היי בנות

היי בנות

אני נוסעת לוויקאנד עם המשפחה שאני עובדת בה ורציתי להתייעץ איתכן לגבי ענין שטותי ביותר, אבל בתור בת מאוד מהותי.. מה ללבוש?????????? בגד ים- בגד ים רגיל או להצטנע (נגיד גופיה מעל או בוקסר) ללבוש בגדים שנוחים לעבודה או לדפוק הופעה ועוד משהו- כמה כסף לבקש? מדובר ב2 לילות (שלושה ימים) השכר הרגיל שלי הוא 35 לשעה- אבל הנראה לי מוגזם לבקש כזה סכום, אחרי הכול מדובר ב72 שעות בערך.. תודה- וחד שבועות שמייח

בגד ים , ועליו חולצה

אולי תרצי להוריד אותה, ולקפוץ למים לכמה דקות. הבגדים צריכים להיות נוחים. אבל גם מתאימים למקום במידת האפשר. כך שתרגיש גם נוח וגם די נעים. אבל לא משהו שחבל עליו במיוחד. שלא יכתימו לך. כסף. במקרה שלך, למעסיק יש כסף. ואת יכולה לשאול אותו כמה הוא מציע? אם תשני בלילות טוב, אפשר להפחית מן התשלום. אבל, אם הילדים יעסיקו אותך בלילות, תחזרי סחוטה. אז לפחות קצת כסף , לא יזיק. בכל מקרה, מעניין איך תרגישי שם , ואחרי. וכדאי שהתשלום יהיה הוגלן למצב.

לא הייתי מתייפייפת מדי

קחי בעיקר דברים פשוטים ונוחים ועוד משהו יותר נחמד לערב למקרה שתאכלו בחוץ, בנוגע לבגד ים- זכרי שאת לא בחוף עם חברות אלא עם ילדים, לא יהיה לך נוח לרוץ אחריהם ולשחק בחול עם בקיני... לכי על בוקסר וגופיה....

למעלה