היי בנות

נשנושה

New member
היי בנות

אני אקדים ואומר שאני לא חדשה כאן, אני נוכחת מפתיחת הפורום רק לא תמיד יש לי זמן להיכנס. הסיפור שלי הוא כזה: מגיל ממש קטן אני רוקדת ריקודי בטן ומעולם לא למדתי, רק מקליפים בטלויזיה. עד היום היו הצעות לעסוק בזה ואני סירבתי בטענה זה רק תחביב וזה הכיף שלי. חברים ומשפחה לוחצים עליי בזמן האחרון שאני צריכה לנצל את הכשרון שלי. אז זה מה שאני עושה עכשיו. יש לי כבר כמה אירועים שאני אמורה לסגור אבל אין לי ממש חליפת ריקוד. אני רוצה חליפה סגולה כמו בקליפ ההוא ב LBC למי שהצליחה להוריד מקאזה... דבר שני מה המחירים הסבירים שאני אמורה לדרוש? וכמה טיפים קטנים כדי לעבור את האירוע בשלום. תודה בנות על עזרתכן נושה

אוולין2

New member
חליפה מהממת

אני הצלחתי להוריד את הקליפ והחליפה שהיא לבשה היתה מהממת ומיוחדת.

רזלה

New member
הופעות

הי נשנושה אם את רוצה להופיע באופן מקצועי את צריכה בגד ריקוד מקצועי, ואני חושבת שתמצאי בלוח מודעות את שמות המקומות או המעצבים/ות שיספקו לך בגד לפי דרישתך - סגול, אדום או בכל צורה אחרת. לגבי מחיר להופעה, זה אינדיבידואלי לחלוטין - תלוי בנסיון של הרקדנית, בשם שיש לה, בביקוש וכד'. חלק מהאנשים חושבים שרקדנית באה נותנת הופעה של עשרים דקות חצי שעה, ולא צריך לתגמל אותה בשכר נאה. יש רקדניות שלא מוכנות לרדת מתחת לסכום מסויים - ובצדק. תלוי איך את מעריכה את המקצועיות שלך. אז הפרמטרים לקביעת מחיר, מעבר לנסיון ולביקוש, צריכים להיות - אורך ההופעה, למי את מופיעה, גודל הקהל, האם זה ערב בילוי מבוקש (חג כמו סילבסטר), מה המרחק שאת צריכה לנסוע כדי להגיע למקום ההופעה, האם את צריכה להגיש חשבונית מס שכוללת מע"מ ועוד כהנה וכהנה. מקווה שעניתי קצת על קושיותייך
יעל

tlingit

New member
ועצות

את יכולה למצוא בקישור 'מאמרים' של הפורום, שם ריכזנו עצות שנתנו בנות הפורום לקראת הופעה ראשונה (ויש גם את הטיפ שנתנה השבוע שכדאי להתחיל בריקוד קצר, עד שמשתחררים מהמתח ונכנסים לקצב. כשיהיה לי רגע פנוי אוסיף אותו למאמר) עצה אחת בענייני תלבושת: הביאי בחשבון לא פחות מחודש (ועדיף 5-6 שבועות) זמן להכנת תלבושת אם את מזמינה מתופר או תופרת מקצועיים (כדי שלא תיכנסי ללחץ בהתקרב ההופעה, עדיף שתהיה לך התלבושת ימים מראש) בהצלחה

למעלה