היי בנות!!!

היי בנות!!!

מה שלום כולכן??

מה אתן מתכננות לעשות ביום המשפחה??? מסיבה עם ההורים?? פעילות הורים וילדים? הפעלה לילדים?? או פעילות בערב להורים בלבד??

אני אובדת עיצות... לא בא לי על מסיבה בגן... אין לי כוחות לזה... וגם פעילות להורים בערב לא יודעת אם בא לי

בקיצור- אשמח לשמוע רעיונות מה עושים (אם בכלל) וגם איזה מתנה אתן נותנות לילדים?

תודה רבה

הלו הלו

מנצלת הזדמנות להתנצל על זה שאני לא פה כל כך לאחרונה.
יש לי חברה בביקור אצלי והרבה עומס רגשי של טיפולי פוריות והתקופה הזו קצת לא קלה לי, אז אני פחות נוכחת אבל קוראת ועוקבת כל הזמן.
&nbsp
לגבי יום המשפחה- אני בעד לערוך סדנא להורים וילדים או אולי פיקניק כייפי בפארק, אם מזג האוויר מאפשר את זה...
מסיבות אני מעדיפה להשאיר לחנוכה ולמסיבת סיום

שלוםםםם פרפרית!!

ראשית כל, אל תתנצלי!! הכל בסדר גמוב ומובן... אני גם מאוד עסוקה באמצע שבוע ובד"כ לא מגיע לפורום הנהדר הזה אלא רק בסופי שבוע...

אני מאחלת לך המון המון בהצלחה בטיפולים... אני יודעת שזאת תקופה לא קלה, מלחיצה, עמוסה רגשית ונפשית והלוואי ובע"ה תעברי אותה מהר ועם בשורות טובות

לעיניין הפיקניק- רעיון נחמד... אבל מי יביא אוכל? ומה נעשה עם הילדים?

תודה יקירה

כל משפחה אחראית להביא אוכל ושתייה.
עושים רשימה וכל משפחה משבצת עצמה- צריך קצת לנדנד בהקשר של זה כי יש תמיד כאלה שלא ירשמו את עצמם, אבל ככה כל אחד בוחר בעצמו מה לקחת.
&nbsp
לגבי פעילויות- אצלנו עשינו משהו דמוי חבילה עוברת אבל מותאם לקטנטנים, אפשר לעשות כל מיני תחרויות ספורטיביות -כמו תחנות ספורט. אם את בעניין- אשמח להעלות כמה רעיונות שעשינו בגן הקודם שעבדתי בו.

אצלנו=פעילות ספורטיבית בזוגות

מכיון שמרחב הגן קטן=אני מזמינה רק הורה 1[או קרוב משפחה אחר],לפעילות זוגית.
מתחילה עם כמה שירי משפחה שהילדודס מכירים.
עוברת לפעילות זוגית במרחב[הורה וילד]= שמה מוסיקה קצבית מדליקה.נעים בחדר
בזוג,כאשר בכל עצירה מפגישים איבר גוף אחר [רגל,מרפק,בטן,טוסיק,כתף וכו'].
עוברים למשחק הפסלים=בכל עצירה עושים פסל זוגי [בעמידה,ישיבה,שכיבה על הרצפה].
מחלקת אביזר לכל זוג ופועלים איתו [זה יכול להיות: חבל,חישוק,שקית אורז,כדור-מה שיש בגן]
לפי הנחיות שלי.
עוברים למסלול =כאשר כל ההורים מחזיקים באביזרים,והילדודס עוברים מעל ומתחת במסלול.
משם עוברים לפעילות מצנח.
מסיימים בריקודי זוגות=הורה וילד.
ובסוף-ריקוד מעגל=כולנו ביחד משפחה ענקית.
מחלקים מתנות עם איזה שיר מרגש.
ועוברים לארוחת בוקר מפנקת בחצר,כאשר כל הורה מביא כיבוד לפי רשימה מסודרת.
כל הפעילות אורכת גג שעה,וכולם מרוצים:)
ניסיתי להעביר את הפעילות לפארק,ואז הייתה בעייה של סאונד,תחום מוגדר,באו בהרכב מלא
כל המשפחה המורחבת=והיה בלאגן ...... לא מומלץ לצאת משטח הגן!

מוק יון

New member
אנחנו מקיימות פעילות הורים וילדים ביום שישי

מבקשות, מבעוד מועד, מכל משפחה לשלוח צילום משפחתי. לפני יום המשפחה עובדים קצת על הצילומים ולקראת הפעילות אנחנו מדביקות את התצלומים על שמיניות בריסטול. ביום הפעילות מסדרות בחצר שולחנות עבודה עם מדבקות וגירים. ההורים והילד מקבלים את הצילום המשפחתי שלהם ומקשטים אותו ביחד. בסוף מדביקים מגנטים מהצד השני ומקבלים תמונה משפחתית מקושטת לתליה. בסוף היצירה נכנסים כולם לציין קבלת שבת ולסעוד מאכלים שההורים הכינו. כיון שהילדים צעירים מאוד ואנחנו, באופן בסיסי, אוהבות מאוד לטפל בילדים אבל מאוד לא אוהבות שההורים מסתובבים לנו בין הרגליים - אנחנו מזמינים את ההורים פעמיים בשנה בלבד: ביום המשפחה ובסוף השנה.

אוצרולה

New member
אני

יעשה ערב רק להורים, בו נדבר על חשיבות ההרגלים של אכילה ושינה. חשבתי גם להזמין מישהי שיש לה סיפור חיים מעניין לשיחה שתרתק את ההורים...
בגן,נעשה איזה פעילות מיוחדת, נדבר על מה אפשר לעשות עם המשפחה? נכיר את המשפחות? נשווב בין תמונות, נמנה את מספר הנפשות במשפחה... אולי נכין יצירה-מעין חוברת רעיונות מה אפשר לעשות ביחד כל המשפחה...

למעלה