היי בנות!

yadgar

New member
היי בנות!

היי בנות, דבר ראשון אתן תותחיות אתן יפות קוליות אבל גם קצת סנוביות ז"א מתנשאות (בלי להעליב) אתם מראות דוגמא רעה בזה שאתם לא אוכלות אם יש לכם כבר גזרה יפה תמשיכו ככה אבל למה לא לאכול? למשל תראו אותי אני רזה ואוכלת הכל ז"א כימעט הכל אבל זה לא משנה לי חוץ מזה אני מעריצה שלכם וקוראת כל יום כמעט את הקומיקס שלכן. לדעתי הכי יפה זאת דנה הכי חמודה זאת סתיו והשחרחורת הכי קולית טוף ביי

ODana

New member
למה את חושבת שאנחנו

לא אוכלות??? השתגעת? בטח שאנחנו אוכלות
. כל אחת והקטע שלה - רוני טוחנת ג'אנק בלי הכרה ונשארת רזה
. סתיו אוכלת צמחוני וכלמיני דברים שתוכים
אוכלים, דוחן וקינואה ושמות גסים כאלה - אז איך היא תשמין?! ואני... שומרת על משקל, אז אני אוכלת גם קצת ג'אנק וגם אוכל בריא. והכי חשוב עושה גם ספורט.

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif מי אמר לך שאנחנו לא אוכלות?

אני חושבת שהתכוונת למנהלות אבל עדיין מי אמר לך שכול מי שרזה הוא אוטומטית לא אוכל? יש אנשים שבגנים שלהם שכמה שהם אוכלים הם לא משמינים באופן מיוחד ויש אנשים שלא מטבטטים ומשתדלים ללכת ברגל לכמה שיותר מקומות

נכון...אני כזאת...

אני רזה...בלי להשוויץ או משהו אבל אני שוקלת 39 בערך וזה ממש קצת יחסית לגיל שלי אבל אני טוחנת בלי סוף
אני נשבעת לכם אני טוחנת כמו
ואני נשארת רזה ואם אתם רוצות אני אביא לכם תמונה שלי בהזדמנות ותראו שאני לא מגזימה...ואפילו פעם אחת שאלו אותי אם אני אנורקסית...הייתם מאמינות?!ויש לי עוד חברה שהיא ככה...אנחנו שתינו אוכלות בלי סוף ולא משמינות אבל- אנחנו אוכלות

moranooosh

New member
../images/Emo2.gif

אנחנו??לא אוכלות?? מאיפה לעזאזל הבאת את זה??מה רשום למעלה? זהירות בנות או זהירות אנורקסיות????הדבר האחרון שאני רוצה זה לא לאכול ולהיות אנורקסית...מחלה נוראה..

Pink Bubbles

New member
חה!

כי את יכולה לאכול בלי להשמין..... את יודעת זה שונה אצל כל אחת.....

סתיו מם

New member
תודה על המחמאות../images/Emo9.gif

רק שתדעי שאנורקסיה זאת מחלה איומה בעיניי. זה ממש עצוב
. אנחנו אפילו לא מתקרבות לשם. אנחנו לגמרי ממוצעות, ומציירים אותנו קצת יותר רזות ממה שאנחנו. יש לכל אחת גיזרה משלה וגוף אחר, ודנה ממש ממש דוגמנית, אבל תאמיני לי - אנחנו נערות לגמרי רגילות...

babygrl

New member
את מצטרפת כאילו? חדשה?

או סתם באת להעיר? אניוואיי ברוכה הבאה בובה..

למעלה