היי בנות..

היי בנות..

אני בת 18 והתחלתי ללמוד ריקודי בטן לפני איזה חודשיים ופאקין התאהבתי.. זה ענק!! ועכשיו עלה בדעתי שבטח יש לזה פורום.. וקיצקץ הנה אני.. אז שלום לכולכן ונדבר כבר...

tlingit

New member
ברוכה הבאה somebody hearing ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מזמינה אותך לספר קצת על עצמך, למשל מה את אוהבת בריקודי בטן, איך את מתחברת לתחום וכו' ובינתיים שבי איתנו קצת, תכירי את הנוכחים, קראי בדפי הפורום הקודמים, גשי למדורים השונים שלנו, יש בהם קישורים מעניינים, מאמרים בנושאים שונים, תרגומי שירים והרבה מידע

אוקי..

אני דניאלה, אני בת 18 (לא בדיוק אבל בדרך...) עולה לכיתה י"ב וגרה בראשון לציון. התחלתי לרקוד בחדר כושר שלי וגיליתי כמה שזה כיף ומשחרר וחינני וסקסי.. ורציתי קרחת בזה חלק כאילו.. יש 3 פעמים בשבוע את החוג ואני עושה מה שאני יכולה כדי לא לפספס... חברים שלי כזה לא קולטים מה הקשר ביני לבין ריקודי בטן.. כי זה לא קרוב בכלל למוסיקה שאנחנו שומעים (רוק, פאנק וכו') וחבר שלי בכלל צחק עלי.. אבל הכל בחפיף... הסתכלתי קצת על הקישורים.. בהחלט מעניין... והתוועדתי לעובדה שיש כל מיני אירועים של ריקודי בטן.. נשמע חופשי כיף.. אז אם יש משהו באיזור המרכז.. (אני מראשון) אני אשמח לשמוע על זה.. בנוסף לחוג הורדתי לי כל מיני שירים וסירטונים של ריקודי בטן ואני נהנית גם לרקוד סתם בבית.. שמתי לב שלרקוד עם חצאית נראה בהרבה יותר טוב מסתם עם מכנסיים כמו שאני בחדר כושר.. זה משנה את כל התמונה חבל"ז... ד"א.. אתם יודים איפה אפשר להשיג בגדים לריקודי בטן באיזור שלי? נ.ב. תודה על הקבלת פנים והיחס :)

אוולין2

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

היי דניאלה אני אוולין וגם אני בת 18 ואני רוקדת כבר שנתיים ןגם אני חושבת כמוך שזה מאוד משחרר וסקסי
ובקשר לאביזרי ריקוד באיזור שלך אני לא מכירה כי אני מחיפה אבל יש הרבה בפורום שישמחו לעזור לך למצוא. אז בנתיים שיהיה לך חופש נעים

למעלה