני בטוחה שגם יומך יגיע ותמצאי את בן זוגך. כל דבר כנראה צריך להיות בזמנו . כמו שכבר כתבתי פה , אני גם כרגע לבד בל י בן זוג ואני באמת מאוד מרגישה לבד. אבל לחשוב שבגלל שאחותי התחתנה אז אני צריכה לחשוב שאני לא בסדר ?..ממש לא . אז תפסיקי לחשוב כל כך שחור ותתחילי לעשות דברים בשביל עצמך. כמו למשל , לימודים שאת אוהבת, לצאת לפעמים ולהכיר אנשים . ככה זה הולך בחיים. תמשיכי לחייך והחיים יחיכו אליך בהצלחה דרומית

shirly8881

New member
ממש מדהים...

מאז שאני הייתי ילדה קטנה חשבתי על להקם אמותה כזאת אבל לא בימיוחד לתיסמונת טרנר אלה לאנשים נמוכים :) כי טרנר זה לא תסמונת שכיחה...

אני תמיד...

קוראת כאן את ההודעות אבל משום מה באמת הפורום כאן קצת מת אז יאללההה תתחילו לזרום שיהיה לכם ערב חמים נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתת

elitp

New member
יש עמותה כזאת,והיא נקראת ע.נ.ק

עמותת נמוכי קומה

yaelluu

New member
היי בנות

היי בנות טוב ,אז ככה האמת שזה גם לי מציק ונראה לי שלא פעם כבר רמשתי הודעה בסגנון , באמת לפעמים שאני רוצה לרשום כאן גם על דברים שלאם קשורים לטרנר הבעיה שקצת קשה להפתח ולרשום כי אף אחד לא עושה את זה ממש. מזל טוב על החתונה של האח גם 2 האחים הגדולים שלי מתחתנים עוד מעט ואני ממש ממש מתרגשת...:) מתחילה עוד מעט לחפש שימלה....חשבתי על משהו כחול מה אתן חושבות?) בנוגע לכתבה..זורמת טוב נחמדה לקריאה..הקטע על הסבר התסמנות היה קצת ארוך בהשוואה לכל הכתבה אבל באמת מה לי ולעתונאות...:) חוץ מזה אני יכולה לעדכן שקודמתי בעבודה לתפקיד חדש יותר $$ אז נחמד לי.. וחוץ מזה כנראה שאני טסה לתאילנד עוד חודש אז אני אופטימית שיהיה סופ"ש מקסים נשיקות

הרבה בהצלחה על הקידום

תעשי חיים בתאילנד - איזה כייף!! אני גם צריכה חופש ארוך כזה ... סופשבוע מקסים דרומית

למעלה