היי בנות!!!

miss lula

New member
היי בנות!!!

היי לכולם! אני עכשיו חזרתי מנסיעה לכנס בשיקגו שם הצגתי מאמר על פונדקאות בישראל. היה ממש נחמד, שיקגו עיר יפה ומרשימה עם בניינים ענקיים וארכיטקטורה מאוד יפה. בכנס היו חמשת אלפים איש! כולם אנתרופולוגים כמוני. דיברתי שם על איך נשים פונדקאיות עוברות את התהליך תוך כדי העצמה אישית ועל השיטות שנשים פונדקאיות משתמשות כדי לנתק את ההריון מגופן ולהעביר את חווית ההריון אל האם המיועדת. בקהל כולם כמובן שאלו את השאלה שתמיד חוזרת על עצמה: אבל איך זה יכול להיות שהפונדקאית לא נקשרת לתינוק? באמת תמיד אני מוצאת שלא משנה מה אני מציגה בפני קהל, תמיד קשה להם לקלוט את העניין הזה. לליידי בל וסיגוש והמקורית וציצינה וסלי ולילך ואיילת ולכל הפונדיות הנפלאות שלנו כאן אני מקווה שייצגתי אתכן נאות! וכולכן אני מקווה שלפחות קצת תרמתי לפתוח לאנשים שם בכנס את העיניים למורכבות של הפונדקאות ולהרחיק את הדיון בפונדקאות מהשאלות של טוב ורע וכולה. אוהבת, אלי

ואאלק כמה חותמות יש לך בדרכון?

אינעל אבוקי אלי ... אני רוצה להיות המזוודה שלך ! את לא צריכה מישהו שיחזיק לך את כל החומר ??? את כל המחקרים שלך?? זה בטח נורא כבד לסחוב כל הזמן ..את חייבת עזרה ויש מי שתוכל לעזור לך א נ י !!!!!!!!! נשיקות אהובתייייייייייייי מתגעגעת ומחכה ליום שאת בתל אביב למה שאמרנו ...........

mondani5

New member
סיגל יקירה!

פעם הייתי מחליפה דרכון כמו מים ,היום אני רק מדרימה או מצפינה עם הנסיכות. נחכה שיגדלו קצת ויאכלו מאכלי אמא אז נתחיל להתבב איתן גם. נשיקות לכלהרבעיה שלך. בידידות אירית

mondani5

New member
אלי תימן היקרה!

אני גאה בך בעשיה שלך, בזכותך חשבתי על עיניין המכתב המרגש שכתבתי לאיילת ,והיא כל כך גאה בזה כמובן על קלף.ספרי קצת איך חיי הנשואין. אם יצא לך תקפצי לביקור. בידידות אירית

מירבי*

New member
ברוכה השבה אלי היקרה../images/Emo24.gif

אני בטוחה שהצגת את נושא הפונדקאות בכבוד, שמעתי אותך מרצה בעניין ואני יודעת כמה את צודקת וכמה ההרצאה שלך מרתקת. השארתי לך הודעה, דברי איתי, נשיקות

כל הכבוד יקירתי../images/Emo24.gif

טוב שיש מישהו שמייצג את התחום בכבוד ואני גאה שזה משלנו.

למעלה