היי בנות

ORITI61

New member
היי בנות

היום אני מארחת את אחים שלי עם נשותיהם , ילדיהם וכמובן גם אבא יבוא... כמובן שכבר כמה ימים אני עובדת וטורחת-מנקה, מכינה, אופה ומבשלת עד השעות הקטנות ואתמול כבר ממש הרגשתי עייפה ובעלי הציע שאני אלך לישון בשביל שלא אהיה עייפה היום ואמרתי לו שאני לא יכולה כי אני צריכה לעשות את הכל לבד וזה קשה-הוא נורא נפגע שאמרתי שאני עושה הכל לבד כי הוא נורא עוזר עם הילד שלא יתרוצץ לי בין הרגליים. אבל כשאמרתי לבד לא התכוונתי אליו, התכוונתי שתמיד שמארחים אז אמא באה לעזור ומייעצת ופתאום הרגשתי ממש לבד כולם באים אבל היא לא תהיה היום-לא לעזור לי עם האוכל, לא להציע והיא לא תראה את הבית החדש שלי.... ונכנסתי להתקלח והרגשתי כל-כך רע וכל מה שעשיתי זה לבכות ולהתגעגע אליה ובאיזשהו מקום גם היה לי "נחמד" לרחם על עצמי. כמובן שבעלי הבין זאת ואח"כ רק חיבק אותי, אבל הרגשת המועקה הזאת שהיום כולנו נצחק ונהנה-לבד!!!!!

אשבל1

New member
מבינה אותך מאוד

כל כך מבינה אותך וגם לצערי מבינה את בעלך שלא תמיד הם יודעים לעשות ולהגיד את הדבר הנכון ברגע שצריך, גם אני מצפה מבעלי שיתחשב בי בכל צעד "הלוא אני ללא אמא" למרות שאני יודעת שהוא אינו מסוגל להבין את החשיבות של הדבר בעייני, אינו מסוגל להבין כמה זה חסר. אני יודעת שלא כולן אוהבות לחשוב כך, אבל נחמד לחשוב שאולי היא רואה אותנו ממקומה ושמחה שאנחנו שמחות ובונות בית ומשפחה.... מאחלת לך ערב נעים ומוצלח ולא יקרה כלום אם לא הכול יהיה מושלם......

ymz

New member
יש לך בעל מקסים

ואת ממש לא לבד, יש לך משפחה גדולה ואוהבת ורק אמא חסרה. נכון שזה רק גדול מאוד, אבל תנסי להסתכל על מה שיש לך. מאחלת לך ערב מקסים ושמח עם משפחתך. יש סיבה לאירוח?

תחושה של החמצה...../images/Emo219.gif

שהיא לא כאן לראות ולהנות...כואב אבל מוכרחים להמשיך הלאה ולחיות,כי אנו בין החיים! תהני מהבעל ומהילד ושתהנו מהבית!

ORITI61

New member
אז...

הסיבה למסיבה הייתה הבית החדש שלנו והיה מדהים!!!! היה כלכך כייף אני כל-כך אוהבת אותם ונהנת איתם וזה עושה נורא טוב לראות את אבא שלי מאושר שאנחנו ביחד (מאוד חשוב לו שנהיה מאושרים) הילדים שיחקו ביחד ואנחנו נהננו כולם מהביחד!!!!

למעלה