היי בנות

היי בנות

המכשפה הגיעה במלוא עוצמתה (ושאני אומרת עוצמה אתן לא מסוגלות לתאר עד כמה היא עצומה). כנראה אני לא אספיק למרוץ יוני אבל אולי ליולי כן!! (סבב מחזור שלי הוא 35 יום בערך). היא די קטלנית החודש.. (המכשפה) וכל חודש היא מתעצמת.. מישהי שהפסיקה גלולות עוברת חוויה דומה? ז"א דימום כבד לאללה וכאבים איומים? אולי זה קשור להריונות הכימיים שתוקפים אותי כמעט כל חודש?

מעיןבר

New member
הי נסיכה

ראשית - אם המכשיפה הגיעה אז את בדיוק מצטרפת למירוץ כי הביוץ לבטח יהיה החודש, רק תוצאול נדע בחודש הבא, אבל רשמית אין ספק שזה יהיה הריון של יוני
לעניין הדימומים החזקים - בד"כ גלולות גורמות להקלה בדימום ואז באמת כשמפסיקים יש ווסתות קשות. אם את סובלת מדימום שגורם חולשה וכאבים שלא מאפשרים תפקוד כדאי לפנות לרופא ולבקש אבחון לאנדומטריוזיס שיכול לגרום לתופעה.

פּוֹנְג

New member
נסיכונת....

מה זאת אומרת "הריונות כימיים שתוקפים אותי כל חודש..." מאיפה את יודעת שיש לך הריון כימי כל חודש? (הריון כימי מתחיל עם בטא מעל 10, האם את עושה בדיקת דם?) אם אכן יש לך הריונות כימיים שתוקפים אותך - את צריכה ללכת לרופא מומחה לפיריון שיבדוק למה ההריון לא מחזיק מעמד אצלך... זה לא משהו שצריך ככה לעבור על ידך ללא בדיקה. ובנוגע למחזור קשה - גם זה (למדתי מנסיוני) צריך להיות מדווח לרופא. (כמו שמעין כתבה לך) שיעבור לך קל ומהר ואת דווקא כן מצטרפת למרוץ יוני, שמרנו לך מקום טוב על המסלול.

תודה בננות וכן כנראה אני רצה ליוני

וגם כן - יש לי הריונות כימיים כבר 3 פעמים רצוף ועדיין הרופא אומר לא להלחץ. מה אתן אומרות? הוא צודק? אין לי מושג מה לעשות וביומיים האחרונים נראה לי שהשארתי את הדם בגוף שלי בלי הרבה חברים. מה עושים? אולי לבקש חוות דעת שנייה של רופא?

Mylight

New member
היי קודם כול תרגיש טוב !!

לי היו תופעות של דימום קשה חודש שני אחרי הפסקת הגלולות והמכשפה הגיעה גם פעמים בחודש, משהו מוזר - אבל עכשיו זה נרגע קצת. רק פעם אחת זה הפיל אותי למיטה (כנראה הריון כימי ?!) אני לא מרגישה שהמחזור מתעצם אצלי למרות שלפני גלולות זה הפיל אותי גם.

למעלה