היי בנות

היי בנות

זוכרות אותי?ובכן אחרי 40 יום מהמחזור הקודם (שהיה בעקבות גלולות אבל אז הפסקתי)החלטתי להפסיק לבזבז כסף על בדיקות ביתיות וללכת לרופא. אז הבוקר הייתי אצלו.הוא שלח אותי לבדיקת דם להריון.הוא אמר שאם הבדיקה שלילית שאני אקבע תור לאולטרסאונד לראות שהכל טוב שם למטה. לא לחוץ מידי?הבנתי שאיחור בחודש הראשון אחרי גלולות מקובל. אוף.אני לא מרגישה בהריון.בפעם האחרונה שעשיתי בדיקה ביתי (יום ד')יצא שלילי.מהבוקר (שעשיתי את הבדיקה)אני לא יכולה להתרכז בכלום!

sushi123

New member
אני כל כך מבינה אותך...

אני אומנם לא באיחור, אבל לא יכולה להתרכז בכלום רק במחשבות אם אני בהיריון או לא. אני שולחת לך חיבוק
, ומקווה בשבילך שאת כן בהיריון. ולפחות הרופא שולח אותך לבדיקות נוספות ובסוף תצליחי. בהצלחה! sushi

השמיים הם הגבול

הכל יכול עוד לקרות מחזור ארוך יכול להצביע על ביוץ ב"איחור" למשל ביום ה-20 או ה-30 ולא ביום ה-14 מתחילת המחזור. אם עשית גרף חום, את יכולה לראות בו את יום הביוץ (ואפילו להראות לנו). תוצאה שלילית להריון מערכה ביתית או בדיקת דם שלילית עדיין לא אומרת שאת לא בהריון. כי יתכן והביוץ שלך היה פחות מ-14 יום מתאריך הבדיקה. אם למשל, הביוץ שלך היה לפני שבוע (ואולי אף היתה הפריה), זה שתעשי היום בדיקה יראה לך תוצאה שלילית כי עוד לא עברו 14 יום מתאריך ההפריה. בדיקת דם מראה תשובה נכונה רק 14 יום (או יותר) אחרי הביוץ, ולכן חשוב לדעת יום הביוץ. נניח שתקבלי תוצאה שלילית, הרופא שלך שולח אותך לעשות אולטראסאונד כדי לוודא שאינך בהריון בן 7 ימים. ועל כך מגיע לו כל הכבוד ממני (ראי קישור מהשבוע שעבר. אם הרופא שלי היה שולח אותי, היו נחסכות ממני כל מיני צרות) ורק אם הוא יהיה בטוח שאין הריון בודאות הוא יתן לך מין הסתם ארגסט להביא את המחזור. כמו שאמרתי הכל עוד יכול לקרות, ואולי את בכל זאת בהריון...

תודה על התגובות

אני שמחה לשמוע שאצלך זה נגמר בהריון.אני יודעת שהרופא שלי הוא אחראי ואוהב בדיקות (למרות שהוא אנטיפט).נראה מה יהיה,איך אעביר את היום

למעלה