היי בנות

קרמיט524

New member
היי בנות

אולי תוכלנה לעניין את הבעלים / הגברים שאיתכן: מבוגרים - לימודי ערב המרכז לימודי ערב למבוגרים מציע קורסים וסדנאות לגברים בלבד מחזור ראשון יפתח בקרוב שימו לב! היות שרמת המורכבות של החומר הנלמד גבוהה, הקורסים יועברו בקבוצות קטנות עד 8 איש ובעזרת אמצעי לימוד חדשניים ושיטות הוראה מתקדמות. רשימת הקורסים: 1. כיצד להכין קוביות קרח? – צעד אחר צעד עבודה עם שקופיות. 2. גליל ניר טואלט – האם זה צומח על המתקן? – דיונים קבוצתיים סביב השולחן העגול. 3. השתנה נכונה - סדנה מעשית – איך להשתין בשרותים תוך שימוש בטכניקת הרמת כיסוי! האסלה וללא השפרצה על הרצפה והקירות – התנסות קבוצתית. 4. להתפשט נכון – קורס להכרת ההבדלים הבסיסיים בין סל הכביסה לבין הריצפה. ציורים ודיאגרמות עם הסברים. 5. יש חוקים לפיזיקה – כלים מלוכלכים בגמר הארוחה – האם הם יודעים לעוף באופן עצמאי לכיור? – שעורי וידאו 6. חיפוש גורלי – חלק ראשון - הדרכה בשיטות אפקטיביות לחיפוש חפצים מבלי להפוך את כל הבית ומבלי להרים את הקול – פורום פתוח. חלק שני – מפתחות האוטו, הארנק ומשקפי השמש – סדרת תרגילים שעוזרים לרכוש הרגלים להשארת החפצים במקומם כדי לאתר אותם אח"כ. 7. בריאות – חלק ראשון - הענקת פרחים ומחמאות זה לא מזיק לבריאות! קלטות תרגול לדיבור נכון. חלק שני - אפשר להתגבר על אמנזיה – איך לזכור ימי הולדת וימי נישואין? איך לא לשכוח להתקשר כאשר אתם מאחרים? - טיפול בעזרת שוק פידבק 8. סדנאות שאנטי ושיפור הזוגיות - האם תצליח לשבת בשקט במקומך בזמן שהיא מחנה את האוטו? שיטות הרפיה והתרגעות, סימולטורים בזמן אמת. - איך להיות בן הזוג האידאלי בזמן SHOPPING טכניקות הרפיה, מדיטציה ונשימה נכונה.

קרמיט524

New member
במהיא דברים בשם אומרם...

קיבלתי את זה בדואר הבוקר. לצערי איני יודעת מי המחבר/ת... יום טוב לכולנו

seeyou

New member
רעיון מוצלח בזמן מיתון-../images/Emo140.gif

נא לשלוח את טופס ההרשמה! ת.ב: האם יש עבודה גמר?(עד שאיתו גומרת,מהצלחתו בקורס של הבעל)

למה צריך קורס? - לי זה ברור ../images/Emo13.gif

1. להכנת קוביות קרח: תן לאשתך (הפולניה) לטבול את אצבעותיה בתבנית עם המים 2. היכן צומח גליל נייר טואלט - דיונים סביב השולחן העגול? אני לתומי חשבתי שסביב המושב העגול... 3. השתנה נכונה - טכניקת הרמת הכיסוי: לפני, אחרי או תוך כדי ההשתנה? 4. להתפשט נכון - הבדלים בין הרצפה לסל הכביסה: אני לא יודע, כבר מצאתי את עצמי על הרצפה לאחר ההתפשטות אבל מעולם לא בסל הכביסה... 5. חוקי הפיזיקה - האם הכלים יודעים לעוף לבד לכיור: לאחר שעזרתי לכלים לעוף לכיור (בעצמם הם לא יודעים), נתבקשתי להימנע ממגע עם כלים מלוכלכים. 6. חיפוש גורלי: אצלי הכל בכיסים. אולי בגילגול קודם הייתי קנגורו 7. בריאות - שוק פידבק: באמת אני אוהב שוקיים (גם אלו שאוכלים לבריאות) 8. לשבת בשקט ולהרגע בזמן שהיא מחנה את האוטו: אני אישית יושב לי בנחת בבית הקפה. בשביל זה עשיתי ביטוח.

למעלה