היי בנות...

היי בנות...

הרבה זמן שלא הייתי כאן, התיסכולים קשים מידי. עברתי תרומה אחת, 2 החזרות עם פרופסור פרידלר שכשלו, עוד עוברים שלא שרדו הפשרה והחלטתי כמעט אחרי שנה, לעבור את התהליך מחדש עם פרופסור משיח-מסלול בלסטוציטים בהמלצתו. 6 עוברים מהממים ברמה גבוהה מאוד- כיף גדול...אפילו התחלתי להאמין שיהיו אחים זהים גנטית (נראה לי מגניב במצב הזה שלנו)... אחרי 2 החזרות מבאסות כבר הפסקתי להאמין. היום אני נמצאת בהחזרה שלישית, כמה ימים לפני הבדיקה דם. הבוקר התחיל בעצבים בלתי נשלטים על הסביבה וכמובן דמעות תוך כדי כתיבת מילים אלו..איך לעזאזל מחזיקים מעמד? אני כאילו יודעת שלא אמורים להרגיש כלום, אבל כלום? יש בי תחושת ריקנות שהיא מעבר ל"כלום" הזה שצריך להרגיש. ככל שאני מנסה להחזיק את עצמי מעל המים אני שוקעת יותר...כמו איזה חוקיות מוזרה שתמיד נגדי. הטיפול של משיח מאסיבי מאוד ואם זה לא יצליח מה כן? לא דימומי השתרשות ולא בטיח.. מעט כאבי מחזור(אני יודעת שחלק אומרות שזה סימן) והרבה עצבים. כאילו מישהו חיבר לי אינפוזיצה של דמעות ועצבים (הכי סימן למחזור). תודה על הבמה ושנתתן לי "לצרוח" את זה החוצה

אמא 3 ב 36

New member
לשחרר!!!!!! בבקשה לשחרר

הי אישה יקרה ואמיצה !! אני יודעת שזה לא קל לעשות. הי, בעצמי לא הצלחתי ליישם בהחזרה האחרונה שהייתה לי (לצערי לא צלחה). אני רק יודעת שהשבועיים האחרונים שלי היו סבל !! פשוט סבל!! שמתי על עצמי ככ לחץ ועצבים שמיותר לציין שלא תיפקדתי בכלל כמו שצריך. לא בבית, לא בעבודה .. לא עם עצמי. אנחנו שמות את כל יהבנו על כל ניסיון אבל לא נרגעות, לוחצות , על עצמנו , על היקום, על הגוף שלנו.. עד כדי כך שהגוף עושה לפעמים דווקא ומגיב אחרת. בדיוק כתבתי על זה עכשיו.. בפעם הבאה - מורידה לחצים . אז מה עושים ? עושים כיף!! רפלקסולוגיה, הליכות בפארק, ללכת לסטנד אפ קומדי, הופעה טובה, לקחת יום חופש מהעבודה ולראות משחקי הכס, ללכת לסרט עם חברה, חבר, מסעדה טובה ... העיקר לא להלחיץ את המערכת .. רק ככה זה יעבוד. ככל שמדובר בתחושות, אני נקלטתי אך ההריון לא המשיך להתפתח.. הבטא הייתה נמוכה מדי ולא המשיכה לטפס. אבל הי- הצלחתי להיכנס להריון ולשאלתך- אני לא הרגשתי כלוםםםםםם. וזה שיגע אותי .. פשוט שיגע אותי. אז בבקשה אל תצפי לתחושות . שום דבר לא מגיע מבחינת התחושות.
בהצלחה לך ותעדכני !!!

תודה..

תודה!! הפעם ההחזרה הייתה יום חמישי בצהריים אז הייתי בחופש וכמובן שישי שבת...אבל אחרי עוד יומיים שלושה זה כבר ממש ממש מחרפן..בעיקר העצבים הפיסכוטיים שהיו לי היום :( מייאש !!

למעלה