היי בנות

אלונהב

New member
היי בנות

אני מבקשת מכן את עזרתכן שוב בנוגע להצעות הנישואין- חבר טוב שלי רוצה להציע לחברתו נישואין בדרך מקורית- האם אתן יכולות לעזור עם רעיונות ? אשמח מאוד ךקרוא רעיונות, כי הוא ממש מיואש... אלונה

שמופית

New member
למה מיואש ? יש כל כך הרבה

דרכים להציע נישואין: בשפת הים בשקיעה בצימר מקסים בצפון במטוס שטס בשמי הארץ (ואולי נחיתה בראש פינה ומסעדה שם) לכרוע ברך ליד הכותל לבקש יפה גבוה בשמים, במצפה בעזריאלי להזמין סופ"ש לאיזה אי מקסים ולהציע שם מסעדה יוקרתית, שהמלצר יגיש לה את הטבעת כקינוח לקחת אותה לתערוכת חתונות - היא כבר תבין לבד אם יש איזה זמר ישראלי שהיא אוהבת, לקחת אותה להופעה שלו ולנסות לתאם איתו את הצעת הנישואין באמצע המופע בקשר לזה שאולי הרעיונות לא מקוריים כל כך, תגידי לחבר שלך שלא ידאג - בשביל חברתו הם יהיו הכי מקוריים והכי מיוחדים... לא נראה לי שהרבה בחורות מקבלות כמה הצעות נישואין בימי חייהן. ואגב, ההצעה שלי היתה במהלך נסיעה ברכבת, על ארוחה רומנטית עם יין ונרות. הייתי אומרת שזה מקורי

אלונהב

New member
אהבתי את הרעיונות...

ובמיוחד את הרכבת, איך הוא היע לך ברכבת- ברכבת ישראל ?

שמופית

New member
סיפור ההצעה..... ../images/Emo99.gif

באותה תקופה עבדנו ביחד ולפיכך נסענו וחזרנו הביתה ברכבת ביחד. באחת הפעמים שחזרנו ביחד, הוא משך אותי לעבר הקרון האחרון (כנראה חשב שהוא יהיה יותר ריק). עלינו עליו והוא מצא לנו מקום, כשאני בצד אחד של השולחן והוא יושב מולי. הרכבת עוד לא התחילה לסוע, והוא התחיל להוציא מתיק הגב שלו (הוא תמיד הולך עם תיק גב, כך שזה לא היה חשוד) פמוטים קטנים, נרות, גפרורים. הדליק את הנרות. הוציא 2 כוסות יין מזכוכית, בקבוק יין וחולץ פקקים, פתח את הבקבוק ומזג יין.
ולאכול הוא הביא לי מגש סושי ולעצמו סנדוויץ´.
אני חייבת להגיד שזה היה רומנטי בטירוף, אפילו שהיו עוד אנשים ברכבת ומולנו במעבר ישבה בחורה שדיברה בפלאפון וכל הזמן תיארה לחברה שלה את השתלשלות האירועים אצלנו ואיזה חמוד תמיר
בסיום הארוחה שאלתי אותו - ומה יש לקינוח ? והוא אמר "תפוח" והוציא תפוח עץ אדום. ואז עבר לצד שלי, כרע ברך (באמצע המעבר) ושלף ביד השניה קופסת טבעת בצורת תפוח אדום. הבחורה בצד השני כמעט התעלפה וכל הקרון מחא לנו כפיים כשהתחבקנו
אז כמו שאת רואה - גם רכבת ישראל יכולה להיות מקום רומנטי כשרוצים

fila

New member
וואו שירי!

התרגשתי נורא לקרוא את זה! איזה מקורי ורומנטי!

bagal

New member
באמת הצעה מקסימה ורומנטית ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אלונהב

New member
מדהים!!!!!!!!!

זה מרגש בטירוף וכל הכבוד לתמיר שהוא עשה זאת ברכבת ישראל... לדעתי מגיע לכם לקבל הנוסע התמיד!!!!

דפי26

New member
איזו הצעה יפה.....

וכמו שאמרת כל הצעה שהיא ,אפילו הכי פשוטה תהיה הכי מרגשת. אני קיבלתי הצעה במסעדה,לא עפו מטוסים עם שלט,לא נתלה שלט בחוץ וזה היה נורא אינטימי ,אישי ומלא אהבה ואני תוך 5 שניות הייתי רטובה מדמעות

שמופית

New member
תודה ../images/Emo9.gif הייתי בטוחה שכולם מכירים

כבר את הסיפור... בהחלט כל הכבוד לתמיר על התיכנונים והביצוע המרגש (והלוואי שהיינו מקבלים איזה כרטיסיית חינם לכל החיים. זה היה יכול לחסוך לנו איזה 500 ש"ח בחודש
)

אלונהב

New member
אגב, מישהו צילם?

אני חייבת לומר שהצעת הנישואין אצלנו הגיעה כחודש לפני החתונה וזה היה רק לשם הרשמיות והעקשנות של בעלי , אבל זה היה שווה- הוא קנה ביצי קינדר ושם בפנים במקום הצעצוע את הטבעת - אוי , זה היה מרגש......

שמופית

New member
אף אחד לא צילם....

דווקא היו כל מיני חברים שהציעו לצלם או למלצר (אחד הציע שהוא ילבש טוקסידו שחור ויגיש לנו את הארוחה
), אבל תמיר העדיף לעשות את זה לבד ואינטימי (עד כמה שרכבת ישראל יכולה להיות אינטימית).

שמופית

New member
אגב - אחלה רעיון - ביצי קינדר ../images/Emo45.gif

נשמע לי ביצוע מסובך טיפה, לא
נזכרתי באיזו הצעה ששמעתי, לא זוכרת מאיפה: הבחור ביקש מהמשפחה להביא את הבחורה לפארק הירקון והגיע לשם רכוב על סוס לבן וביקש ממנה נישואין. אגב, אם החבר שלך יודע לשיר או לנגן על גיטרה, הוא יכול לשיר לחברתו סרנדה מתחת לחלון וכשהיא תצא - לכרוע ברך ולהציג את הטבעת. נראה לי הכי קיטשי שאפשר, אבל מרגש לאללה

למעלה